10 manichiuri pe care să le încerci de 8 martie

Lorena Teacă

În fiecare an, de 8 martie, femeile se străduiesc să arate extraordinar, pentru a cuceri privirile tuturor bărbaților și, mai ales, pe ale partenerilor. Acestea petrec ore în șir în oglindă, aranjându-și părul și machiajul până la ultimul detaliu, dar uită să pună preț și pe aspectul manichiurii.

Astfel, degeaba mergi la coafor sau petreci ore în șir în oglindă, pentru a realiza cel mai spectaculos machiaj, dacă nu-ți dai silința ca manichiura să arate impecabil.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fii foarte atentă la galeria de mai sus, care îți prezintă 10 manichiuri în tendințe pentru 8 martie.

Flori gingașe

Flori gingașe

Natura renaște primăvara, deci și tu trebuie să exprimi acest lucru prin intermediul manichiurii. Colorează-ți unghiile într-o nuanță aprinsă și vie, potrivită culorilor primăverii, și desenează pe unghia degetului mijlociu și pe cea de pe inelar o floare firavă și gingașă, precum cele care ies timide de sub zăpadă în această perioadă. 

Sursa foto: Pinterest

Sclipici

Sclipici

Arată-le tuturor cât de mult te bucuri de venirea primăverii cu ajutorul unui model care să includă atât forme geometrice abstracte, cât și mult sclipici. Alege două nuanțe calde, precum coral și verde mentă, desenează pe inelar o formă geometrică, iar unghia din mijloc umple-o cu sclipici. Vei avea o manichiură care nu va putea trece neobservată nici de cel mai neinteresat bărbat.

Sursa foto: Pinterest

Forme geometrice

Forme geometrice

Unele femei adoră să iasă în evidență, deoarece extravaganța și nonconformismul le caracterizează, fără doar și poate. Astfel, pentru femeile curajoase și iubitoare de creativitate, această manichiură realizată din forme geometrice colorate reprezintă modelul perfect. 

Sursa foto: Pinterest

Model abstract

Model abstract

Dacă nu ești de acord cu umplerea tuturor unghiilor cu forme geometrice viu colorate, atunci alege doar 2 sau 3 unghii pe care să desenezi cu grijă câte un model abstract. Unghiile rămase le poți colora în nuanțele primăverii, precum galben, portocaliu, verde sau albastru deschis. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator Top 8 manichiuri fabuloase și ușor de obținut

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.