Nu Skin

Zodii programate să iubească

Andreea Baluteanu

Zodiacul este plin de tot felul de personalităţi, care se îndrăgostesc mai repede sau mai încet, după cum le este firea. Există însă femei care au fost programate de la naştere să se dăruiască în întregime atunci când iubesc: nu există nimic care să le oprească să fie cu cel drag.

Descoperă în rândurile de mai jos zodiile pentru care dragostea este o a doua natură!

Cele trei zodii care au iubirea înscrisă în codul genetic

Peşti

Ai putea să cauţi cu lupa în zodiac şi cu greu vei găsi un semn astrologic la fel de înclinat spre iubire ca Peştii. Pentru aceste native, dragostea e la fel de importantă ca apa, mâncarea şi aerul şi nu pot trăi prea mult cu inima în piept: ele simt mereu imboldul să o dăruiască altcuiva!

Peştoaicele sunt printre cele mai romantice femei de pe pământ. Pentru ele, iubirea devine o adevărată celebrare a fiinţei, căreia i se abandonează cu voluptate, cu toate simţurile. Nu există limită sau obstacol pe care să nu îl depăşească din iubire sau pentru partenerul lor.

Însă tocmai disponibilitatea lor totală în dragoste şi intensitatea cu care iubesc le face atât de uşor de rănit. O simplă ceartă cu cel drag le va întuneca de tot ziua, chiar dacă îşi spun în mod repetat că trebuie să înceteze să mai fie atât de vulnerabile. Despărţirea este un capăt de lume pentru ele şi își vor reveni foarte greu. Îşi vor învinge durerea, în cele din urmă, tocmai pentru că sunt programate să iubească şi să sufere din nou şi din nou!

Rac

Tot semn de apă, deci caracterizat printr-un flux puternic al emoţiilor, Racul este probabil cea mai sensibilă zodie, mai interiorizată chiar şi decât drăgălaşa nativă din Peşti. Iubirea este pentru această zodie un adevărat drog, iar fascinaţia pentru dragoste i-a fost dăruită de ursitoare încă de la naştere.

Tabloul unei vieţi împlinite conţine, pentru Rac, o iubire ca în filme, un partener sincer şi puternic, copii zgomotoşi şi o familie cât se poate de mare de care să aibă grijă. Pentru ei, chiar şi nativa cu o carieră puternică în spate se va transforma într-o gospodină desăvârşită, sacrificând orice ambiţii, atât timp cât stau în calea fericirii familiei ei. Desigur, dacă cei dragi vor avea nevoie, ea va continua să muncească, atât de mare e dragostea care i-a fost înscrisă în codul genetic.

Riscul la care Racii se supun de bunăvoie atunci când iubesc este să fie dezamăgiţi. Tocmai pentru că dăruiesc atât de mult în dragoste, se vor aştepta să primească, la rândul lor, rezerve consistente de afecţiune. Tragedia este însă că puţini bărbaţi sunt capabili să iubească la fel de profund ca ele, ceea ce va cauza necazuri acestor femei sensibile, cu suflet de aur.

Taur

Nu numai apa, ci şi pământul imprimă semnelor lor caracteristice pecetea unor mari iubiri. Aşa cum valurile de nedomolit urcă pasiunea până la cote de nesuportat, stabilitatea şi veşnicia pământului vor înscrie iubirea în codul genetic al zodiilor. Taurul este, precum semnele de mai sus, un sclav al dragostei, pe care o primeşte în viaţa sa cu braţele deschise.

Această zodie este o mare amatoare de plăceri. Și ce alte satisfacţii mai mari îţi poate oferi viaţa decât pasiunea senzorială şi deplinătatea sentimentelor, pe care le încerci alături de cel pe care îl iubeşti? O mâncare bună, o băutură ameţitoare, un desert delicios sau operele de artă nepieritoare, toate sunt scuturate aprig în viaţa Taurului de tumultul iubirii.

Spre deosebire de nativele de mai sus, şansele Taurului la fericire sunt mai ridicate. Deşi şi această zodie este „condamnată” uneori la iubiri imposibile, care o vor lăsa fără suflare atunci când se încheie, ea schimbă emotivitatea apei cu stabilitatea pe care o oferă pământul. După ce va experimenta câteva poveşti de o intensitate zguduitoare, nativa se va abandona complet unei iubiri, fără a-şi mai pierde capul, unind raţiunea şi sentimentele într-o dragoste fără de sfârşit.

Nativele de mai sus preferă să nu mai respire, decât să nu iubească! Ele sunt programate să trăiască în ritmul sentimentelor năucitoare şi să îşi dăruiască inima mai des decât ar fi cazul!

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!