Nu Skin

8 trăsături fizice considerate defecte în trecut și care astăzi te fac sexy

Cristina Gherghina

Se știe faptul că femeile întotdeauna sunt preocupate de aspectul lor fizic, însă chiar dacă Mama Natură ne-a înzestrat cu cele mai frumoase trăsături, cumva reușim să găsim defecte și am face orice să scăpăm de ele. Standardele frumuseții din trecut auu avut un impact major asupra noastră, însă acum nu trebuie să ne mai facem griji. 

În prezent nu mai există un standard universal după care să ne ghidăm, accentul fiind pus pe ideea că fiecare femeie este frumoasă în felul său unic. 

Dacă înainte ne făceam griji ppentru fiecare fir de păr alb nou apărul, pentru fiecare pistrui sau pentru fiecare kilogram luat în plus, astăzi trebuie să învățăm să trăim cu aceste "defecte" pentru că, în realitate, ne oferă aceea frumusețe aparte de care fiecare femeie are nevoie. 

Descoperă în GALERIA FOTO care sunt cele 8 trăsături care înainte erau considerate defecte, însă care acum te fac incredibil de sexy!

Părul deschis la culoare

Părul deschis la culoare 

În trecut, părul de culoarea grâului era considerat plictisitor, iar femeile care aveau un astfel de păr obișnuiau să-l vopsească într-o nuanță de blond mai strălucitoare. Astăzi însă, cu cât arăți mai natural, cu atât mai bine, motiv pentru care această culoare a părului este populară din nou. De exemplu, părul lui Jennifer Lopez este acum în această culoare. În plus, această culoare acceptă scoate în evidență alte caracteristici faciale, ceea ce face ca modificările legate de vârstă să nu fie la fel de vizibile.

Obrajii rotunzi

Obrajii rotunzi

Femeile care au obrajii rotunzi ar trebui să fie fericite acum. Multor "Eve" nu le plac obrajii plini, dar de fapt, aceștia le fac să pară mai tinere.

Unele celebrități, cum ar fi Gigi Hadid sau Selena Gomez, dimpotrivă, sunt mândre de obrajii lor și nu doresc să apeleze la nici o operație estetică.

Părul cărunt

Părul cărunt

Designerii din întreaga lume sunt uimiți de femeile care sunt capabile să contrazică toate regulile și standardele toxice de frumusețe. Cel mai important lucru pentru păr și piele este să fie strălucitor, neted și bine tratat. În acest caz, părul gri arată extrem de bine, iar multe celebrități cu vârsta sub 40 de ani nici măcar nu se mai chinuie să își vopsească părul cărunt. 

Buzele naturale

Buzele naturale

Nu cu mult timp în urmă, femeile visau să aibă buze mari, dar acestea nu mai sunt deloc în tendințe. Femeile vor să vadă o imagine naturală în momentul în care se privesc în oglindă. În plus, majoritatea bărbaților adoră frumusețea naturală, ceea ce afectează și dorința femeilor de a-și modifica aspectul.

Surse foto: Istock; Imgur; Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta