15 tipuri de unghii curcubeu la modă în 2018

15 tipuri de unghii curcubeu la modă în 2018

Luiza Andronache

Mâinile unei femei spun foarte multe despre personalitatea ei. Dincolo de faptul că trebuie să ne îngrijim permanent de sănătatea unghiilor, alegerea culorilor și îmbinarea stilurilor de manichiură sunt elemente foarte importante pentru o primă impresie reușită. Felul în care o femeie își face manichiura poate fi de-a dreptul o carte de vizită. Anul acesta se poartă manichiura cu unghii curcubeu, cu o multitudine de forme!

Iată câteva idei de manichiuri cu unghii curcubeu!

1. Unghii curcubeu skittles

Această manichiură este pentru femeile îndrăznețe și jucăușe. Ușor de realizat, trebuie doar să ai la îndemână câte o culoare diferită pentru fiecare unghie. Acest tip de manichiură poate fi atât clasică, cât și din acryl. 

unghii curcubeu skittles
Sursa foto: Pinterest

2. Unghii curcubeu pastel

Dacă nu ești o femeie căreia îi plac neapărat culorile tari, atunci acest tip de manichiură pastel este exact ceea ce ai nevoie. Folosind câte o culoare diferită pentru fiecare unghie, aplică lacul pe toată suprafața unghiei. La final, poți aplica puțin sclipici. 

unghii curcubeu pastel
Sursa foto: Pinterest

3. Unghii curcubeu în cascadă

Acest tip de manichiură îmbină într-un mod armonios eleganța cu jovialitatea. Culorile curcubeului sunt încorporate frumos pe fiecare unghie. Poate ai nevoie de puțin mai multă răbdare, dar la final efectul este unul care merită tot efortul. Nu trebuie să trasezi la milimetru fiecare dungă de culoare. Imperfecțiunea liniilor poate crea un efect adorabil.

unghii curcubeu in cascada
Sursa foto: Pinterest

4. Unghii curcubeu cu buline

Bulinele înseamnă distracție! Acest tip de manichiură poate fi realizat într-o zi plictisitoare, pentru că te poți distra cu culorile. Ai nevoie de o culoare de bază albă sau oricare altă culoare dorești, scobitori, câteva oje colorate și un lac incolor. După ce colorezi fiecare unghie cu oja de bază (care poate fi aceeași pe toate unghiile sau diferită pentru fiecare în parte), așteaptă 2-3 minute până când se usucă. Apoi, folosește-te de o scobitoare pe care să o înmoi în culoarea preferată și creează puncte mici pe fiecare unghie. Dacă folosești mai multe culori, e și mai bine. Rezultatul va fi o manichiură superbă, neconvențională. Nu uita să aplici la final lacul de stabilizare pe fiecare unghie.

unghii curcubeu cu buline
Sursa foto: Pinterest

5. Unghii curcubeu leopard print

Această manichiură te scoate din anonimat! Toate prietenele te vor întreba cum ai reușit. Aspectul este unul sofisticat și îndrăzneț. Ai nevoie de o culoare de bază pentru fiecare unghie, un lac negru, unul alb și lacul incolor. După ce aplici baza, folosește culoarea neagră pentru a crea forme pe fiecare unghie. Două sau trei forme sunt suficiente. În centrul fiecărei forme, folosește culoarea albă. La final, aplică stratul incolor.

unghii curcubeu leopard print
Sursa foto: Pinterest

6. Unghii curcubeu cu forme geometrice

Consideră că fiecare unghie este un șevalet, așa că începe cu o bază albă. Împarte suprafața cu o culoare, apoi cu alte două-trei, unește punctele și creează forme geometrice vesele și colorate. Posibilitățile sunt nenumărate: poți face mici cerculețe, triunghiuri, dreptunghiuri. La final, sigilează culorile cu lacul incolor.

unghii curcubeu cu forme geometrice
Sursa foto: Pinterest

7. Unghii curcubeu-pastel în dungi

Începe cu baza albă, apoi folosește nail strip, acele benzi care te ajută să delimitezi și să creezi dungile. Colorează apoi cu ce culoare dorești. Poate fi una sau mai multe. Așteaptă să se usuce, apoi îndepărtează benzile și finisează manichiura cu lac incolor.

unghii curcubeu pastel in dungi
Sursa foto: Pinterest

8. Unghii curcubeu model french

Cine nu iubește manichiura franțuzească?! Clasică și de efect, este mereu o alegere bună. Dar dacă te-ai juca puțin cu culorile? Ei bine, efectul de eleganță va fi întărit și de nota veselă. Procedează ca și până acum la manichiura french, cu baza albă sau incoloră, apoi folosește pentru dungi alte culori ale curcubeului. Poți face una, două sau mai multe dungi. Pentru a trasa drept dungile, te poți folosi de benzi, iar dacă nu, nu este nicio problemă, atât timp cât ai o mână precisă.

unghii curcubeu model french
Sursa foto: Pinterest

9. Unghii curcubeu cu forme combinate

Cu cât modeul de pe unghii este mai vesel, cu atât mai bine. Pentru acest tip de manichiură, joacă-te pur și simplu! Folosște o bază albă sau ce culoare pastel preferi, apoi creează buline colorate pe 2-3 unghii, iar pe celelalte unghii joacă-te cu liniile. Nu uita să finalizezi cu un strat de lac!

unghii curcubeu cu forme combinate
Sursa foto: Pinterest

10. Unghii curcubeu neon

Curcubeul înseamnă veselie, iar dacă culorile sunt neon, efectul este și mai intens. Dacă ești genul de femeie mereu gata de petrecere, atunci încearcă această manichiură. Colorează fiecare unghie în nuanțele curcubeului, folosind lacuri intense, neon. Aplică la final lacul și ești gata. Distracție plăcută!

unghii curcubeu neon
Sursa foto: Pinterest

11. Unghii curcubeu ombre

Manichiura ombre sau manichiura în degrade, după tehnica de vopsire a părului care a făcut mare senzație în anul 2017, este una foarte la modă. Cu acest tip de manichiură nu vei da greș niciodată. Ai nevoie de o culoare de bază, două nuanțe de ojă și lac protector. Se aplică culoarea de bază pe fiecare unghie. Oja trebuie să fie uscată înainte de a trece la pasul următor.

Folosește un burețel cosmetic de genul celui folosit pentru ten și aplică pe el un strat de ojă deschisă, apoi unul de ojă mai închisă pentru crearea ombre-ului. Important! Straturile se pot face atât verticale, cât și orizontale. Presează apoi burețelul pe unghie, în funcție de intensitatea dorită, și finisează cu lacul protector. Voila! Este gata!

unghii curcubeu ombre
Sursa foto: Pinterest

12. Unghii curcubeu splash

Atenție! Această manichiură este pentru artiste, pentru acele femei care nu se conformează cu convenționalul. Este o manichiură simplă, dar totodată complexă și ușor de făcut. Ai nevoie de o culoare de bază, de mai multe oje colorate, în funcție de preferințe, de un lac protector și de o scobitoare. Aplică baza, lasă să se usuce, apoi aplică celelalte culori, pe rând, pur și simplu într-o ploaie. Folosește scobitoarea pentru a delimita forme fine și finalizează cu lac.

unghii curcubeu splash
Sursa foto: Pinterest

13. Unghii curcubeu în contrast

Este o manichiură destul de simplu de făcut, ideală pentru femeile care iubesc contrastele. Ai nevoie de o culoare de bază, apoi trebuie să creezi forme liniare de-a lungul sau pe diagonala unghiei în culorile curcubeului. La final, aplică lacul. 

unghii curcubeu in contrast
Sursa foto: Pinterest

14. Unghii curcubeu cu caractere simbolice

Și acest tip de manichiură te scoate din anonimat. Deși este simplu, îl poți face unul de-a dreptul complex prin caracterele simbolice. Colorează unghia cu o culoare de bază, apoi creează caractere cu alte culori,  litere, simboluri sau chiar cuvinte întregi.

unghii curcubeu cu caractere simbolice
Sursa foto: Pinterest

15. Unghii curcubeu înflorat

Aceasta este o manichiură pentru femeile sensibile și creative. Este simplu de făcut! Ai nevoie doar de timp și imaginație. După aplicarea culorii de bază, care poate fi albă sau una pastel, de exemplu, joacă-te cu culorile și formele și creează florice. Dacă pensula nu este suficientă, te poți ajuta de o scobitoare. Nu uita de lacul de la final.

unghii curcubeu inflorat
Sursa foto: Pinterest

Ce părere ai despre unghiile curcubeu? Vei încerca acest trend în manichiură? Află și cum arată manichiura care va face furori în 2018!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
7 beauty devices în care merită să investești
7 beauty devices în care merită să investești
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion
Incepe quiz
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.