5 secrete ale femeilor cu piele perfectă

5 secrete ale femeilor cu piele perfectă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

O piele impecabilă, fără coșuri, riduri și imperfecțiuni este visul oricărei femei. Totuși, Mama Natură nu a fost generoasă cu toată lumea și din acest motiv majoritatea femeilor apelează la diverse metode pentru a obține un ten fără cusur. Printre cele mai comune astfel de trucuri se numără cremele cu efect de întinerire a pielii, dar și intervențiile cosmetice.

Secretele femeilor cu piele perfectă sunt chiar aceste produse must-have, pe care exponentele sexului frumos le folosesc zilnic. În funcție de nevoile pielii tale și de efectele dorite, îți recomandăm game speciale de cosmetice, care promit să îți ofere rezultatele de care ai nevoie. Descoperă produsele cu efecte miraculoase pentru frumusețea ta în rândurile de mai jos!

femeie in natura

Iată care sunt cele 5 secrete ale femeilor cu piele perfectă!

Îți prezentăm noile noastre eroine: gama Retinol Line de la Medicalia pentru reîntinerirea tenului și gama Post-Op Line, care se folosește după intervențiile chirurgicale, pentru a evita apariția cicatricilor și pentru accelerarea vindecării.

Medi-Repair® - Retinol Line

Orice femeie visează la o piele impecabilă, fără imperfecțiuni și vizibil întinerită. Totuși, timpul nu este cel mai bun prieten al nostru și din acest motiv trebuie să începem să căutăm noi alternative în îngrijirea zilnică, care să ne ofere cele mai bune rezultate. Gama Medi-Repair® - Retinol Line este dedicată femeilor care se confruntă cu primele semne ale îmbătrânirii și care au nevoie de produse speciale pentru netezirea pielii. Află care sunt acestea mai jos!

‘C’ Serum With Oxyzomes

ser C Medicalia

Colagenul este esențial pentru o piele perfectă și din acest motiv unul dintre componentele-cheie ale acestui tratament de întinerire este chiar serul ce accelerează producția de colagen. Ingredientele speciale cresc biovalabilitatea vitaminei C și infuzează antioxidanții în cele mai profunde straturi ale pielii. Rezultatele: reducerea vizibilă a ridurilor, diminuarea hiperpigmentației și pielea tonificată. Deși acest produs poate fi folosit pe orice tip de piele, eficiența se va vedea îndeosebi în cazul tenului matur și foto-îmbătrânit.

Retinol Concentrate

ser cu retinol

Specialiștii în îngrijirea pielii nu se mai satură să laude efectele retinolului! Pentru a beneficia și tu de descoperirea lor, folosește serul concentrat pe bază de retinol. Utilizat cu consecvență, acest ser de la Medicalia are puterea de a inversa procesul de îmbătrânire și de a diminua ridurile și imperfecțiunile specifice tenului matur. Mai mult, produsul normalizează mitoza, accelerează funcțiile celulare și restructurează straturile tegumentului. Astfel, pielea devine mai catifelată, mai suplă și vizibil mai întinerită.

Retinol & ‘C’ Care Cream

crema cu retinol

Nu în ultimul rând, completează-ți rutina zilnică de îngrijire cu o cremă împotriva îmbătrânirii pe bază de vitamina C, acid hialuronic și peptide de elastan. Aceste ingrediente pătrund în cele mai profunde straturi ale pielii și ajută la refacerea celulară, sporind producția de colagen. Pielea matură devine mai netedă, hidratată, dar și mai luminoasă.

Medi-Heal®Face - Post-Op Line

Intervențiile chirurgicale presupun o pregătire temeinică înainte de procedură și măsuri de minimizare a disconfortului în urma ei. Pentru vindecarea rapidă a rănilor și diminuarea cicatricilor, se recomandă un tratament complex, care te ajută să eviți efectele nedorite. Post-Op Line este gama post-intervenții chirurgicale care restructurează pielea și îi îmbunătățește stabilitatea și textura.

Silico-Lipid Serum

ser post interventii medicalia

După o intervenție chirurgicală, disconfortul va fi eliminat cu ajutorul acestui ser cu triplă acțiune. Ingredientele active calmează și răcoresc suprafața dermului, repară țesuturile afectate și protejează pielea sensibilă. Vindecarea rănilor este accelerată și pielea este protejată!

Post-Operative Care Cream

crema post interventii medicalia

Post-Operative Care Cream conține un complex hidratant, care accelerează procesul de vindecare și scurtează perioada de recuperare. Având la bază tehnologia biometrică, crema reduce disconfortul de după intervenții, oferă elasticitate pielii și hidratează în profunzime. Colagenul și elastina marină sunt cele două ingrediente-cheie care ajută la vindecarea rapidă, cu efecte miraculoase. Astfel, pielea este refăcută din cele mai profunde straturi și rănile dispar într-un timp foarte scurt.

Alege tratamentul care ți se potrivește cel mai bine și bucură-te de un chip radiant! Profită de produsele Medicalia, brandul medical de top deținut de Pevonia, și descoperă noua frumusețe ideală a pielii tale!

Surse foto: StockSnap.io

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.