Adio, păr uscat vara asta! Șamponul Amika Triple Rx îți face cosițe de Cosânzeana!

Redactor Andreea Baluteanu

Știm toate că vara reprezintă o adevărată provocare pentru părul nostru! Soarele, apa din piscină, coafatul intens pentru party-urile de neuitat ale sezonului cald afectează cuticula în profunzime. Nici nu mai vorbim despre toate nuanțele la modă ale verii, delicioase, ispititoare: atunci când vrei să te vopsești cel puțin o dată pe lună cu câte una dintre minunile pastel ale momentului, cum mai poți scăpa din capcana părului uscat?

Noi am testat șamponul Amika Triple Rx de la Sephora și putem spune că acum privim cu alți ochi cosițele noastre! Află, de mai jos, care este părerea noastră despre produs!

Șamponul Amika Triple Rx, secretul părului superb al verii

Amika Triple Rx are o compoziție bogată în keratină și proteine de grâu, renumite pentru capacitatea lor de restructurare și reparare în profunzime a părului uscat și degradat. Cu ajutorul lor, cosițele tale își vor recăpăta elasticitatea, vor redeveni mătăsoase și hidratare, ușor de coafat și de aranjat.

sampon amika

Textura șamponului e incredibil de moale și de plăcută, iar o cantitate mică este suficientă pentru a-ți curăța părul. Mirosul plăcut face experiența băii un adevărat răsfăț, un aspect de care nouă ne place întotdeauna să ținem cont atunci când testăm un produs cosmetic! Alături de parfum, sticla ne-a făcut cu ochiul din primul moment în care am zărit-o: în nuanțe vesele, de vară, este exact recipientul care să ne însoțească în vacanțe.

Mod de folosire: aplică șamponul pe părul umezit, masează ușor și apoi clătește. Dacă simți nevoia, poți să îți mai speli o dată părul, deși noi îți recomandăm să renunți la acest pas, pentru că șamponul își face treaba de prima dată.

Cel mai important avantaj al șamponului Amika Triple Rx este reprezentat de puterea de regenerare a părului uscat. Atunci când te confrunți cu deshidratarea acută a cuticulei, descoperi că e foarte dificil să revii la situația de dinainte, când părul strălucea de sănătate, dar compoziția cu keratină și proteine de grâu a produsului chiar face minuni, iar rezultatele se văd încă de la prima utilizare. Imediat după spălare, părul e mai mătăsos, ceea ce nu are cum să nu te impresioneze.

Pe noi ne-a cucerit și noua textură a cosițelor, mai moi și mai ușor de aranjat. Dusă a fost neplăcerea de a trece pieptănul prin șuvițe și de a-l prinde în noduri sau în... câlți; dimpotrivă, acum părul era extrem de ușor de pieptănat.

Prin urmare, și coafarea sa a fost mai simplă. Deși noi plecăm mereu la drum cu cel puțin un aparat de coafat (nu mă despart de peria electrică), timpul pe care îl acorzi coafatului în vacanță este clar mai redus. De data aceasta, nu a fost o problemă în a ne lăsa părul să se usuce natural, la soare, prinzându-l într-un coc pentru a obține bucle lejere, iar aspectul său a fost desăvârșit.

Ambalajul de tip travel size este un alt atu de care merită să ții cont. Disponibil în sticluța colorată de 100 de ml, șamponul Amika Triple Rx încape în orice pouch de cosmetice și te va însoți fidel pe toată durata vacanței. E foarte spornic, așa că nu trebuie să te îngrijorezi că vei rămâne fără șampon când îți e lumea mai dragă.

Bineînțeles, și puterea de curățare a șamponului merită amintită: Amika Triple Rx elimină impuritățile de la suprafața părului cu doar o singură spălare (așa cum am mai spus, nu ai nevoie să repeți procedeul), un atu important mai ales pe perioada concediului, când ești obligată să îți speli părul mai des, în urma plimbărilor și a expunerii la soare, dar nici nu vrei să te încui în baie zilnic.

Ținânt cont de toate aceste avantaje, noi îți recomandăm să inviți în bagajul tău de vacanță șamponul Amika Triple Rx!

Șamponul este disponibil pe sephora.ro aici, la prețul de 45 lei.

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.