Viața sexuală în cuplu: 5 greșeli de evitat

Redactor Divahair.ro

În cele mai multe contexte sexul este un subiect evitat. Îți prezentăm un top cu cele mai des întâlnite 5 greșeli pe care un cuplu le face fără să își dea seama la capitolul relațîi intime.

1. Nu îți place și ai o atitudine defensivă atunci când el îți propune să încercați ceva nou

După ce o femeie și un bărbat au fost foarte mult timp împreună este natural să vrea să își condimenteze viață sexuală și să încerce altceva. O greșeală este atunci când refuzi cu desăvârșire să încerci ceva nou în ceea ce privește viață sexuală.

cuplu

Spre exemplu o jucărie sexuală Lovense merită încercată și nu îți va face rău. O poți alege pe cea care îți place cel mai mult și cu care consideri că poți rezona. Doar pentru că soțul tău își dorește să încerce senzațîi noi în dormitor nu trebuie să deduci că nu este fericit sau că este plictisit de viață voastră sexuală.

Specialiștii arată că nu este nimic personal și este bine să păstrați zona de confort de comun acord. Nu trebuie să te simți obligată să faci ceva însă puteți găși câteva lucruri comune pe care să le încercați. Puteți de exemplu să gășiți o jucărie sexuală care să va placă amândurora și veți aduce un element de nou imediat în scenă.

2. Consideri că sexul este ceva întâmplător pentru partenerul tău

În primul rând ar trebui să renunți la concepțiile de modă veche și să nu mai consideri că sexul este doar pentru bărbați și este ceva peste care el va trece rapid. Pentru anumiți bărbați sexul este important și atât bărbațîi cât și femeile găsesc intimitate sexuală în relațiile loiale și dedicate. Sunt studii care arată că atunci când un cuplu are sex de calitate legătură dintre cei doi parteneri este mai puternică.

3. Te preocupă prea tare cum arăți

Dacă te gândești tot timpul la cum arăți și nu ai încredere în ține nu te vei bucură de experiență trăită alături de partener și asta îți va ruină șansele de a ajunge la orgasm rapid. Nu este nevoie să te gândești mereu la faptul că te-ai îngrășat sau că nu este machiată corect. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi pe plăcerea actului sexual și să îți permiți că pe plan mental și fizic să ai orgasm și să te bucuri de moment.

4. Îți este rușine să spui ce îți place

Este recomandat să vorbești direct despre sex și despre ceea ce îți place. Definește clar ce nu îți place și spune lucrurile deschis pentru că doar așa vei putea să obțîi plăcere sexuală la cele mai înalte cote. O femeie ar trebui să își asume complet relația sexuală.

5. Te gândești că el este tot timpul gata să facă sex

Acest lucru se întâmplă în adolescență sau la vârstă pubertățîi însă pe măsură ce timpul trece, presiunile apărute în viață unui bărbat ii pot reduce libidoul. Chiar dacă sună surprinzător, lipsa lui de sex interes nu este un semnal al faptului că nu te mai iubește. Sunt doar momente în care el nu vrea să facă sex și care vor trece.

Acest articol este realizat de LoveIsland.ro

Articolul urmator Cele mai mari 10 greșeli pe care le fac bărbații în relații

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.