Nu Skin

Top 8 motive greşite pentru a te căsători

Irina Nae

Se spune că dacă ai suficiente motive pentru a face ceva, înseamnă că eşti în stare să o faci. Numai că unele motive sunt mai bune decât altele, iar în cazul căsătoriei trebuie să analizezi cu atenţie fiecare detaliu. Multe căsnicii s-au încheiat printr-un divorţ pentru că protagoniştii considerau că sunt pregătiţi să facă acest pas, fără însă a lua în considerare tot ce presupune căsătoria.
Mulţi şi-au ignorat intuiţia şi au mers în faţa ofiţerului stării civile chiar dacă simţeau că relaţia lor nu evoluează aşa cu ar trebui şi, după numai câteva săptămâni au realizat ce greşeală teribilă au făcut. Căsătoria nu este un lucru pe care să-l faci în grabă şi cu toate acestea mulţi bărbaţi fac pasul din motive greşite.
Iată un top 8 al celor mai proaste motive pentru care să te căsătoreşti.
1. O sarcină neplanificată
Să te căsătoreşti pentru că iubita ta a rămas însărcinată este greşit pentru toţi cei implicaţi, inclusiv pentru copil. Dacă doreşti să te implici activ în viaţa copilului nu trebuie să intri într-un mariaj nepotrivit şi lipsit de iubire. Copiii nu pot să facă o căsnicie să funcţioneze.
2. Motive financiare
Căsătoria bazată pe bani este asemănătoare construcţiei unei case pe nisip. Atunci când vâtul suflă, casătoria ta se va nărui din temelii. Dacă banii sunt motivul pentru care ai ales să te căsătoreşti atunci relaţia voastră va fi goală, rece lipsită de afecţiune.
3. Felul în care arată iubita ta
O femeie superbă poate fi plăcută ochiului şi poate avea un corp pe care să-l dorească orice bărbat, însă, în acelaşi timp, poate avea o personalitate dificilă şi greu de trăit alături de ea după ce s-a sfârşit luna de miere. Decizia de a te căsători cu o femeie doar pentru că arată extraordinar poate duce la o relaţie dezastruoasă. Nu degeaba se spune că frumuseţea interioară a unei femei este mult mai importantă decât frumuseţea fizică.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!