Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

10 coafuri cu codiţe afro pentru vara 2018

Redactor Andreea Baluteanu

Parte a unei moşteniri multiculturale, codiţele afro reprezintă, fără urmă de îndoială, una dintre cele mai cool modalităţi de a te remarca în vara 2018. Dacă ai părul des, nu ai niciun motiv să nu apelezi la ele. Crede-ne, îţi vor pune în evidenţă bogăţia podoabei capilare şi frumuseţea naturală ca nimic altceva.

Noi îţi recomandăm în rândurile de mai jos cele mai hip coafuri cu codiţe afro! Descoperă ce ne-a atras atenţia şi vezi care sunt hairstyle-urile care te vor scoate cu siguranţă din anonimat! Abia aşteptăm să ne spui părerea ta!

10 coafuri cu codiţe afro perfecte pentru vară

Dacă ai reuşit să îţi împleteşti părul în codiţe afro sau ai apelat la un stilist care să îţi ofere această coafură de neuitat, noi avem pentru tine cele mai bune recomandări de hairstyle-uri care să le pună în evidenţă. Bucură-te de farmecul lor şi de modul în care reuşesc să îţi nuanţeze exotismul, frumuseţea şi naturaleţea!

Coafura boho cu codiţe afro

tessa thompson

Sursa foto: Pinterest

Codiţele afro au un avantaj suprem: sunt speciale şi reuşesc să cucerească fără alte artificii. Acesta este şi secretul lor: strălucesc fără ca tu să fii nevoită să găseşti modalităţi inventive de a le aduce în centrul atenţiei. Ia exemplu de la Tessa Thompson şi vei înţelege la ce ne referim: apelează la extensii, dacă ai nevoie, împleteşte-ţi părul în codiţe afro şi lasă-l să atârne liber pe spate. Aura de libertate boho pe care o presupun aceste codiţe afro este suficientă pentru ca farmecul tău să devină magnetic.

Coafură cu codiţe afro şi şuviţe blonde

Coafura cu codiţe afro suprapusă peste un păr blond e cu adevărat specială: asociază exotismul codiţelor cu candoarea şuviţelor aurii. Dacă rădăcinile tale sunt închise la culoare, efectul va fi şi mai dramatic! Această coafură cu codiţe afro e cu adevărat remarcabilă pe părul foarte lung, aşa că apelează la extensii, dacă e cazul!

codite afro pe par blond

Sursa foto: Instagram

Coafură cu codiţe afro şi şuviţe colorate

Chanel Iman e pur şi simplu superbă, iar coafura cu codiţe afro pe care a purtat-o la Coachella este perfectă pentru un look de festival. Colorează-ţi câteva şuviţe în mov, albastru, verde sau apelează la extensii şi prinde-le în podoaba ta capilară. Aranjează părul pe o parte şi bucură-te de o coafură de-a dreptul răvăşitoare!

Chanel Iman

Sursa foto: Pinterest

Coafură cu codiţe afro şi tonuri ombre

Trebuie să recunoaştem că am reînceput să ne îndrăgostim de ombre atunci când am văzut această coafură cu codiţe afro. Părul e negru la rădăcini şi se decolorează în gri platinat spre vârfuri, conferind un caracter rafinat acestei opţiuni de hairstyling.

codite afro ombre

Sursa foto: Pinterest

Coroniţă din codiţe afro

Precum o regină a deşertului: coafura cu codiţe afro de mai jos cucereşte cu personalitatea ei maiestuoasă. Împleteşte codiţele afro şi trece-le de-a curmezişul capului, în formă de coroană. Completează cu un machiaj puternic, pentru a evidenţia şi mai mult caracterul nobil al acestei coafuri!

coroana din codite afro

Sursa foto: Pinterest

Codiţe afro şi accente de auriu

India Love e una dintre reginele cele mai strălucitoare ale Instagramului, iar coafura cu codiţe afro şi accente de auriu din imaginea de mai jos i se potriveşte perfect! Inserează extensii aurii în păr, pierde-le printre codiţele tale afro şi vei obține una dintre cele mai glam coafuri cu putinţă.

codite afro cu suvite aurii

Sursa foto: Pinterest

Bob din codiţe afro

Iată una dintre cele mai simple şi de efect coafuri cu codiţe afro. Pur şi simplu împleteşte-ţi părul tuns bob. Optează pentru codiţe mai groase decât în cazul părului lung şi bucură-te de un bob mai plin de atitudine decât varianta clasică. Noi „mirosim” deja un trend!

bob din codite afro

Sursa foto: Pinterest

Half bun cu codiţe afro

Atunci când nu credeam că half bun-ul ar putea fi mai wow de atât, l-am descoperit pe cel realizat din codiţe afro. Procedează precum în cazul coafurii obişnuite, dar pe părul deja împletit în codiţe afro. Dacă apelezi şi la şuviţe colorate, precum în cazul imaginii de mai jos, te vei bucura de un hairstyle pur şi simplu incendiar, perfect pentru vară.

half bun cu codite afro

Sursa foto: Instagram

Codiţe afro în nuanţe extreme

Roşcatul de mai sus face cu siguranţă ravagii, dar părul tău va fi cu atât mai hot dacă optezi pentru un violet intens. Justine Syke ne oferă una dintre cele mai curajoase idei în materie de hairstyling: dacă nu ai teamă de nimic, atunci această coafură e cu siguranţă creată anume pentru tine.

Justine Syke

Sursa foto: Pinterest

Space bun cu codiţe afro

Suntem convinse că, dacă regretata Carrie Fisher ar fi descoperit coafura de mai jos, ar fi considerat că e pur şi simplu perfectă pentru Prinţesa Leia. Codiţele space bun, făcute celebre de eroina intergalactică, sunt ridicate în vârful capului, devenind un hibrid cu modelul half bun, iar părul argintiu reprezintă cea mai bună bază pentru acest hairstyle. E cu totul wow!

space bun cu codite afro

Sursa foto: Pinterest

Codiţele afro fac parte, aşa cum am văzut, dintre cele mai hip coafuri ale verii 2018! Pune-ţi în valoare hairstylingul deja special cu una dintre aceste variante de coafuri cu codiţe afro!

Surse foto: Instagram, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta