Zodii de femei cu noroc la bărbați

Luni, 17.10.2016
de Victoria Dragan

Te întrebi deseori de ce unele femei au atât de mult noroc în dragoste, iar pe tine te cam ocolește Cupidon? Nu are legătură cu aspectul fizic și nici cu stilul tău de flirt, ci cu zodia sub influența căreia te-ai născut. Specialiștii în astrologie ne-au dezvăluit ce native ale horoscopului au succes la bărbați și cum reușesc ele să le sucească mințile încă de la început.

Trei native cu lipici la bărbați: toți le vor în viața lor!

Gemeni

Spontană, veselă și sociabilă, femeia născută în zodia Gemeni reușește mereu să iasă în evidență în fața reprezentanților de sex opus. Dacă te întrebi ce face ea de are atât de mult succes la bărbați, află că doar se simte bine în pielea ei. Nu face nimic special pentru a suci mințile celor care o înconjoară.

Ce-i drept, femeilor din această zodie le place să se întindă la glume cu bărbații, flirtând cu ei fără să își dea seama uneori. Reprezentanții sexului puternic roiesc mereu în jurul lor, astfel că au întotdeauna de unde să aleagă un partener pe placul lor. Problema este că ele se plictisesc cam repede într-o legătură sentimentală și au nevoie de un bărbat care să le mențină viu interesul. Așadar, chiar dacă au noroc de admiratori, nu înseamnă că îl găsesc din prima pe cel potrivit.

Leu

Niciun bărbat nu rezistă în fața nativelor născute în zodia Leu. Ele sunt pasionale, senzuale și independente, adică exact așa cum își doresc reprezentanții sexului opus să fie o femeie. Reprezentantele acestui simbol astrologic nu se lasă niciodată cucerite de la început, ci preferă să își țină admiratorii pe jar. Chiar dacă știu de la început ce răspuns le vor oferi, efectiv îi lasă să fiarbă în suc propriu până le oferă un răspuns.

Încă nu ai înțeles care este secretul femeilor născute în zodia Leu? Creșterea suspansului! În loc să sufere ele după reprezentanții sexului opus, preferă să îi facă pe ei să stea toată noaptea cu ochii în tavan și cu gândul la ele. Și faptul că sunt selective, că nu se mulțumesc cu oricine din prima, le stârnește apetitul amoros bărbaților din jurul lor. Cu toate acestea, femeile Leu nu sunt niciodată mulțumite de ceea ce le oferă viața. Consideră mereu că merită mai mult și că există bărbați mult mai buni în lume decât cei pe care îi au ele prin preajmă.

Săgetător

O altă nativă a zodiacului care se bucură de atenția reprezentanților de sex opus este cea născută în semnul Săgetătorului. Nici nu te gândi să îi devii rivală în amor, pentru că nu vei avea nicio șansă în fața ei. Pofta ei de viață face ravagii în rândul bărbaților, astfel că nu este de mirare de ce toți își doresc să își împartă viața cu ea.

Independentă din fire, reprezentanta acestei zodii nu se lasă cucerită de orice bărbat, ci are nevoie de unul care să țină pasul cu ea. Faptul că nu se arată disponibilă și că își refuză pe bandă rulantă admiratorii pare să fie destul de intrigant pentru bărbați. Ei nu se lasă cu una, cu două, ci insistă în repetate rânduri să o cucerească. Dar nu le este atât de ușor cu femeia din zodia Săgetător!

Îți place ce atitudine au aceste native față de bărbați? Atunci fură și tu câteva dintre secretele lor și cu siguranță vei reuși să ai mai mult succes în rândul reprezentanților de sex opus.

Iată și patru zodii care au ghinion în dragoste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (18)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!