Wonder Prestige – Terapie inovatoare pentru tonifiere musculară și slăbire localizată

Wonder Prestige –  Terapie inovatoare pentru tonifiere musculară și slăbire localizată

Andreea Constantin

Wonder Prestige este un tratament inovativ de tonifiere musculară și slăbire localizată, dedicat tuturor persoanelor care doresc să combine avantajele mersului la sala de sport cu cele ale tratamentelor de slăbire localizată non-invazivă. Tratamentul cu Wonder Prestige este o modalitate excelentă de a începe să intri din nou în formă, și se poate efectua atât în clinici de beauty cât și în saloane sau la sala de sport.

Mai jos, vă invităm să descoperiți mai multe despre acest tratament, despre cum vă ajută să reveniți în formă și despre modul inovativ în care abordează tratamentele corporale. 

Ce este Tratamentul Wonder Prestige? 

Wonder Prestige este un tratament de tonifiere musculară și slăbire localizată non-invazivă, ce folosește microcurenți electrici pentru a stimula masa musculară, declanșând astfel procesul de tonifiere și întărire al acesteia. Acești microcurenți se livrează în două moduri tehnologice diferite, care lucrează împreună pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate: Unde Electromagnetice Concentrate și Neurostimularea Selectivă.

Inovația tratamentului cu Wonder Prestige constă în folosirea simultană a celor două tehnologii, efectul cumulat fiind unul de tonifiere musculară, de dezvoltare a masei musculare și de creștere a vitezei de reacție a mușchilor. 

Mai mult decât atât, stimularea profundă a țesutului muscular determină și o creștere a ratei metabolismului, ajutând astfel la o ardere mai rapidă a grăsimii localizate și producând un efect de slăbire.

În final, adâncimea mare până la care pătrund undele electromagnetice, asigură și un efect de reducere al grăsimii viscerale, acele depuneri interioare de țesut adipos extrem de greu de înlăturat. 

tratament corporal

Beneficii-cheie ale Tratamentului cu Wonder Prestige

- Tonifierea Musculară;
- Stimularea și Dezvoltarea Musculară;
- Creșterea Forței și Anduranței;
- Reducerea Țesutului Adipos Localizat;
- Reducerea Grăsimii Viscerale;

Cum decurge un Tratament cu Wonder Prestige?

Tratamentul de tonifiere musculară cu Wonder Prestige este sigur și non-invaziv, fiind special conceput pentru a putea fi efectuat în contextul unei zile aglomerate de lucru, în care mersul la sală poate fi dificil. 

Pregătirea Tratamentului

Tratamentul începe prin îmbrăcarea unui costum special Wonder, conectat la echipamentul de electrostimulare, care va livra microcurenții în zona-țintă de tratament. În funcție de recomandările terapeutului tău, un tratament poate fi programat să dureze până la 25 de minute. 

Tratamentul propriu-zis

În timpul tratamentului, se produce electrostimularea zonei țintă. Procedeul nu este deloc dureros sau incomod, senzația resimțită fiind mai mult asemănătoare unei ședințe relaxante de masaj. Terapeutul tău îți va recomanda parametrii unici de tratament pentru a te asigura că profiți la maximum de efectele benefice.

Ce să faci după tratament

După terminarea ședinței de tratament, poți reveni imediat la activitatea normală pe care o desfășurai, fără a fi nevoie de recuperare sau de o perioadă de repaus. Fiind complet non-invaziv, tratamentul Wonder poate fi urmat de marea majoritate a persoanelor. 

În cât timp apar rezultatele?

Rezultatele vizibile încep să apară la două săptămâni după tratament. În funcție de nevoile tale unice, terapeutul îți va recomanda un protocol special de tratament pentru a se asigura că vei beneficia în totalitate de avantaje.

Tratamentele cu Wonder Prestige funcționează cel mai bine atunci când sunt combinate cu un stil de viață sănătos și cu o dietă echilibrată. Astfel, începerea protocolului de tratament este o bună ocazie de a vă ajusta modul de viață și de a acorda mai multă importanță stării personale de bine. 

Tratamente corporale

De ce să încerci Tratamentul Wonder Prestige?

Tratamentul cu Wonder Prestige revoluționează modul de abordare al tratamentelor corporale deoarece, în loc să se concentreze pe aspectele clasice ale esteticii corporale, abordează tonifierea musculară ca prim mecanism de tratament, care atrage restul beneficiilor după sine. 

Tratamentele clasice de remodelare corporală și slăbire localizată se bazează pe două tehnologii de mare succes și cu rezultate dovedite: radiofrecvența și criolipoliza. Deși extrem de eficiente și populare, cele două abordări au acordat prea puțin atenție poate celui mai important element pentru sănătatea noastră, dar și pentru estetică: masa musculară.

Wonder Prestige țintește întocmai această arie, stimulând dezvoltarea masei musculare, lucru ce atrage după sine și o accelerare a ritmului arderii grăsimilor.

Tehnologia Wonder Prestige s-a ghidat după trendul actual și îți oferă posibilitatea de a beneficia de un tratament non-invaziv și personalizat. Datorită celor două tehnologii utilizate în sinergie, cu Wonder Prestige ajungi la rezultate rapide și vizibile după două săptămâni de la prima procedură. 

Wonder Prestige contribuie în mod real la remodelarea ta corporală prin creștere masă musculară și eliminare depozite de grăsime subcutanată și viscerală.

Articolul urmator
Pilates: beneficii și idei de exerciții
Pilates: beneficii și idei de exerciții
Ai nevoie de terapie în cuplu?
Incepe quiz
Ai nevoie de terapie în cuplu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.