Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Trucul care salvează orice relație

Mihaela Onofrei

Orice cuplu trece, la un moment dat, printr-un moment tensionat. Fie că este vorba de o problemă de comunicare sau de o situație ceva mai neplăcută, așa cum este înșelatul, orice problemă poate fi rezolvată atunci când dragostea este adevărată și când cei doi îndrăgostiți sunt dispuși să ierte orice greșeală pentru un viitor împreună.

Dacă te gândeai ce trebuie să faci pentru a-ți salva relația, află că există un anumit truc ce poate rezolva orice problemă. Comunicarea este considerată a fi secretul unei legături puternice. Totuși, ce se întâmplă atunci când faci exact opusul, apelând la tratamentul silențios pentru a-ți salva relația? Află din rândurile de mai jos!

cuplu certat

Iată care este trucul care salvează orice relație

Nikki Phillippi, un star de pe YouTube cu peste 1,3 milioane de fani, spune că tratamentul silențios i-a salvat căsnicia. În videoclipul său numit „Why I Didn’t Speak to My Husband for 2 Weeks”, Nikki explică de ce nu a mai vorbit cu soțul său timp de 2 săptămâni și cum acest lucru a ajutat-o să își întărească legătura cu persoana iubită.

„Aveam impresia că nu îmi cunoșteam soțul așa cum aș fi vrut”, spune Nikki Phillippi în videoclipul său, filmat după un an de când a apelat la această metodă. În timpul celor 10 ani de căsnicie, soțul ei vorbea doar despre lucrurile obișnuite, iar Nikki voia să îl înțeleagă la un nivel mult mai profund.

Atunci când îl ruga să își exprime adevăratele gânduri și sentimente, soțul ei încerca, însă eșua de fiecare dată. Terapistul femeii a sfătuit-o să nu mai vorbească cu el. Dacă refuza să fie ea cea care să încerce să rezolve o problemă, atunci el ar fi preluat inițiativa.

Nikki a început să nu mai vorbească cu soțul său, iar el și-a dat seama la scurtă vreme că ceva nu este în regulă. Două săptămâni mai târziu, bărbatul a cedat. A început să plângă, și-a cerut scuze pentru comportamentul lui și a promis că se schimbă. A fost momentul de declic, iar Nikki a restabilit comunicarea cu el. Acum afirmă că are o căsnicie fericită și că sunt mai apropiați ca niciodată.

Tratamentul silențios este o metodă extremă prin care îți poți rezolva problemele din relația de cuplu. Experții te avertizează însă că poate fi perceput ca un fel de pedeapsă sau o formă prin care îți manifești furia și că nu este benefic pentru relația ta. Totuși, poate fi folosit ca pe o unealtă prin care îți poți salva relația.

cuplu care se imbratiseaza

Într-o relație, există mereu un partener mai comunicativ decât celălalt (nu neapărat femeia). Acest lucru nu îi permite celuilalt partener să își adune toate gândurile și să le exprime. Tratamentul silențios poate să îi acorde partenerului care nu este prea vorbăreț timp să analizeze situația și să găsească o rezolvare. Acest lucru s-a întâmplat și în relația lui Nikki. Personalitatea sa puternică și faptul că mereu era ea cea care prelua inițiativa pur și simplu îl copleșeau pe soțul ei. Niciodată nu avea ocazia de a-și exprima sentimentele în cuvinte și de a-și aduna gândurile.

Dacă vrei și tu să apelezi la tratamentul silențios doar pentru că ești supărată pe partenerul tău, află că acesta nu funcționează astfel. Cea mai bună metodă prin care îți poți îmbunătăți comunicarea cu cel drag este prin a-i arăta aprecierea. Astfel, atunci când îți spune ce crede sau ce simte, mulțumește-i pentru că a ales să își împărtășească sentimentele cu tine. Vei vedea că relația voastră se va îmbunătăți considerabil.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!