Această femeie a rămas fără păr, după ce a folosit un produs comun de frumusețe

Această femeie a rămas fără păr, după ce a folosit un produs comun de frumusețe

Lorena Teacă

Tunsoarea zero este purtată de mulți bărbați, iar în ultimul timp aceasta a început să fie purtată și de sexul feminin. Fie că este vorba despre tot părul sau doar despre cel de pe părțile laterale, femeile curajoase și cu multă încredere de sine au adoptat stilul fără regrete.

Cu toate acestea, o tânără a obținut lookul neintenționat, în urma folosirii unui produs de păr banal. Faptul că nu a citit instrucțiunile de utilizare ale acestui produs a costat-o scump, aceasta fiind nevoită acum să poarte diferite peruci, pentru a ascunde greșeala făcută.

Hannah Forcier a realizat un filmuleț despre povestea sa impresionantă, pe care l-a urcat pe platforma YouTube cu titlul „Cum mi-a căzut tot părul dintr-o greșeală: poveste”, în care relatează tot șirul evenimentelor care au condus la acest deznodământ tragic.

Perie plină cu fire de păr și produse cosmetice

Conform spuselor tinerei, aceasta obișnuia să-și îndrepte zilnic părul roz, ondulat, însă, în momentul în care a observat că acesta s-a deteriorat, a decis să-și cumpere de la farmacie un produs de regenerare a podoabei capilare.

Încântată de produs, aceasta l-a aplicat imediat pe păr, dar, în momentul în care s-a spălat pe cap, a simțit cum bucăți mari de păr se desprindeau de scalp: „Am simțit cum îmi cade părul pe spate și îl vedeam plutind în apă”, a afirmat Hannah Forcier.

Dacă ar fi citit cu atenție eticheta produsului, cel mai probabil nu l-ar mai fi cumpărat, pentru că producătorii avertizau pe etichetă că persoanele cu părul decolorat nu trebuie să îl folosească. 

Femeia a fost devastată de faptul că a rămas fără păr, pentru că podoaba capilară o ajuta să aibă încredere în ea.

Toate femeile au de învățat de pe urma acestei povești. În primul rând, trebuie să ne facem un obicei să citim de fiecare dată etichetele produselor pe care vrem să le cumpărăm. Apoi, trebuie să ne descotorosim de vechile metehne și preconcepții și să nu mai punem accentul pe aparențe, deoarece caracterul și atitudinea sunt trăsăturile care fac un om frumos.

Surse foto: iStock, Youtube

Articolul urmator
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.