Nu Skin

Exerciţii care îţi fac o talie perfectă

Redactor Andreea Baluteanu

Un crop top, o rochie cu decupaje senzuale sau o bustieră decoltată: ce au în comun aceste trei piese care fac furori în vestimentaţia ultimilor ani? Toate îţi expun abdomenul! Iar pentru acest lucru ai nevoie de muşchii abdominali frumos lucraţi, care cu siguranță vor atrage privirile celor din jur.

Pentru că ne dorim să arăţi întotdeauna fabulos, dar şi să ai un trup lucrat, pe care să te poţi baza, am căutat cele mai bune exerciţii pentru o talie perfectă. Lidl se ocupă de restul, punându-ne la dispoziţie accesorii de fitness la un preţ absolut imbatabil!

3 exerciţii pentru o talie de supermodel

De acum încolo, nu vei mai avea niciun motiv să le invidiezi pe supermodele, deoarece talia perfectă se va număra şi printre atuurile tale. Trebuie doar să urmezi programul nostru de exerciţii pentru talie!

Cycling

Specialiștii ne sfătuiesc să nu rezervăm bicicleta doar întăririi muşchilor picioarelor și ai posteriorului, ci să o utilizăm şi pentru sublinierea „pătrăţelelor”. O ieșire în aer liber, pe bicicletă, îți pune la punct musculatura abdominală, antrenată și ea în timpul mișcărilor corpului, atunci când pedalezi. Oamenii de știință de la MayoClinic sugerează să ne petrecem cel puțin două ore în aer liber, cu bicicleta, dacă vrem să ne păstrăm corpul tonificat.

Iar pentru ca sănătatea să nu ne fie afectată, e important ca poziția corpului să fie corectă. Așadar, setează-ți înălțimea șeii în funcție de lungimea interioară a piciorului, astfel încât atunci când acesta este relaxat pe pedală să formeze un unghi de 140 de grade. De asemenea, unghiul în care spatele stă aplecat în față trebuie să aibă 90 de grade în raport cu brațele. 

O șa care să te ajute să stai corect în timp ce pedalezi este ceea ce ai nevoie, astfel încât coloana să nu-ți fie afectată, iar abdomenul să câștige cele 6 pătrățele mult visate.

Sa bicicleta Lidl model 1 Sa bicicleta Lidl -2 Sa bicicleta Lidl model 3

Șa bicicletă, 3 modele, 34, 99 RON

Pentru a măsura numărul de kilometri și a ști care este distanța optimă pentru a avea rezultate cât mai bune, nu uita să-ți monitorizezi traseul, cu un computer creat special pentru bicicletă. La Lidl, am descoperit un computer de ”bord” care te ține la curent în acest sens, cu precizia ceasurilor elvețiene. Rămâi în același timp conectată cu prietenii tăi, povestește-le despre noile tale recorduri pe Facebook sau stabilește-ți traseul cu ajutorul gps-ul, ținându-ți smartphone-ul aproape de tine, într-o husă specială, care să te scape de grija că l-ai putea pierde.

Computer pentru bicicleta - Lidl

Computer pentru bicicletă, 4 modele, 34.99 RON

Husa pentru smartphone Lidl

Husă smartphone pentru bicicletă, 29,99 RON

Iar dacă traseul prevăzut de tine are în itinerariu și câteva zone cu teren accidentat sau de pădure, trebuie să fii prevăzătoare, pentru a fi pregătită în cazul în care are loc vreun incident neplăcut, cum ar fi, de exemplu, spargerea unei roți. Ia-ți la drum un spray care izolează fisurile, dar și o cameră, pentru situații de urgență. Lidl îți pune la dispoziție astfel de articole practice, astfel ca tu să fii în siguranță.

Spray pentru repararea unei pene- lidl

Spray reparații anvelope, 75 ml-7,99 RON

Cauciuc Lidl

Set camere pentru bicicletă, 2 bucăți, 4 modele-14,99 RON

 Exerciţii pe banca de antrenament

Ești în căutarea unui aparat de fitness care ne pune la încercare creativitatea? Banca de antrenament cu extensor este exact răspunsul la dorinţa noastră! Noi o privim cu entuziasmul de copil, pregătite să mai descoperim încă un exerciţiu pe care să îl executăm cu ajutorul acesteia.

Banca de antrenament este ideală pentru musculatura şoldurilor, braţelor, toracelui, abdomenului şi spatelui, dar conţine şi benzi extensibile, mânere suplimentare şi un suport pentru gantere. 

Pentru exerciţiul pe care ţi-l vom propune azi ai nevoie de bancă şi de gantere, lucrând în tandem şi muşchii braţelor. Întinde-te pe banchetă, cu picioarele aşezate pe saltea. Ridică gantera cu ambele mâini, deasupra capului, timp în care aduci genunchiul stâng la piept, până în punctul în care se uneşte cu braţele tale. Coboară piciorul şi braţele spre spate, deasupra capului. Reia exerciţiul cu celălalt picior şi repetă de 10 ori pe fiecare parte.

Exerciţii cu extensorul de fitness

Un extensor e o investiţie excelentă la casa pasionatului de fitness. La fel ca banca de antrenament, te va încuraja să îţi „munceşti” nu doar muşchii, ci şi imaginaţia, dezvoltându-ţi singură programe de antrenamente creative.

exercitii saltea

Pănă ce vei deveni propriul antrenor de fitness, noi îţi recomandăm un exerciţiu pentru o talie perfectă. De data aceasta, vei sta pe saltea: aşază-te în genunchi, trece extensorul de-a lungul tălpii piciorului stâng şi prinde capătul cu mâna dreaptă. Sprijinindu-te în coate şi în genunchi, verifică-ţi poziţia: umerii trebuie să fie deasupra coatelor, iar şoldurile pe aceeaşi linie cu genunchii. Ridică piciorul paralel cu solul, apoi trage extensorul spre tine, cu toată forţa, „chemând” genunchiul către piept. Menţine câteva secunde şi revino în poziţia iniţială. Inspiră şi reia de 10 ori, apoi schimbă piciorul. Vei avea un abdomen tare ca piatra!

Exerciţiile noastre pentru o talie perfectă vor fi cele mai bune prietene ale unei garderobe de vară în tendinţe. De acum încolo o să te împaci de minune cu crop topurile! Vizitează şi tu pagina de oferte găzduită de Lidl, care te invită la un antrenament complet, pentru un trup demenţial!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta