Trucul prin care afli dacă cineva este îndrăgostit de tine

Trucul prin care afli dacă cineva este îndrăgostit de tine

Ionelia Olteanu

Probabil că ai citit o sumedenie de trucuri despre lucrurile la care ar trebui să fii atentă pentru a afla dacă cineva este îndrăgostit de tine. De la semnalele fizice, până la cele comportamentale, indiciile sunt de multe ori foarte clare.

Atunci când un bărbat şi o femeie se află în aceeaşi încăpere, există întotdeauna posibilitatea să existe o atracţie de care cei doi să nu îşi dea seama. În mod inconştient, aceştia se comportă diferit dacă ajung să se placă reciproc. De multe ori, este greu ca indiciile să fie descifrate de ambele părţi, aşa că s-a descoperit o metodă mult mai simplă prin care poţi să afli cât de interesat este cineva de tine.

femeie care casca la intalnire

Probabil o să râzi copios când o să descoperi că acest truc simplu se rezumă la... căscat. Da, acel gest pe care îl faci de fiecare dată când te simţi obosită şi tot ce vrei este să pui capul pe pernă şi să dormi. Ei bine, în spatele momentelor în care îţi vine să caşti există o întreagă ştiinţă, iar mai nou s-a descoperit faptul că acţiunea pe care o poţi cu greu controla poate să dezvăluie anumite aspecte despre persoanele care te plac.

Cine ar fi crezut că un gest aşa de simplu cum este căscatul îţi poate dezvălui persoana care este îndrăgostită de tine? Cu siguranţă ţi-ai dat seama că este contagios, dar nu te-ai fi gândit că îţi poate indica cine te iubeşte sau nu cu adevărat.

Un studiu realizat de un grup de cercetători italieni arată foarte clar: dacă se întâmplă ca tu să caşti, iar bărbatul de lângă tine face la fel, la o distanţă de câteva secunde, este clar că ar putea avea sentimente pentru tine.  În general, căscatul este ceva care se răspândeşte între persoanele care se iubesc între ele şi care au compasiune unele faţă de altele.

Dacă vrei să te asiguri că acest artificiu chiar funcţionează, uite un experiment pe care poţi să îl încerci: dacă ştii că urmează să te întâlneşti cu bărbaţi, porneşte-ți cronomentrul de pe telefon imediat după ce ai căscat. În funcţie de numărul secundelor care trec, îţi poţi da seama dacă cineva este îndrăgostit sau nu. Mai exact, cu cât trec mai puţine secunde între căscatul tău şi al lui, cu atât şansele de a fi atras de tine sunt mai mari. Înainte să tragi anumite concluzii, ţine minte că acest test este pur speculativ. Cu toate acestea, experimentul îţi va ridica în mod sigur câteva semne de întrebare care te vor pune pe gânduri.

Acum că ai aflat acest lucru, foloseşte-te de el şi fii atentă la comportamentul şi semnalele transmise de bărbaţii din jur! Vei afla mai multe decât te-ai aştepta!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Cine e indragostit in secret de tine?
Incepe quiz
Cine e indragostit in secret de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (71)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.