11 produse pe care orice femeie trebuie să le aibă

11 produse pe care orice femeie trebuie să le aibă

Redactor Andreea Baluteanu

Ne dorim să avem o viață lungă, sănătoasă și fericită, însă societatea de azi ne pune la încercare din acest punct de vedere. Organizația Mondială a Sănătății ne avertizează că distrugem planeta cu alegerile pe care le facem, dar ne punem și nouă starea de bine în primejdie: tot mai multe boli sunt provocate de poluare și stres.

Soluția? Schimbă alegerile pe care le faci. Optează pentru produse naturale, care respectă sănătatea ta și a mediului, din ambalaje reciclabile și biodegradabile. Le găsești pe Be Well Store, brandul născut din dorința de a oferi frumusețe interioară și exterioară într-un mod responsabil pentru planetă! Iată care sunt produsele de pe bewellstore.ro de care orice femeie are nevoie!

Produse must-have pentru femeia care are grijă de ea și de planetă

Be Well Store ne pune la dispoziție produsele care ne ajută să fim mai sănătoase și noi, și planeta!

Naturescent Ltd a fost înființată în 1999 de Itay Keinan, al cărui scop a fost acela de a crea produse 100% naturale, un lucru rar întâlnit în societatea de azi. Cosmeticele de la Faran sunt concepute aproape în totalitate numai din ingrediente naturale și sunt autorizate de Departamentul de Sănătate din Israel.

O cremă de zi hidratantă cu sucuri din plante organice, ierburi, uleiuri și ingrediente anti-aging e un produs pe care orice femeie trebuie să îl aibă. Completează cu un balsam de buze organic ce vindecă și protejează, hidratând în profunzime.

Consultă întreaga gamă Faran, profitând de reducerea de 20% oferită de Be Well Store la toate produsele!

The Humble Co. a luat naștere în 2013 într-una dintre cele mai bogate state ale lumii, Suedia, ceea ce i-a determinat pe creatorii brandului să insiste că este de datoria celor cu un venit stabil să încerce să schimbe lumea. The Humble Co. pune la dispoziție produse de igienă orală sănătoase și care protejează planeta, iar orice achiziție făcută finanțează și proiecte în beneficiul copiilor aflați în dificultate.

Bețișoare de urechi din bambus, ață dentară cu lămâie, pastă de dinți naturală, cu cărbune, și periuțele de dinți moi, antibacteriene, cu mâner din bambus și 100% reciclabile sunt investiții pe care orice femeie trebuie să le facă.

Concepută în Londra, compania Nourish a fost creată de Dr. Pauline Hili, care combină ingrediente biodegradabile și extracte din plante provenite din agricultura ecologică cu principii bio-active științifice avansate. Rezultatul sunt produsele care fac lumea mai bună.

O loțiune de curățare exfoliantă pe bază de enzime din rodie și extracte de kale, un gel de duș cu extracte de portocale și mandarine și un iluminator cu pulberi minerale și aloe vera sunt de adăugat pe listă.

Încheiem cu Linea Mamma, ce pune la dispoziție produse pentru proaspetele mămici, cu ingrediente provenite din agricultura organică, fără parabeni și SLS-uri. Fabricate în Italia, colorate și atrăgătoare, cosmeticele îți fac bine și ție, dar și bebelușului tău.

Un gel de curățare intim testat microbiologic și un mix de ulei de migdale și argan, special pentru sarcină și alăptare, îți vor face maternitatea și mai frumoasă.

Be Well Store are o ofertă diversă și ispititoare de cosmetice cu ingrediente naturale din plante în proporție de minimum 95%, biodegradabile și prietenoase cu natura. Prețul este atrăgător, iar conștiința îți va fi împăcată, știind că ai făcut un bine pentru tine, pentru familia ta, dar și pentru draga noastră planetă.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.