Nu Skin

10 secrete pe care stiliștii de gene nu doresc să ni le dezvăluie

Cristina Gherghina

Serviciile stiliștilor de gene au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Oriunde te-ai uita, vei vedea o grămadă de femei care au apelat la magia acestor oameni. 

Cererea pentru astfel de servicii este foarte mare, iar pe piață există o mulțime de tehnicieni de gene, fiecare având propria metodă de lucru. De asemenea, și recomandările lor tind să variez, însă putem avea încredere în toți?

Având în vedere că aceasta este o meserie bănoasă, cei mai buni stiliști de gene nu doresc să dezvăluie secretele care ne-ar putea ajuta să găsim răspunsurile la întrebările legate de acest domeniu. 

Însă noi le-am aflat și dorim să le împărtășim cu tine! Descoperă în Galeria Foto cele mai bine păstrate secrete ale tehnicienilor de gene! 

Poți folosi mascara pe extensiile de gene?

Poți folosi mascara pe extensiile de gene?

Chiar dacă ai ales să îți pui extensii de gene, câteodată dorești să folosești mascara pentru a crea un efect mult mai dramatic. Potrivit experților, poți folosi rimel pe genele false, dar trebuie să ții cont de câteva lucruri:

 • Rimelul va face ca extensiile de gene groase să pară mult mai artificial decât arată deja.
 • Rimelurile obișnuite pot conține uleiuri care pot avea o reacție chimică în contact cu adezivul și, prin urmare, acesta se va dizolva. Așadar, folosind mascara s-ar putea ca extensiile de gene să înceapă să cadă. Asigură-te că rimeul pe care îl folosești nu conține uleiuri sau apelează la un rimel special pentru gene false. 
 • Nu folosi mascara rezistent la apă, deoarece acesta poate fi îndepărtat cu ajutorul unui produs special, produs care ar putea dizolva și lipiciul cu care au fost puse genele. 
 • Aplică rimel de la mijlocul genelor spre vârfuri, evitând astfel contacul rimelului cu baza genelor. 

Ce ar trebui să folosești pentru a îndepărta machiajul

Ce ar trebui să folosești pentru a îndepărta machiajul

Dacă ai extensii de gene, cel mai bine ar fi să te speli cu apă pe față și să folosești produse de demachiere pe bază de apă. Nu vor îndepărta machiajul la fel de repede ca demachiantele obișnuite, dar nici nu vor dizolva lipiciul folosit pentru fixarea genelor.

Îți poți îndepărta singură extensiile de gene?

Îți poți îndepărta singură extensiile de gene?

Nu fiecare femeie apelează la un artist de gene atunci când vvrea să își dea jos extensiile de gene sau poate te afli în situația în care ești în vacanță și nu există niciun astfel de tehnician la care poți merge. Potrivit experților, îți poți îndepărta singură genele false, dar ai grijă să nu faci următoarele lucruri: 

 • Nu îți folosi unghiile pentru a smulge mai multe gene în același timp.
 • Nu încerca să dizolvi adezivul cu ulei
 • Nu tăia genele false pentru a le aduce la aceeași lungime cu cele naturale

Pentru îndepărtarea extensiilor de gene, vei avea nevoie de o cremă specială: 

 • Aplică această cremă la baza genelor cu ajutorul unui bețișor de silicon sau un bețișor de urechi. Lasă crema să acționeze pentru câteva minute, de obicei sunt necesare în jur de 4 minute.
 • Separă genele cu o pensetă și îndepărtează-le trăgând de vărful acestora
 • După ce ai îndepătat toate genele, curăță pielea din jurul ochilor.

Sursă foto: Captură Youtube

Chiar ai nevoie de un fixativ pentru gene?

Chiar ai nevoie de un fixativ pentru gene?

Majoritatea tehnicienilor de gene vor încerca să îți vândă un astfel de produs, spunându-ți că acesta ca face ca extensiile de gene să reziste pentru mai mult timp. 

Un fixativ pentru gene nu este conceput pentru așa ceva, ci pentru a păstra forma genelor. De asemenea, dacă folosești un astfel de produs, s-ar putea ca genele să devină lipicioase și vor ajunge să arate îngrozitor.

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta