Zodii de bărbați cu care nu ți-e rușine

Victoria Dragan

Femeile râvnesc deseori la genul „bad boys”, acei băieți rebeli, seducători, misterioși și cu atitudine dură, dar trebuie să recunoaștem că nu ni-i dorim pentru toată viața, ci doar pentru o perioadă. Când ne alegem un partener cu care chiar avem gânduri serioase, ne îndreptăm atenția spre acei bărbați pe care îi putem prezenta părinților, care se îmbracă bine și care ne uimesc cu inteligența lor. Din nefericire, pe aceștia nu îi vedem chiar pe toate drumurile, ci trebuie să îi căutăm cu atenție.

Astrologii vin în sprijinul tău și te ajută să îi găsești mai ușor pe acei bărbați cu care nu ți-e rușine. Ei se nasc doar în anumite semne zodiacale, așa că trebuie să fii cu ochii în patru după următorii reprezentanți.

Bărbații din zodiac pe care merită să pui mâna

Taur

Galant, stabil, sociabil și inteligent, bărbatul Taur este cu siguranță un partener cu care te poți mândri în fața tuturor. Dacă ai pus mâna pe un astfel de nativ, fără îndoială te poți considera norocoasă. Nu îți va fi niciodată rușine să îl prezinți rudelor și prietenilor, pentru că el le va întrece mereu așteptările. Știe să îi cucerească pe toți și nu are nevoie să se prefacă. Farmecul lui este unul natural, așa că ar trebui să te aștepți la multe priviri pline de invidie din partea celorlalte reprezentante ale sexului frumos.

Leu

Tot timpul bine îmbrăcat, bărbatul Leu te va face mereu să te simți extrem de mândră de el. Nu vei merge niciodată cu capul în jos atunci când vei fi cu el la braț, ci te vei simți ca o câștigătoare. Acestui nativ îi place să iasă în evidență prin generozitate, stil și ambiție, așa că nu există nicio șansă să îți fie vreodată rușine cu el. Laudă-l frecvent pentru felul lui de a fi și nu îl vei pierde niciodată. Dacă știi cum să îl temperezi, nu te va „asfixia” cu orgoliul lui, ci va înțelege că trebuie să se comporte altfel cu tine.

Fecioară

Alt reprezentant al sexului opus cu care nu îți va fi niciodată rușine este cel născut sub influența zodiei Fecioară, așa că ar trebui să ții bine de el dacă intră în viața ta. Nativii născuți în acest simbol astrologic sunt harnici, decenți, punctuali, deștepți și îngrijiți. Nu va trebui să fii cu ochii pe partenerul tău pentru a nu face anumite greșeli în public, pentru că lucrurile s-ar putea să stea invers, adică el să fie cel care îți analizează comportamentul. Dacă poți să treci peste acest lucru, atunci nu vor fi probleme între voi. Atenția deosebită pe care o acordă detaliilor îl transformă într-un bărbat de care te vei simți mândră, fiindcă vei găsi mereu câte un motiv pentru care să îl lauzi.

Capricorn

Ai pus mâna pe un nativ al zodiei Capricorn? Atunci poți să stai liniștită, pentru că nu te va face niciodată de rușine. Reprezentanții acestui semn astrologic se pricep să se îmbrace cu stil, au întotdeauna cuvintele potrivite la ei, sunt harnici și responsabili. Având în vedere că le place să respecte tradițiile, nu vei sta cu frica în sân nici atunci când îl vei prezenta părinților tăi. Să nu ai nicio îndoială în privința faptului că îl vor plăcea încă din prima clipă. Calmul și înțelepciunea îi sunt întipărite pe chip, așa că va face ușor o impresie bună în fața tuturor.

Dacă ai în viața ta unul dintre acești nativi, ai grijă să nu îl pierzi, pentru că este genul de bărbat cu care te vei putea mândri oricând. Iar dacă nu ai avut acest noroc până acum, fii cu ochii în patru atunci când întâlnești unul și scoate la bătaie tot arsenalul de seducție. Nu vei regreta!

Articolul urmator Dacă face lucrurile astea, înseamna că inima lui îți aparține ție și numai ție

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (40)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.