Trei lucruri pe care o femeie le face din dragoste

Trei lucruri pe care o femeie le face din dragoste

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când o femeie iubește cu adevărat, ar face orice pentru persoana iubită. Și nu e vorba doar despre un clișeu. Nu dăm înapoi de la nimic atunci când inima ne e înflăcărată, deoarece dragostea ne dă curaj pentru a ne depăși orice frici sau inhibiții.

Acest „orice” are însă o definiție diferită de la o femeie la alta. Nu toate poveștile sunt la fel, de aceea modul în care experimentăm iubirea, deși are la bază absolutul în toate cazurile, e unic, determinat de conjuncturi, de personalitatea noastră sau a lui. Sunt însă 3 lucruri pe care orice femeie le va face din dragoste, indiferent de specificul istoriei de amor pe care o trăiește!

3 dovezi de dragoste pe care orice femeie le oferă

Iată care sunt demonstrațiile absolute de iubire pe care orice femeie le va oferi alesului său!

Are încredere în bărbatul iubit

Cei care consideră că încrederea e de la sine înțeleasă, un dat al oricărei relații, se înșală. Am suferit, am fost trădate, ceea ce ne determină să suflăm și în iaurt. Atunci când iubim total, uităm de orice precauție și ne oferim încrederea în întregime lui. Este un adevărat dar, pe care alesul nostru al trebui să îl aprecieze și să îl protejeze ca atare.

Îi acordă spațiu

Gelozia și posesivitatea nu sunt atribute ale iubirii adevărate, ci mai degrabă manifestării ale neîncrederii. Nu vom căuta acum să găsim vinovatul pentru apariția lor, ci vom spune doar atât: o femeie care iubește și este iubită nu are nicio problemă să îi ofere bărbatului ei spațiul necesar. Fie că e vorba despre weekenduri petrecute la munte cu prietenii, seri de fotbal sau ieșiri la terasă cu amicele, ea nu se va pune niciodată între el și dorințele sale, provocându-l să aleagă.

Îi respectă pasiunile

O femeie care iubește cu adevărat nu va încerca să îl schimbe pe posesorul inimii ei. Chiar dacă nu îi împărtășește pasiunile, nu va dori vreodată să le înlocuiască subtil cu propriile hobby-uri. De ce? Pentru că dragostea înseamnă comuniunea a două identități distincte, ce sunt una și totuși rămân separate, nu deplina contopire a celor doi.

Nu numai că o femeie care iubește respectă pasiunile bărbatului ei, dar le și cinstește. Dacă vrei să îi demonstrezi cât de tare ții la el, renunță să îi mai faci cadouri reprezentate de obiecte scumpe și utile, dar a căror amintire se va estompa în timp. Alege să îi dăruiești experiențe, care să îi reflecte pasiunile, pe care le va rememora cu drag întotdeauna.

Site-ul experimentează.ro e soluția ideală! Nu vei mai rămâne niciodată în pană de inspirație atunci când trebuie să alegi un cadou, după ce vei da cu ochii de ideile ultraoriginale. În plus, experimentează.ro e un exemplu perfect al organizării: te poți orienta în funcție de cel căruia vrei să îi dăruiești ceva, dar și de suma pe care o ai la dispoziție. Uite la ce ne-am gândit noi!

Cadouri de neuitat, experiențe memorabile

Ce părere ai despre o aventură de care își va aduce aminte pentru totdeauna? Zborul cu balonul se încadrează perfect în această categorie. Fă-i un astfel de dar-experiență și va înțelege că nimeni nu l-a mai iubit atât de tare ca tine. Oferă-i spațiul necesar de a se autodescoperi sus, în înaltul cerului, printre norii albi și pufoși, și va realiza că ești neprețuită! Voucherul experimentează.ro conține o oră de zbor cu balonul lângă București.

Iubitul tău e cel mai elegant și mai rafinat bărbat pe care ți-a fost dat să îl vezi? În primul rând, felicitări! În al doilea rând, ce mai aștepți să îl trimiți într-o călătorie în trecut cu o mașină de epocă? E o experiență unică, mai ales dacă e un admirator al perioadei interbelice. Va stârni invidia trecătorilor și se va simți precum un domn al epocilor apuse. Bonus: voucherul conține un tur de 90 de minute al Bucureștiului, precum și o filmare HD pentru varianta Ifa Cabrio.

Bineînțeles, aceste cadouri sunt minunate pentru oricine din viața ta, dar punem pariu că mama ta le va adora!

Cadouri precum o oază de relaxare

Nu trebuie neapărat să fie ziua iubitului tău pentru a-l surprinde cu un cadou. Dacă simți că în ultima perioadă e obosit, stresat, anxios, tot ce are nevoie e un strop de relaxare.

Ce părere ai dacă ai descoperi parfumul unic al iubitului tău? Precum o vedetă, acesta poate beneficia de aroma lui personalizată: tot ce trebuie să faci este să achiziționezi voucherul care îi oferă ocazia de a crea propriul parfum, cu ajutorul unui parfumier certificat. Punem pariu că îl va încânta la culme experiența?

O sesiune de masaj ca în Rai va reprezenta o experiență de care nu doar femeile, dar și bărbații au nevoie! Șase ore de armonie totală a trupului cu spiritul, ce conține terapie craniosacrală, o sesiune de Private Yoga, masaj thailandez tradițional și masaj ayurvedic, pentru un răsfăț pe care el nu îl va uita niciodată.

Cadourile de mai sus sunt perfecte și pentru amica ta de suflet!

Cadouri pentru superșoferi

Iubitul tău adoră să stea la volan? Arată-i cât îi apreciezi pasiunea și oferă-i o experiență cât pentru o viață întreagă: 10 minute amețitoare pe circuit profesionist cu o supermașină. Are parte de instructaj ca la carte, deci nu trebuie să îți faci griji pentru el, și poate alege dintre mașinile pe care să le testeze. Se va simți precum un protagonist din Fast&Furious!

Ce mai zici de o cursă de raliu? Are parte de 10 minute de raliu cu o mașină la alegere, după un instructaj ca la carte, iar la final primește și o caricatură. Ce poate să nu îi placă?

Pe experimentează.ro poți opta și pentru zbor cu elicopterul, salt cu parașuta, yachting, scuba, tot ce poftește inima iubitului tău aventuros. Cadourile acestea sunt minunate și pentru amicul tău dependent de adrenalină.

Cadouri romantice pentru o dragoste ca în povești

Nu te va mai uita niciodată dacă, în loc de un dar banal, alegi să sărbătorești iubirea voastră cu o cină gourmet pregătită de un chef de renume, într-o locație de poveste. Veți fi răsfățați cu gusturi alese și vă veți reaminti cât de tare vă iubiți, cu papilele gustative în al nouălea cer.

La fel de tare te va iubi și dacă îl vei plimba printr-un castel romantic, îl vei conduce la un masaj cu care vă veți desfăta amândoi sau vei apela la zborul cu balonul despre care îți povesteam mai sus. Experiențele acestea vă vor șlefui iubirea!

Cadouri pentru dezvoltare continuă

Îl adori așa cum e, dar vrei să îl susții în misiunea sa de a deveni mereu mai bun. Tocmai de aceea, cadourile sub formă de experiențe sau workshopuri sunt pur și simplu ideale!

Ce părere ai despre un curs de barista pentru o zi? E un cadou minunat pentru bărbații pasionați de cafea! În plus, cine se va bucura cel mai tare atunci când va fi servită cu băutura perfectă la pat?

La fel de bine îi poți dărui cursuri de cooking, de ceai, îl poți ajuta să învețe cum se realizează ceramica de Cucuteni sau îl poți încuraja să își descopere parfumul despre care îți vorbeam mai sus.

logo

Experiențele memorabile sunt cadoul desăvârșit. Achiziționează voucherul și îl vei primi în variantă electronică. Stabilește toate detaliile și echipa experimentează.ro se va asigura să pună totul la cale. Dovedește-i partenerului tău că îl iubești la nebunie și pune-i la picioare cel mai tare cadou din viața sa!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.