Nu Skin

Un nou proiect in Bucuresti: Yoga City isi doreste un oras mai sanatos

Eugenia Dinescu, redactor

Yoga City este prima platforma dedicata comunicarii si promovarii studiourilor, instructorilor si practicantilor de Yoga din Bucuresti si din Romania, dar si a modelelor similare internationale. Cu o componenta educativa, platforma intentioneaza sa aduca laolalta specialisti si practicanti de Yoga.Un proiect inca la inceput de drum, dar care se bucura deja de notorietate, Yoga City este rezultatul unui brainstorming dintre Laura Calin si Mia Munteanu:

„Proiectul a luat nastere din dorinta de a conecta si de a activa comunitatea celor implicati in practica si distribuirea culturii Yoga. De la sfaturi, recomandari si povesti de viata, pana la prezentari si promovare de studiouri. Scopul este de a disemina conceptele si practicile corecte, de a selecta, de a promova si de a face un schimb activ intre specialistii yoghini din lume si cei din Romania”, spune Laura Calin.


Laura este fondatoarea V for Verde si V for Vintage, proiecte care incurajeaza un stil de viata sanatos si promovarea artistilor locali de design contemporan prin actiunile pe care le organizeaza atat offline cat si online.

Mia
este directorul de Client Service Director al agentiei de publicitate Marks, fondatorul proiectului Advertising Week Bucharest si sustinatoarea unui stil de viata alternativ. Experienta Laurei in zona de lifestyle si PR, alaturi de cea a Miei in advertising si comunicare, a dat nastere platformei Yoga City, care isi propune sa incurajeze o gestionare mai buna a resurselor de zi cu zi.


„Yoga City este despre nutritie sanatoasa, sanatate fizica si echilibru psihic, o gestionare mai buna a vietii printr-o practica mai complexa decat orice forma de gimnastica sau de terapie”, declara Mia Munteanu.Yoga City isi propune sa afle totul despre cultura Yoga din Romania. Este locul in care oricine poate descoperi informatii despre stiluri de Yoga, sfaturi pentru incepatori, review-uri la clasele de Yoga din Bucuresti si interviuri cu instructori de yoga cunoscuti atat in Romania, cat si la nivel international. Toate cu un strop de lifestyle, bineinteles!


Ce stiluri de Yoga exista? De ce sa practici Yoga? Ce studiouri de Yoga descoperim? Ce inseamna Yoga? Cum arata un stil de viata sanatos? Ce inseamna sa cumperi inteligent? Cum poti fi zen si la birou, si acasa?

Obiectivul proiectului este sa ofere cititorului resurse bogate de learning, care sa il ajute sa isi dezvolte practica in fiecare zi. Cum face asta? Cu ajutorul colaboratorilor: profesori, instructori, specialisti in alimentatie si nutritie, sanatate si, bineinteles, cu ajutorul studiourilor de Yoga.

Toate aceste actiuni incurajeaza cititorii catre un proces de educatie si de dezvoltare personala. Cum transformam o viata agitata intr-una echilibrata?

Pe cei de la Yoga City ii puteti urmari pe platforma www.yogacity.ro, pe Instagram si pe Facebook.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta