Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Viața amoroasă este scrisă în degete. Află ce spun ele!

Viorica Ghinea, redactor

Cu siguranță ai auzit că viitorul se poate citi în palmă, dar nu știai că și degetele pot să ascundă informații prețioase despre tine. Ele reprezintă un indiciu important pentru viața ta amoroasă.

Citește la ce trebuie să fii atentă când îți examinezi degetele de la mâini! Iată ce spun ele despre viața ta sentimentală!

Lungimea degetelor, indiciul care îți arată cum este viața ta amoroasă

Privește imaginile de mai jos, apoi uită-te atent la unul dintre degetele mari de la mână și descoperă în ce categorie te încadrezi. Astfel, vei afla cum ești tu în dragoste, ce fel de greșeli tinzi să faci și cum îți afectează ele viața de cuplu!

Tipul A

Caracteristici: partea de sus a degetului este mai lungă decât a doua.

View post on imgur.com

Descriere

Ești o fire pasională, intensă și directă. Te implici trup și suflet într-o relație, ceea ce înseamnă că ești o femeie fidelă și devotată. Atunci când iubești cu adevărat, ajungi să trăiești mai mult pentru cel drag decât pentru tine. Din păcate, acest tip de comportament poate da naștere posesivității și geloziei, caracteristici ce îl pot speria și, ulterior, îndepărta pe partenerul tău. Încearcă să îți temperezi anumite porniri și lucrurile vor decurge bine în relația ta.

Tipul B

Caracteristici: cele două jumătăți ale degetului sunt egale.

View post on imgur.com

Descriere

Dacă degetele tale mari se încadrează în acest tipar, înseamnă că ești o fire echilibrată, calmă și rezonabilă. De obicei, ești obiectivă și nu iei decizii mânate de impulsivitate. Nu îți place să te cerți cu partenerul tău din orice motiv, ci preferi să menții armonia în relația de cuplu. Orice bărbat se va simți norocos să îl iubească o femeie ca tine. Cu toate acestea, uneori lași monotonia să intre în relația ta, așa că ar trebui să fii mai spontană din când în când.

Tipul C

Caracteristici: prima parte a degetului este mai mică decât a doua.

View post on imgur.com

Descriere

Ești o fire sensibilă, romantică și liniștită la prima vedere, însă ai și o latură ascunsă. Dai dovadă de mister, dar simți nevoia să controlezi totul în cuplu, mai ales când iubești prea mult un bărbat. Consideri că tu ești persoana cu capul pe umeri și că ar trebui să ai grijă de tot. Orice bărbat s-ar simți măgulit de atenția și afecțiunea pe care poți să le acorzi. Totuși, ai grijă, pentru că uneori tinzi să te porți mai mult ca o mamă și mai puțin ca o iubită.

Lungimea degetelor îți descrie personalitatea în iubire. Ține cont de îndrumările de mai sus, oferite în funcție de tipul de degete pe care îl ai, iar relațiile tale de cuplu vor decurge mai bine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!