Totul despre EL, acel bărbat care va veni în viața ta și o va da peste cap

Totul despre EL, acel bărbat care va veni în viața ta și o va da peste cap

Ramona Jurubita

Fiecare femeie așteaptă momentul în care își va întâlni alesul, acel bărbat special care o va face să trăiască fericirea supremă și o va ajuta și să uite de griji și de probleme.

Nu trebuie să te îngrijorezi dacă el nu a venit încă în viața ta, pentru că totul se întâmplă atunci când trebuie! Toți oamenii pe care i-ai cunoscut până acum te-au ajutat să înțelegi ce îți dorești, ce așteptări ai și cum ai vrea să fie omul tău.

În final, îl vei întâlni pe cel făcut doar pentru tine, dar trebuie să aștepți să interacționezi mai întâi cu cei care sunt de fapt inițiatorii tăi în dragoste. Experiențele neplăcute te vor pregăti pentru cea mai frumoasă etapă a vieții tale, așa că nu trebuie să îți pierzi speranța pentru că prințul tău pe cal alb este deja pe drum.

Cuplu care se sărută pasional într-o zonă de munte

Sursa foto: Pexels

Îl vei cunoaște după ce vei învăța să ai respect de sine, iubire de sine și încredere în abilitățile tale de femeie. Când te vei simți cu adevărat puternică și motivată să duci o viață mai bună, atunci îți vor crește șansele să fii lângă cine trebuie. Vei atrage persoanele potrivite alături de tine doar dacă vei avea o atitudine potrivită.

Cum știi că ești pe punctul de a întâlni dragostea vieții tale?

 • Ești conștientă că alegerile tale depind doar de tine;
 • Ai o doză de egoism și știi când să o folosești;
 • Nu cauți pe cineva care să îți fie pansament;
 • Nu vrei să ai un bărbat care suferă după fosta parteneră;
 • Ești disponibilă din punct de vedere emoțional;
 • Știi să asculți un bărbat cu care ieși la întâlnire;
 • Ai înțeles deja că trebuie să comunici ca să ai o relație fericită;
 • Vrei egalitate în cuplu;
 • Știi când este cazul să îți ceri iertare;
 • Știi să fii și recunoscătoare când celălalt face ceva pentru tine.

Cum vei înțelege că el este iubirea vieții tale?

 1. Te vei simți în siguranță lângă el
  Femeile care au trecut deja prin această experiență au spus că nu au simțit nicio sclipire puternică de la început și că dragostea lor s-a născut pe parcurs, după ce au interacționat de câteva ori doar ca simpli prieteni. Însă cel mai important lucru pe care l-au simțit în brațele „lui” a fost siguranța că nu li se poate întâmpla nimic rău. Bărbatul potrivit te va proteja de orice neplăcere care se va ivi în calea voastră și te va face să te simți ferită de pericole.
 2. Vei radia de fericire
  Se va vedea cu ochiul liber că te simți minunat în compania lui pentru că vei arăta din ce în ce mai bine. Când o femeie este împlinită, aspectul ei fizic se schimbă și este mai frumoasă și mai luminoasă ca niciodată, pentru că liniștea interioară i se reflectă pe chip. În plus, convingerea că te afli lângă persoana potrivită te va face mai încrezătoare și atitudinea de femeie imbatabilă îți va contura personalitatea.
 3. Rănile tale se vor vindeca
  Partenerul ideal îți va arăta că zicala „toți bărbații sunt la fel” este doar un mit. Vei înțelege că există și oameni speciali, care știu să te asculte și să îți ofere o mângâiere atunci când ai nevoie, iar rănile tale se vor închide imediat ce vei simți că ai parte de iubire adevărată. Nu va mai fi nevoie să te gândești că nu meriți iubire sau că ești condamnată la nefericire pentru că el te va face să uiți ce ai trăit înainte.
 4. Te vei iubi mai mult
  Iubirea lui față de tine va fi atât de mare, încât vei învăța de la el că și tu trebuie să te apreciezi mai mult. Acest om te va face să îți accepți defectele și să îți pui în evidență calitățile, pe care habar nu aveai că le ai. Când un bărbat iubește o femeie, el o pune pe primul loc, fără să îi ceară ceva în schimb, iar atunci ea va simți că are toată lumea la picioare.

Nu este greu să fii fericită lângă omul potrivit, dar trebuie să aștepți ca el să apară atunci când ai cea mai mare nevoie de el. Viața te va pregăti să îl primești în brațele tale așa cum merită și de aceea el nu vine atunci când vrei tu.

Citește și: De ce ne mulțumim cu mult mai puțin decât merităm când vine vorba de relații

Surse articol: CluberMindbodygreenHuffpost

Sursa foto principală: Pexels

Articolul urmator
13 semne clare de la Univers că un fost se va întoarce în viața ta 
13 semne clare de la Univers că un fost se va întoarce în viața ta 
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.