Trucul de 5 secunde care îți spune dacă te înșală

Trucul de 5 secunde care îți spune dacă te înșală

Alexandra Dragoi

Femeile își dau seama imediat dacă partenerii le înșală. Fie vorba între noi, bărbații nu prea știu să se ascundă și atunci ne fac nouă misiunea mai ușoară. Totuși, de ce să ne complicăm să verificăm telefoane, mesaje și discuții ascunse?

În articolul de astăzi îți prezentăm mai multe trucuri de 5 secunde în urma cărora îți vei da seama dacă el te înșală sau nu. Descoperă mai jos cum poți afla dacă partenerul are ochi pentru o altă femeie!

Trucuri prin care îți dai seama dacă te înșală 

cearta in cuplu

Detalii 

Încrederea într-un cuplu este foarte importantă. Ambii parteneri trebuie să plece de la premisa că celălalt spune adevărul, fără să încapă loc de suspiciuni. Cu toate acestea, îți poți da seama foarte ușor dacă partenerul tău te înșală urmărind cu atenție explicațiile lui.

Spre exemplu, dacă îți spune că merge cu niște prieteni într-un anumit loc, este OK, dar dacă spune că merge cu „X și Y, colegi de muncă, în locul Z, apoi ne oprim în alt loc să rezolve unul dintre ei o treabă și după aceea mergem în altă parte”, deja sunt prea multe detalii inutile, care ar putea ascunde, de fapt, adevărul.

Contactul vizual

Partenerul tău poate să fie prins cu minciuna foarte ușor. Orice om care evită contactul vizual cu interlocutorul ascunde ceva ce nu vrea să se afle. De cealaltă parte, un om onest va privi mereu în ochii celuilalt, ca să se asigure că mesajul lui a fost bine înțeles. Fii atentă și la acest aspect când decizi să porți o discuție cu el!

Schimbarea ritmului de respirație

Persoanele care au intenția să spună o minciună își schimbă brusc ritmul respirației, sunt de părere psihologii. Specialiștii cred că se întâmplă asta pentru că cel care minte vrea să își aleagă cu atenție cuvintele și se încurcă în ele, din dorința de a rosti cât mai multe și de a face credibilă explicația lui. 

Mișcarea mâinilor 

Gesturile joacă un rol foarte important în comunicarea non-verbală. Dacă partenerul are ceva de ascuns, emoțiile și stresul își vor pune amprenta asupra limbajului corporal. El își va freca nervos palmele, își va roade unghiile, va gesticula mult, totul pentru a-și calma emoțiile.

Expresia feței

Mimica exprimă 70% din conversația cu un om. Sprâncenele, ochii și buzele sunt cele pe care trebuie să le urmărești când crezi că vorbele lui sunt neadevărate. Zâmbetul forțat, mușcarea frecventă a buzelor, atingerea sau scărpinarea nasului în timpul conversației, toate sunt gesturi care dau de gol o persoană care minte. 

Își ascunde telefonul

Dacă la începutul relației te loveai de telefonul lui la tot pasul, dar acum nici nu știi dacă mai are unul, atunci trebuie să îți pui un semn de întrebare. Un semn care îl trădează este parola la telefon. Un cuplu nu ar trebui să aibă secrete, iar rostul unei parole la telefon este inutil. 

Așadar, nu este nevoie să faci pe detectivul sau să cotrobăi prin lucrurile lui în speranța că vei găsi ceva. Ca să îți dai seama dacă te minte, fii tentă la limbajul trupului

Surse foto: iStock

Articolul urmator
7 întrebări intime care vor întări relația de cuplu. Trebuie să afli răspunsurile ca să îți cunoști jumătatea
7 întrebări intime care vor întări relația de cuplu. Trebuie să afli răspunsurile ca să îți cunoști jumătatea
Testul care îți spune dacă ești psihopată
Incepe quiz
Testul care îți spune dacă ești psihopată

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (34)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.