Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Atelierele Ilbah

Informatii salon

oras
Bucuresti
zona
P-ta Rosetti
adresa
Str. Romulus, numarul 4 (zona Mantuleasa), Sector 2, Bucuresti, Romania
contact
inscrieri@ateliereleilbah.ro
servicii
Cursuri make-up

Preturi / Tarife

Absolvind Cursul de Machiaj Profesional by Atelierele ILBAH vei deveni Make-up Artist in adevaratul sens al cuvantului, deoarece cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Diploma obtinuta iti va permite sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in strainatate.

Cu o vasta experienta in fashion, TV si teatru, Make-up Artistii nostri te vor ajuta sa iti dezvolti propriul stil de machiaj si iti vor asigura consilierea de care ai nevoie in viitoarea ta cariera.

Toate produsele sunt puse la dispozitie GRATUIT cursantilor si fac parte din gama produselor profesionale de top. Parteneriicursului sunt: Paese, Parisax Professional, INGLOT Cosmetics.

De ce lucram cu produse profesionale? Pentru ca trebuie sa ii formam pe viitorii Make-up Artisti la cel mai inalt nivel, iarprodusele profesionale consacrate au trecut de mult testul timpului si al milioanelor de make-up artisti care le-au confirmat calitatea.

Makeup-ul este una din pasiunile tale? Vrei sa inveti cele mai noi trucuri si stiluri de machiaj sau vrei sa iti transformi pasiunea in job? In cadrul cursului de Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH vei invata de la adevarati profesionisti cum sa realizezi toate tipurile consacrate de machiaj, fie ca este vorba despre machiajul corector (in functie de trasaturile si fizionomia clientului) sau machiajul special (pentru sedinte foto, prezentari de moda, filmari video sau televiziune si film).

Meseria de Make-up Artist este una foarte ofertanta si, totodata, dinamica fiind definita prin creativitate si tehnica. Dinamismul acestei meserii este dictat de diversitatea ariei de aplicabilitate a serviciilor unui make-up artist. De la simple machiaje de zi sau de seara, pana la machiaje pentru evenimente speciale sau chiar sedinte foto sau film, un Make-up Artist trebuie sa stapaneasca toate tehnicile si sa respecte regulile specifice fiecarui tip de machiaj. 

Uneltele unui Make-Up Artist sunt defapt culorile, nuantele si texturile, umbrele sau degradeurile. Spectaculos nu inseamna neaparat un machiaj incarcat de pene si paiete! Sa realizezi un machiaj spectaculos inseamna sa reusesti sa modelezi forma fetei, in asa fel incat sa transmita o poveste sau sensibilitatea unei opere de arta.

Imagini salon

Organizați cursuri de make-up și doriți să le promovați?

Aflați cum și cursurile dumneavostră poate apărea pe !

Adaugă curs make-up

Cauta un furnizor in zona ta