Află totul despre prima conferință de Imagine și PR pentru industria de Beauty!

Vineri, 28.10.2016
de Diva Hair

Ines Turturică, cu peste 15 ani de experiență în Media și PR, trainer Atelierele ILBAH, va susține o conferință gratuită de Imagine și PR în industria de Beauty, o premieră pe piața de profil din România. Evenimentul va avea loc în cadrul Make-up Fest 2016, pe 5 noiembrie, începând cu ora 10:00.

Într-o piață dinamică, așa cum este cea de beauty, în care în fiecare zi apar produse noi, antreprenori noi, makeup artiști și hairstyliști noi, să ții pasul cu competiția și cu schimbările este o provocare. Necesitatea unei strategii de PR, a unui plan de comunicare online și offline este mai acută decât oricând. De aceea, este nevoie să știi cum să îți spui povestea și mai ales cui, astfel încât să rămâi mereu relevant în industrie. Dacă vrei să înveți cum să comunici mai eficient, atât cu clienții brandului tău, cât și cu presa, dacă îți dorești să înveți cum să gestionezi o situație de criză sau cum să organizezi un eveniment de lansare, atunci nu trebuie să lipsești de la prima conferință practică de Imagine și PR în industria de Beauty!

Accesul este GRATUIT, iar conferința se adresează tuturor celor care activează în industria de beauty: de la makeup artiști sau hairstyliști până la antreprenori. Pentru a putea participa, trebuie să completezi Formularul de Participare disponibil online accesând pagina dedicată conferinței. Locurile sunt limitate!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie, orele 10:00 – 12:00 în cadrul Make-up Fest 2016, la Crystal Palace Ballrooms, Sala Atena, din Calea Rahovei 198A, Sector 5, București (zona Piața de Flori).

Pentru mai multe detalii, puteți contacta organizatorii la adresa pr@ateliereleilbah.ro.

Despre Ines Turturică

- De 3 ori în juriul premiilor Emmy

- A lucrat 13 ani în Pro TV, ca director PR al postului Acasă TV și director de Achiziții

- Consultant și strateg CME - Central European Media Enterprises

Despre Make-up Fest

Make-up Fest este singurul eveniment din România dedicat exclusiv machiajului și an de an reunește cele mai importante nume din industrie. Makeup artiști consacrați și branduri de renume vin și anul acesta la cea de-a IV-a ediție a Make-up Fest, ce va avea loc în weekendul 5-6 noiembrie 2016.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!