10 tunsori pentru păr rar și subţire și față ovală din care să alegi pentru a fi frumoasă în 2020

10 tunsori pentru păr rar și subţire și față ovală din care să alegi pentru a fi frumoasă în 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Fetele cu față ovală au fost binecuvântate de soartă și noi sperăm că ești complet conștientă de norocul de care te bucuri. Dacă încă te mai îndoiești, ține cont de faptul că toate celelalte forme de față au drept obiectiv obținerea echilibrului feței ovale prin diverse tunsori sau coafuri.

De partea cealaltă, natura nu a mai fost la fel de generoasă cu tine dacă ți-a oferit un păr rar și subțire. Nu te întrista, deoarece aici intervenim noi și îți recomandăm cele mai frumoase haircuturi care să confere impresia de volum și bogăție a șuvițelor. Bonus: ele se potrivesc de minune și tipului tău de chip, devenind cele mai wow tunsori pentru păr rar și subțire și față ovală. Iată-le în rândurile de mai jos!

Tunsori pentru păr rar și subțire și față ovală de încercat în 2020

Fetele cu față ovală au fost cu siguranță pe lista de favorite ale sorții, deoarece tipul lor de chip este considerat, precum silueta clepsidră, idealul spre care tind toate celelalte femei. Cum îți dai seama dacă ai fața ovală? E simplu! Bărbia ta va fi îngustă, ca în cazul feței rotunde, dar, spre deosebire de acest tip de chip, fața este mai mult lungă decât lată, dimensiunile de la frunte la bărbie fiind mai reduse decât cele de la o ureche la cealaltă.

Acestea fiind spuse, nu credem că ai probleme în a identifica părul rar și subțire. Acesta este lipsit de volum, cade pe lângă față, părând fără viață. De multe ori, acest tip de păr este casant și poate fi mai predispus la cădere decât firul de păr normal sau gros.

colaj tunsori

Azi venim cu soluția! Iată care sunt tunsorile pentru păr rar și subțire și față ovală cu care vei face furori acum!

Bob cu breton

Una dintre principalele reguli de care să asculți atunci când ai părul fin este că nu poți avansa foarte mult cu lungimea: cu cât cosițele tale sunt mai lungi, cu atât se vor aplatiza mai tare. Un bob până la claviculă este lungimea ideală, acesta scoțând frumos în evidență și armonia feței ovale. Ce mai e de remarcat? Tunsoarea este aranjată cu peria, cu vârfurile frumos scoase în exterior, pentru volum, iar bretonul plin conferă la rândul său impresia de păr mai des.

Rose Byrne

Sursa foto: Pinterest

Bob cu cărare laterală

La fel de eficientă precum bretonul este cărarea laterală pe bob. Adoptă o tunsoare angulară, dar îndulcește unghiurile, pentru a conferi volum, și răvășește întotdeauna tunsoarea. Ai grijă să schimbi din când în când orientarea cărării pentru a stimula volumul de la rădăcină. Tunsoarea este ideală pentru fața ovală, punând în valoare trăsăturile.

Bob cu cărare laterală

Sursa foto: Pinterest

Bob „în valuri”

Dacă vrei o tunsoare ideală pentru părul rar și subțire și pentru fața ovală, mergi la stilist cu poza actriței Olivia Munn. Cărarea laterală funcționează de minune, dar bobul tuns în scări subtile și ondulat lejer este de fapt trucul care contribuie la îndesirea vizuală a părului tău. În plus, această lungime este ideală pentru fața ovală.

Olivia Munn

Sursa foto: Pinterest

Bob scurt

Cum am spus, când vine vorba despre părul rar, cu cât e tuns mai scurt, cu atât mai bine. Haircutul lui Emily Blunt e atât de fresh, încât va conferi instant impresia de podoabă capilară incredibil de bogată. Ce mai e de adăugat? Treptele care încadrează frumos chipul, un bonus pentru fața ovală.

Emily Blunt

Sursa foto: Pinterest

LOB tuns în scări

Ți-a crescut bobul și îți place atât de tare tunsoarea ta încât nu vrei să îți scurtezi din nou șuvițele? Mergi la stilist și cere-i să adapteze haircutul cu câteva trepte bine definite, care să te scape de „povara” părului fin și rar. Astfel, poți avansa cu lungimea mai jos de umeri și te poți mândri că ai și tu o podoabă capilară demnă de un star de la Hollywood.

LOB

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare medie cu breton

Bretonul e un artificiu de styling pur și simplu divin: dacă știi cum anume să profiți de darurile sale, vei vedea că se potrivește oricărei fizionomii și oricărui tip de păr. Jessica Biel ne arată ce trebuie să facem dacă ne dorim să adaptăm tunsoarea medie feței ovale și părului fin. Treptele subtile sunt de la sine înțelese, dar ceea ce vrăjește e acest breton lung, care conferă instant lookul unei tunsori mai „pline”. De la noi primește nota 10!

Jessica Biel

Sursa foto: Pinterest

LOB ondulat

Ducesa de Cambridge a crescut la cote de necrezut cererea din saloane pentru acest tip de tunsoare pentru păr rar și subțire și față ovală. Kate strălucește cu acest bob lung flatant, ondulat la vârfuri și aparent nonșalant. Urmărește și jocul de lumini și contraste obținut prin intermediul șuvițelor, dar și cărarea laterală despre care ți-am spus deja că e cea mai bună prietenă a ta.

Kate Middleton

Sursa foto: Pinterest

Pixie clasic

Ne reîntoarcem la cea mai importantă lecție de azi: cu cât e mai scurt părul, cu atât va fi mai bine pentru șuvițele tale. Pixie-ul abordat de superba Charlize Theron ar trebui să se afle în manualele de styling, atât e de reușit. Actrița farmecă pe oricine cu o tunsoare scurtă, cu cărare laterală și breton pieptănat pe o parte, care nu ar putea fi mai sofisticată și mai potrivită atât pentru părul rar și subțire, dar și pentru fața ovală.

Charlize Theron

Sursa foto: Pinterest

Pixie „pompadour”

Dacă ar trebui să ne gândim la o celebritate care a pus o piatră de temelie în istoria tunsorilor pixie, aceasta este Halle Berry. Superba mulatră a încercat și tunsori lungi, dar e mai fermecătoare cu acest pixie modelat cu creastă tip Pompadour. Aranjat cu gel de păr sau cu ceară, acest hairstyle este perfect dacă ai părul rar, dar și pentru a nuanța proporțiile perfecte ale chipului tău. Pe actriță, cel puțin, o avantajează de minune.

Halle Berry

Sursa foto: Pinterest

Păr drept tuns în scări

Cine ar fi crezut că părul lui Jennifer Aniston poate avea un defect? Renumită pentru cosițele sale încă de când juca în „Friends”, actrița nu este foarte înzestrată la capitolul desime, dar acest lucru nu a împiedicat-o niciodată să strălucească. Dacă vrei păr lung, procedează precum interpreta lui Rachel Green: apelează la trepte ce pornesc din dreptul bărbiei, căzând subtil, și conjugă neapărat cu acest balayage ce ar putea apărea în muzee. Vei fi răvășitoare!

 Jennifer Aniston

Sursa foto: Pinterest

Cele 10 tunsori pentru păr rar și subțire și față ovală ar trebui ținute la loc de cinste, fiindcă te vor face mai frumoasă decât oricând în 2020!

Vezi de asemenea și alte tunsori pentru față ovală, indiferent de tipul de păr!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
De ce apar fire de păr în barbă la femei: 3 lucruri de știut
De ce apar fire de păr în barbă la femei: 3 lucruri de știut

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.