Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Atelierele Ilbah

Informatii salon

oras
Bucuresti
zona
Blvd Dacia
adresa
Bd. Dacia, Nr. 103 (zona Piata Spania) etaj 1, ap. 4, Sector 2, Bucuresti, Romania
contact
inscrieri@ateliereleilbah.ro
servicii
Cursuri hairstyling

Preturi / Tarife

Cursul de Coafor Stilist (Hairstylist) este organizat de Atelierele ILBAH pentru cei pasionati cu adevarat de acest domeniu.Partenerii oficiali ai acestui curs sunt: KEUNE Romania, Label M si CHI. Toate produsele sunt profesionale si sunt puse la dispozitie GRATUIT pe parcursul intregii perioade de invatare. Mai mult de atat, cursantilor li se ofera sansa de a participa la evenimente mondene din sfera fashion, beauty sau TV, unde pot pune in aplicare tot ceea ce au invatat la curs. Este ocazia perfecta pentru cei interesati sa isi creeze un portofoliu personal, plin de culoare si diversitate. Acestea reprezinta doar o mica parte din beneficiile de care va puteti bucura doar daca alegeti Cursul de Coafor Stilist (Hairstyle) Atelierele ILBAH.

Crezi ca ai tot ce iti trebuie pentru a deveni un hairstylist de succes? Pe langa creativitate si abilitati practice trebuie sa stapanesti cunostinte solide in fashion si trend-uri. Pe langa toate acestea, cea mai importanta calitate a unui hairstylist trebuie sa fie comunicarea interpersonala. Abilitatea de a intelege si de a transforma in realitate dorinta unui client este vitala in acest domeniu.

Pregatirea unui coafor stilist in adevaratul sens al cuvantului nu se sfarseste niciodata. Pentru a tine pasul cu moda si tot ceea ce este nou in domeniul styling-ului profesional, acesta trebuie sa se perfectioneze continuu participand la workshop-uri si seminarii pe tot parcusul carierei.

Alaturi de Atelierele ILBAH vei avea parte de cel mai bun start in cariera  ta de hairstylist. Cursul de Coafor Stilist este unul de calificare de nivel 3 (nivel maxim, superior celorlalte niveluri). Absolvind acest curs vei putea practica ocupatia decoafor stilist atat in tara, cat si in strainatate, cursul fiind acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.  

Alege sa participi la Cursul de Coafor Stilist daca vrei sa iti dezvolti la maxim tehnicile de Hair Stylist: Coafuri, Tunsoare, Culoare, Colorimetrie si chiar sedinte de Machiaj pentru o experienta completa in domeniul styling-ului profesional.Putem considera acest domeniu al artei ca fiind unul dificil, insa satisfactiile sunt pe masura. Parul, la fel ca si pielea, are nevoie de o ingrijire speciala si personalizata, de un diagnostic corect si de un tratament profesional pentru a-si pastra forma si aspectul impecabil. Acest lucru se poate obtine numai cunoscand foarte bine caracteristicile fiecarui tip de par precum si regulile consacrate de proportionalitate si colorimetrie.

Imagini salon

Organizați cursuri de coafor și doriți să le promovați?

Aflați cum și cursurile dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă cursuri

Cauta un furnizor in zona ta