Această manichiură a revenit și este mai HOT ca niciodată

Această manichiură a revenit și este mai HOT ca niciodată

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anii `90: de la vedete până la puștoaice, toate femeile se dădeau în vânt după un stil deopotrivă elegant și cu o notă clasică în ceea ce privește manichiura - deja clasicul french. Dacă ne gândim la acest tip de manichiură, avem în minte imaginea unor unghii foarte curate, lăcuite și mărginite cu linii albe, mai subțiri sau mai pronunțate. Către sfârștul anilor 2000, fascinația pentru aceste unghii cuminți a început să dispară, lăsând loc unor stiluri total diferite, mai agresive, mai colorate sau mai puțin convenționale.

Dar manichiura franceză nu a apus cu desăvârșire, ci doar a intrat într-un con de umbră. Și chiar dacă principul de bază al manichiurii franțuzești se păstrează, cu aceleași unghii îngrijite și strălucitor de curate, cu marginea lor bine trasată, prezentul aduce variante mult mai îndrăznețe și extrem de stilate, la care nici nu visau femeile din anii `90.

Datorită unor vedete precum Bella Hadid, Camilla Cabello sau Beyoncé,  acest tip de manichiură revine în prezent mai HOT ca niciodată.

Unghiile în formă de migdală ale Camilei Cabello

french manicure

Sursa foto: Getty Image

Frumoasa cântăreață a făcut celebră manichiura pe care o poartă, aducând-o pe covorul roșu. Manichiura aduce foarte mult cu clasicul french a anilor 90, fără nimic extavagant, dar seducătoare tocmai prin simplitatea ei.

Manichiură delicată, soft french

Unghiile extrem de feminine au o lungime medie și o formă modernă, de migdală. Stratul alb este destul de subțire și nu foarte evident, aplicat doar pe vârful unghiei. Un stil rafinat, care poate fi numit varianta soft a manichiurii franțuzești.

soft french

Sursa foto: Instagram

Manichiura franțuzească pe formă pătrată

De data aceasta, unghia are formă pătrată, cu un design foarte bine definit și cu partea de sus evidențiată de un strat destul de gros de alb acrilic. În rest, se respectă întocmai principiile clasicului french, restul unghiei având aplicat lac delicat, transparent.

square

Sursa foto: Pinterest

Manichiură french curcubeu

Inovația originală și încântătoare deopotrivă este reprezentată de faptul că marginile perfect ovale ale unghiei nu sunt trasate doar cu alb, ci și cu alte culori fine. Fie că este vorba de bleo, galben muștar sau portocaliu deschis, unghiile au un aspect foarte îngrijit și atrăgător.

rainbow

Sursa foto: Pinterest

Manichiură stil anii `90

Supermodelul Bella Hadid este susținătoarea ferventă a acestui tip de manichiură, care reproduce fidel moda anilor 90. Unghiile sunt extrem de fine, prelungi, ovale și ușor trapezoidale spre vârfuri, iar marginea albă este trasată cu precizie, cu o grosime medie, exact ca în modele retro din decada a noua.

bella hadid

Sursa foto: Instagram

Manichiură franțuească cu margarete

Manichiura franțuzească clasică face un salt de eleganță și originalitate, datorită artei actuale a unghiilor, care introduce modele minimaliste peste lacul transparent. Unchiile au formă și dimensiuni foarte discrete, fără nimic epatant, dar mica margaretă de pe degetele mare și mijlociu îți captează imediat atenția și te vrăjește.

daisy

Sursa foto:Pinterest

Manichiura french cu margini verde murdar

Expresii ca verde murdar, gri cenusiu murdar sau alte nuanțe ”murdare” nu mai surprind pe nimeni, când vine vorba de manichiură. Totuși, o combinație între unghia french, cuminte și foarte curată și verdele murdar al marginilor este cu totul surpinzătoare. Această culoare este, însă, destul de delicată și discretă, mai ales că dunga trasată este foarte subțire. Cu siguranță este un tip de manichiură pe care multe femei vor vrea să-l încerce în această toamnă.

verde murdar

Sursa foto: Instagram

French stil Beyoncé

Nu este nici un secret că celebra cântăreață preferă mai nou acest tip de manichiură, o arată chiar și imaginile ei de pe Instagram. Integrată într-o ținută cu culori armonizate perfect, manichiura vedetei a atras foarte multe comentarii elogioase.

beyonce

Sursa foto: Instagram

Dacă încă nu te-ai convins că manichiura franțuzească ți se potrivește, gândește-te doar că va fi cel mai HOT trend al toamnei și fă-ți programare cât mai rapid la salon, pentru a stârni admirația prietenelor cu  intuiția ta în materie de unghii.

Surse foto: Getty Image, Pinterest, Instagram

Articolul urmator
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Ce spune manichiura ta despre tine?
Incepe quiz
Ce spune manichiura ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    7 beauty devices în care merită să investești