7 motive să apelezi la liftingul facial prin tehnica facetite

7 motive să apelezi la liftingul facial prin tehnica facetite

Redactor Andreea Baluteanu

Ce femeie nu își dorește să dobândească tinerețea eternă? Să rămânem proaspete și înfloritoare pentru mai mult timp s-a numărat dintotdeauna printre visurile noastre, iar tehnologia avansată din societatea contemporană ne încurajează să credem că ele pot deveni realitate.

Cu toate acestea, liftingul facial clasic, o soluție la care apelează tot mai multe femei din România și de pretutindeni, presupune anumite dezavantaje care ne fac să ezităm să apelăm la el. Nu vrem să te descurajăm, dimpotrivă: azi îți vom povesti despre cea mai revoluționară tehnică a momentului, facetite. Avem 7 motive care te vor convinge să mizezi pe ea cu siguranță!

7 motive pentru care liftingul facial prin tehnica facetite îți va schimba viața

Spune adio aspectului lăsat al pielii și câștigă de partea ta cel mai important aliat în lupta împotriva îmbătrânirii tenului cu ajutorul tehnologiei facetite! Bazată pe principiile radiofrecvenței, îndepărtând surplusul de grăsime din piele și acționând asupra structurii și texturii sale, facetite îți oferă un ten mai ferm și mai elastic, care te impresionează cu frumusețea sa.

facetite

Mai jos, vei descoperi motivele pentru care tehnica de lifting facial facetite este cea mai bună soluție în medicina estetică a momentului!

Facetite acționează în zonele „dificile” ale feței

Deși medicina estetică încearcă să ofere soluții cât mai simple pentru redobândirea aspectului tânăr al pielii, până la facetite, singurele opțiuni prin care puteam scăpa de gușă, de exemplu, erau reprezentate de intervenții chirurgicale complicate, cu perioade de recuperare îndelungate. Facetite și neckite („fratele” care se ocupă de pielea gâtului) te ajută să spui adio pielii flasce sau „bărbiei duble” rapid, fără complicații, pe baza radiofrecvenței despre care am discutat mai sus.

Procedura este minim invazivă

Cine nu ar schimba o operație chirurgicală cu riscuri și perioadă de recuperare îndelungată cu o tehnică modernă, revoluționară, minim invazivă? Noi știm că am face-o! Spre deosebire de liftingul clasic, facetite durează doar 1-2 ore, nu presupune decât o ușoară anestezie locală sau o sedare blândă, iar tu poți părăsi clinica la scurt timp după intervenție, fără a fi necesară supravegherea de către medici. Perioada de recuperare e minimă și îți vei putea relua cât de curând activitățile zilnice.

Nu te mai confrunți cu perioada de recuperare lungă și anevoioasă

Fiind vorba de o procedură atât de delicată, minim invazivă, tehnologia facetite nu presupune o recuperare îndelungată și dureroasă, ca în cazul liftingului clasic. Gradul de disconfort de după intervenție este semnificativc redus, iar tu vei prezenta mai puține umflături, vânătăi, edeme. Acum nu mai ai motive să îți fie frică de perioada de recuperare!

Facetite întinde în mod natural pielea

Cu greu poți caracteriza un lifting clasic ca fiind natural, iar rezultatele sunt la rândul lor afectate. Pentru că se bazează pe principii de radiofrecvență și „topește” și îndepărtează grăsimea prin inserarea unor mici canule în incizii de la nivelul pielii, facetite este delicată, fiind singura procedură de lifting facial care produce o întindere naturală a tenului, cu aspect ferm, elastic și proaspăt. Nimeni nu va ști că ai apelat la doctori pentru a întineri!

Vei spune adio cicatricilor

Liftingul clasic era adesea însoțit de cicatrici pe care erai nevoită să le maschezi, dar facetite, grație blândeții sale, este complet lipsită de aceste riscuri. Procedura nu lasă urme pe chipul tău, cel puțin nu cele pe care nu ți le dorești.

facetite

Rezultatele sunt vizibile imediat

Nu poți rămâne indiferentă în fața unei proceduri care îți oferă rezultate fulgerătoare. Nu trebuie să aștepți pentru a constata că facetite funcționează, dar tehnica mai presupune un avantaj: pielea își va ameliora aspectul încă 3-6 luni de la intervenție, accentuându-și fermitatea și elasticitatea.

Procedura e rapidă și sigură

Atunci când țări ultradezvoltate precum Canada și Statele Unite ale Americii se îndrăgostesc de o tehnică revoluționară, știi că e vorba despre ceva special. Procedura este realizată în clinici de top din întreaga lume, căpătând o popularitate imensă. La noi, facetite este disponibilă în clinica Slimart, acolo unde este realizată de un chirurg cu experiență, care a urmat cursuri intensive în afara țării pentru a stăpâni așa cum trebuie acest tip de lifting facial. Cu alte cuvinte, e sigur și rapid!

Mai jos, poți regăsi un filmuleț din emisiunea celebrului Doctor Oz, în care vei putea urmări rezultatele procedurii care ne garantează mult dorita tinerețe!

Dacă ai fost și tu cucerită de tehnologia facetite, află mai multe detalii accesând site-ul slimart.ro! Iar dacă dorești să afli detalii direct de la specialiștii săi, programează-te pentru o consultație gratuită la clinică, singura unde poți realiza această procedură în București, apelând numărul de telefon 0754.22.00.50.

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.