Zodii fără inhibiții în pat

Zodii fără inhibiții în pat

Victoria Dragan

Unii le judecă pentru îndrăzneala de care dau dovadă, în timp ce alții le admiră și și-ar dori să fie în pielea lor măcar pentru câteva clipe. Care sunt zodiile fără inhibiții în pat și cum reușesc ele să își impresioneze de fiecare dată partenerii, descoperă mai jos.

Patru zodii care nu au limite în pat

Berbec

Pasionalii nativi ai zodiei Berbec nu cunosc sensul cuvântului ”inhibiții” atunci când vine vorba despre activitățile erotice din dormitor. Ei sunt deschiși la fantezii, le place să încerce lucruri noi și nu se ascund după deget atunci când sunt atinse, în discuți, subiecte legate de amor.

femeie fara inhibitii

Reprezentanții acestei zodii de Foc sunt dipuși să facă orice pentru a-și impresiona partenerul, astfel că nu se dau în lături de la nimic. Faptul că urăsc monotonia îi face să se gândească mereu la lucruri noi. Sunt spontani și creativi în dormitor, așa că nu există șanse să te plictisești atunci când ești cu ei în pat, cel puțin nu în timpul sexului.

Leu

Nativii Leu sunt recunoscuți pentru faptul că stau bine la capitolul încredere în sine. Ei nu au complexe fizice, astfel că nu se feresc să arate toate tehnicile și mișcările pe care le cunosc. Sunt extrem de pasionali și adoră să primească toată atenția pe care o poate oferi partenerul.

Singurele inhibiții pe care le au la începutul vieții sexuale dispar cu desăvârșire încă de la primele partide de amor. Nici măcar dacă au o aventură de o noapte nu dau dovadă că le-ar fi vreodată rușine cu ceea ce fac.

Scorpion

Scorpionii sunt renumiți pentru faptul că sunt cei mai pasionali din tot horoscopul. Deși oamenii cred că sunt complet dezinhibați atunci când vine vorba despre sex, adevărul este că ei doar au o imaginație bogată. Nu își pun fanteziile în practică cu oricine, ci doar cu persoanele de care se simt cu adevărat atrași.

Nativii dau dovadă de o sexualitate aparte, iar misterul în care sunt învăluiți îi transformă în niște parteneri sexuali de excepție. Ei sunt atrași de tehnici și fantezii noi, astfel că se simt bine doar alături de persoane deschise din acest punct de vedere, care îi completează în pat.

cuplu in pat

Săgetător

Nici reprezentanții acestui semn astrologic nu știu ce sunt acelea inhibiții în pat. Ei sunt mereu deschiși la jocuri erotice și adoră să testeze tot felul de fantezii. Nu au tabuuri nici măcar atunci când fac sex cu o persoană pe care nu o cunosc prea bine, ci dau dovadă de curaj și creativitate.

Săgetătorii nu stau prea mult pe gânduri atunci când primesc o ofertă erotică, mai ales dacă se simt atrași de persoana respectivă, ci merg până la capăt. Lor nu le place să se gândească cu regret la lucrurile pe care nu au reușit să le facă, ci preferă să guste din plin viața.

Alături de aceste zodii fără inhibiții, vei avea o viață sexuală bogată. Lor le place să încerce mereu lucruri noi și se implică cu pasiune în fiecare partidă erotică.

Articolul urmator
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Ce nota primesti in pat?
Incepe quiz
Ce nota primesti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - cuplu

    1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (74 vizite)