6 coafuri simple de zi, la modă în 2017

6 coafuri simple de zi, la modă în 2017

Sorina Corneanu

Vara dăm startul defilării în cea mai frumoasă formă a noastră. Căldura ne permite să purtăm tot ce ne dorim, iar părul poate fi și el aranjat cât mai divers, pentru un look perfect. Doar că ideile ne lipesc de multe ori și trebuie adaptate momentului zilei și contextului în care ne aflăm. Așa începe criza de inspirație! 

Dacă ai nevoie de ajutor, iată câteva coafuri simple de zi, la modă în 2017!

Coafuri simple de zi, în tendințe în 2017

1. Cocul neglijent. E suficient să îți urci părul în vârful capului, cu ambele mâini, fără a-l aranja, fără să te folosești de un pieptăn, fără alte trucuri de înfrumusețare. Rotește-l, leagă-l și bucură-te de o coafură modernă, ușor de realizat și foarte comodă. Dacă vrei să îi dai strălucire, alege un accesoriu colorat care să dea mai multă viață coafurii tale. 

2. Naturalețea va fi întotdeauna la modă, așa că lasă-ți părul liber, măcar pentru o zi, nu-l traumatiza cu placa sau cu ondulatorul, ci doar leagă în jurul lui o bentiță care să-ți confere un look tineresc, ușor retro, simplu de realizat și potrivit într-o zi călduroasă de vară.

3. Bucle lejere. Când vrei o coafură de efect, ușor de realizat, simplă, dar feminină, buclele sunt o idee excelentă, întotdeauna. În funcție de ținuta pe care o alegi, buclele se adaptează imediat stilului și salvează orice moment al zilei. O bentiță, un turban sau o agrafă colorată, toate sunt piese care te vor scoate imediat din anonimat!

4. Coada de cal. Îți amintește de copilărie, dar e bine să știi că e în tendințe și în 2017, în topul celor mai simple și frumoase coafuri simple de zi. Nu vei da greș cu ea, indiferent de împrejurare, iar dacă o accesorizezi cu un elastic sau o agrafă care să iasă în mod plăcut în evidență, vei obține o coafură admirabilă. Nimic mai simplu!

Vezi ce coafuri sunt la modă în vara 2017!

5. Împletitura spic. Pentru un look extrem de fresh, cu aer franțuzesc, alege o împletitură spic. Simplă, dar în același timp cochetă, ușor de realizat atunci când rămâi fără idei, când te grăbești și nu ai timp pentru ondulator sau placă, spicul accesorizat cu agrafa potrivită salvează situația. O coafură perfectă pe timp de zi, mai ales vara, când căldura nu ne prea susține podoaba capilară lăsată să fluture pe umeri.

6. Coada într-o parte, înnodată la bază sau împletită neglijent, fără a fi strânsă, este o coafură de zi excelentă, mai ales atunci când te grăbești, dar ai nevoie și de un look care să nu dea greș. Simplă, șic și ușor de realizat, coada lăsată neglijent pe o parte denotă degajare, simplitate și feminitate.

Atunci când ne concentrăm pe soluții, ideile vin imediat. Nu e nevoie să ne panicăm în momentele în care timpul nu ține cu noi și răbdarea ne este pusă la încercare. Placa, buclele și ondulatorul ar trebui să fie privite ca ultime soluții. Până la ele, imaginația este cea care creează diversitatea!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Foilayage - cea mai hot tehnica de vopsire in 2023
Foilayage - cea mai hot tehnica de vopsire in 2023
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion
Incepe quiz
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.