Vrei sa fii mai bogat? Fa mai mult sex!

Vrei sa fii mai bogat? Fa mai mult sex!

Viorica Ghinea, redactor

Surprizator sau nu, solutia pentru o crestere salariala nu se afla in calculatorul de la munca, ci in dormitor. Studiile au scos la iveala faptul ca femeile si barbatii care fac sex de cel putin doua ori pe saptamana castiga mai mult decat persoanele care nu au parte de activitati erotice. Cum este posibil acest lucru si ce legatura are cresterea salariala cu sexul, descopera in continuare. Raspunsurile cercetatorilor te vor surprinde.

Mai mult sex = mai multi bani?

Cercetatorii de la Universitatea Anglia Ruskin au chestionat 7500 de persoane pentru a descoperi daca activitatile sexuale au vreun efect asupra salarizarii. Rezultatul a scos la iveala o legatura intre frecventa actelor sexuale si beneficiile salariale. Conform lui Nick Drydakis, autorul studiului, participantii care nu aveau o viata sexuala activa au castigat cu 4.5% mai putin decat cei care aveau o viata erotica implinita. Explicatiile au fost simple si credibile. Totul are legatura cu beneficiile pe care le ofera sexul organismului. Descopera AICI care sunt toate avantajele lui!

cuplu in intimitate

Sexul imbunatateste capacitatile mentale si fizice, asa ca pe langa faptul ca te mentine sanatoasa, te face si mai desteapta. Cercetarile au scos la iveala ca orgasmul imbunatateste circulatia sangelui de la nivelul creierului, asigurand o oxigenare mai buna. Primele efecte au legatura cu capacitatea de concetrare, cu memoria si eliberarea de stres. Mai mult de atat, o viata sexuala activa este un ingredient-cheie in asigurarea fericirii interioare. In concluzie, persoanele care sunt mai multumite de viata lor sunt mai productive la locul de munca, asa ca nu le este greu sa obtina bonusuri sau cresteri salariale. In schimb, oamenii care nu fac sex o perioada mai lunga de timp tind sa se simta singuri, anxiosi si deprimati, ceea ce le afecteaza si activitatile de la locul de munca.

 cuplu cu pusculita

Nu de putine ori abstinenta sexuala a fost gasita vinovata de aparitia unor afectiuni fizice si psihice, mai ales daca persoanele in cauza erau pasionale si nu obisnuiau sa practice masturbarea, practica erotica cu multe beneficii pentru organism. Pe langa faptul ca previne incontinenta urinara si instalarea frigiditatii, mai are inca 9 avantaje la fel de important. Afla de AICI care sunt ele!

Tu ce parere ai despre acest studiu? Crezi ca sexul te poate ajuta sa obtii mai multe beneficii financiare?

Articolul urmator
Cum să faci un bărbat mai în vârstă să fie absolut topit după tine
Cum să faci un bărbat mai în vârstă să fie absolut topit după tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.