3 produse care îți scot ochii în evidență

3 produse care îți scot ochii în evidență

Andreea Constantin

Ochii sunt unul dintre atuurile pe care fiecare femeie le are și care pot să schimbe un întreg look într-o clipită. Fie că sunt căprui, verzi, negri sau albaștri, fiecare dintre ei are frumusețea sa care merită să fie scoasă în evidență așa cum trebuie.

Există mai multe metode prin care să faci asta: de la folosirea unui tus de ochi intens și gene false, la a-i lăsa să strălucească fără niciun alt ajutor decât frumusețea lor. Află mai multe detalii aici.

Chiar dacă trebuie să lăsăm pielea și genele să respire - tocmai de aceea ne demachiem seară de seară - există situații și circumstanțe în care preferăm să ne machiem și atunci depunem toate eforturile necesare să arătăm cât mai bine.

Machiajul ochilor este astfel deosebit de important și poate să schimbe întreg look-ul dacă folosești produse de calitate care cu siguranță vor scoate în evidență ce e mai frumos.

Poate că le folosești deja sau poate că doar ai auzit de produsele și accesoriile despre care îți vorbim azi, însă noi le-am testat alături de alte femei dragi din viața noastră și am ajuns la concluzia că, folosindu-le, am reușit să transformăm un look dintr-unul basic într-unul wow.

3 produse care îți vor pune ochii în evidență

Fiecare situație în parte poate să ceară un alt fel de machiaj, însă, fie că le folosești individual sau împreună, cu siguranță vor avea un efect wow.

1. Tuș de ochi

Tușul de ochi era până acum ceva vreme unul dintre cele mai de temut produse de machiaj. De ce spunem asta? Pentru că să faci codița aceea să iasă perfect pare un întreg calvar.

Cu toate acestea, vestea bună este că acum pensulele tușurilor au diverse forme și te ajută să îți duci misiunea la îndeplinire cu o mai mare ușurință. Mai mult decât atât, acum mulți make-up artiști împărtășesc online trucurile lor și te învață cum să te machiezi ușor și eficient.

Cu toate acestea, un tuș de ochi de calitate, profesional, se va aplica mult mai ușor și va sta pe ochi o perioadă mai lungă de timp și astfel nu va trebui ca de fiecare dată când ajungi lângă o oglindă să verifici dacă ai sau nu vreo imperfecțiune la ochi.

tus de ochi

2. Gene false

Miturile conform cărora genele false arată exagerat au început să dispară deoarece de câțiva ani încoace au apărut pe piață, în magazinele de specialitate, gene false care cu ușurință le imită pe cele reale, aducând ceea ce le lipsește acestora.

Dacă dorești alungire sau volum, acum poți să le obții aplicând chiar în confortul casei tale gene false pe bandă sau smocuri.

Acum poți să uiți chiar de mascara pentru o perioadă mai lungă de timp și să apelezi la genele false ori de câte ori îți dorești o privire seducătoare.

3. Fardul de pleoape

Fardul de pleoape este probabil cel mai folosit produs pentru machiajul ochilor. Este ușor de aplicat cu ajutorul unei pensule, așa că nu pune multă presiune pe cea care alege să se înfrumusețeze astfel.

Cu toate acestea, trebuie să fii atentă și atunci când vine vorba despre fardul de pleoape și cum îl alegi:

  • culoarea să se potrivească atât cu ochii tăi, cât și cu restul ținutei;
  • textura să fie una care să reziste în contextul în care te afli și să fie în armonie cu întregul look;
  • culorile să nu fie foarte puternice dacă situația nu o cere;
  • modul în care aplici fardul pe pleoape să fie unul corect și la fel și pensula pe care o folosești.

Îți recomandăm să aplici înaintea fardului un primer pentru ochi. Acesta va ajuta fardul să reziste mai mult, dar va și accentua intensitatea culorilor aplicate. La final poți aplica si un spray fixator, care îți va garanta că machiajul va rezista întreaga zi sau noapte.

Să te machiezi poate că părea mai demult o adevărată provocare, deoarece nici produsele pe care le aveai la îndemână nu erau de calitate. Cu toate acestea, acum machiajul a ajuns să fie făcut din plăcere, cu ajutorul produselor și al accesoriilor la care avem acces. Tot mai multe femei îl trec printre primele hobby-uri și se bucură că astfel își pot scoate la iveală creativitatea.

Surse foto: unsplash.com

Articolul urmator
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Ce secret ascund ochii tăi?
Incepe quiz
Ce secret ascund ochii tăi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.