7 culori de ojă pe care să le încerci în primăvara 2019

Lorena Teacă

Primăvara, natura învie, oamenii devin mai optimiști, iar unghiile capătă culori calde și vii. După o iarnă grea și friguroasă, manichiura trebuie să arate impecabil, deoarece sezonul călduros aduce cu sine alaiul de nuanțe vesele, scuturate de monotonia și tristețea sezonului rece.

Tendințele acestei primăveri în materie de manichiură pornesc de la nuanțe liniștite de verde până la oje cu sclipici, fiind ideale pentru toate gusturile și personalitățile.

Iată care sunt tendințele acestei primăveri în materie de manichiură!

Galben lămâie

Galben lămâie

Dacă îți dorești să transmiți bucuria venirii primăverii prin intermediul unghiilor, alege o nuanță liniștită de galben, asemănătoare cu razele soarelui. Galbenul lămâie este o nuanță fresh, ideală pentru zilele însorite de primăvară, în care iubești să te plimbi prin parc alături de iubit.

Sursa foto: Pinterest

Lavandă

Lavandă 

Primăvara, florile încântă ochiul fiecărui trecător și bucură inima femeilor, în momentul în care acestea sunt primite din partea iubiților. Dacă ești o iubitoare înrăită a acestora, încearcă această nuanță vibrantă de lavandă, care îți va face unghiile să strălucească. Este perfectă atât pentru zilele obișnuite de la locul de muncă, dar și pentru ieșirile cu prietenele.

Sursa foto: Pinterest

Sclipici tip confetti

Sclipici tip confetti

Primăvara dă startul la cele mai distractive petreceri, organizate în aer liber sau la piscină, la care de fiecare dată femeile trebuie să arate senzațional. Pentru ca acest lucru să fie posibil, o manichiură realizată cu ojă cu sclipici tip confetti se dovedește a fi alegerea perfectă. Vei primi numeroase complimente și vei fi admirată de toată lumea.

Sursa foto: Pinterest

Verde salvie

Verde salvie

Verdele salvie este o nuanță luminoasă și veselă, care amintește de trezirea naturii la viață în sezonul călduros. Această nuanță se potrivește perfect pe unghiile femeilor cu tenul deschis, doarece frumusețea acestei culori iese în evidență în mod natural. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator Top 7 coafuri care vor domina primăvara 2022 - fresh, senzuale și revitalizante!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.