Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Trei bărbați din zodiac care înșală în această primăvară

Marţi, 28.03.2017

Primăvara, cu peisajele sale de poveste, coloritul fraged al naturii și prospețimea revenirii la viață, aduce bucurie în suflete: chiar dacă vara este cel mai hot anotimp, nici în lunile martie-mai nu lipsește imboldul de a te distra.

E însă valabil și reversul medaliei: cu atâta energie în jur, nici nu e de mirare că multe zodii simt aprinzându-li-se în suflet sentimentul iubirii. În timp ce mare parte dintre ele vor rezista tentației și vor considera mai importante relațiile actuale, sunt și zodii care vor ceda. Descoperă mai jos lista de care trebuie să te ferești: bărbații care vor fi infideli în această primăvară!

Topul care ne sperie cel mai tare: trei bărbați care înșală acum

Poate că motivațiile le sunt diferite, dar un lucru e comun pentru toți trei: tipii de mai jos vor fi infideli partenerelor lor în această primăvară!

zodii care insala barbat

Rac

Din păcate, lista bărbaților care calcă strâmb este deschisă de un specimen la care nu ne-am fi așteptat: sensibilul Rac! El nu va ceda farmecelor altor femei din răutate, dar nu credem că va fi o consolare prea bună pentru partenera lui de viață. Racul e cuprins de efuziuni sentimentale, de o febră care nu poate fi explicată decât de spectacolul vizual de afară, iar agitația care îl cuprinde va fi concretizată și printr-o aventură.

Problema este că Racul nu reușește să detașeze pasiunea carnală de dragoste, așa că este foarte posibil ca tipa cu care a avut o aventură să plece cu inima sa. Dacă este și ea cuprinsă de aceleași sentimente, e posibil ca infidelitatea să se transforme curând în ceva mai mult. În cazul în care ai o relație cu un Rac, te sfătuim să ai are grijă de el!

Fecioară

Nici perfecționistul nativ din zodia Fecioară nu se numără printre tipii susceptibili de a se implica în relații extraconjugale, dar și acest bărbat va cădea în mrejele unei alte femei în primăvara 2017. Problema este că el se simte nefericit în dragoste și, oricât ar fi încercat, nu a reușit să rezolve problemele legate de intimitate în legătura oficială.

Nu e vorba neapărat de răzbunare, cât de un elan de a pune capăt tristeții și de a încerca să își scoată viața din conul de umbră în care a intrat. Bărbatul Fecioară are speranța ca va găsi în sfârșit acea persoană care să i se potrivească perfect, dar nu poate uita nici de precauția lui caracteristică: oricât de răutăcios ar suna, nu vrea să renunțe la femeia alături de care trăiește până ce nu are siguranța că nu va rămâne singur. Iar această aventură extraconjugală îl poate costa scump! Ai un iubit Fecioară? Află ce îl deranjează! O discuție sinceră vă poate salva relația.

tip care insala

Săgetător

Semnele de foc se încadrează printre infidelii zodiacului, așa că prezența Săgetătorului pe lista tipilor care își înșală partenerele în primăvara 2017 nu e neapărat o surpriză. Chiar dacă va provoca durere în sufletul bietei fete trădate, aruncând o privire asupra atitudinii față de viață și a personalității bărbatului din această zodie, noi trebuie să recunoaștem cu tristețe că era de așteptat.

Dacă Racul e împins de forțe exterioare să înșele, iar Fecioara de problemele din interior, pentru Săgetător explicația e mult mai simplă: pur și simplu s-a îndrăgostit. Se știe că semnele de foc sunt impulsive și nu vor (dar nici nu pot) să reziste împunsăturilor propriei inimi. Deși e sincer, Săgetătorul va ascunde noua relație, cel puțin în prima fază, deoarece nu vrea să își facă partenera oficială să sufere, dar nu se va putea abține multă vreme și va dori să fie alături de cea care l-a înnebunit.

Iubitul tău s-a regăsit pe lista nedorită a zodiilor care înșală în această primăvară?

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!