Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Algeness - "Cel mai bun brand de implanturi injectabile", la a X-a ediție a Congresului de Medicină Anti-Aging

Vineri, 15.06.2018

A X-a ediție a Congresului de Medicină Anti-Aging a oferit recunoaștere noului brand inovativ în domeniul estetico-medical din România, Algeness.

Distribuit în România de Beauty One, Algeness este rezultatul a 10 ani de cercetări și studii clinice, adresându-se medicilor care realizează tratamente estetice și își doresc fillere de calitate, eficiente și sigure.

Algeness este produs de Advanced Aesthetic Technologies Inc (AAT), o companie din SUA care dezvoltă biotehnologii în domeniul medicinei estetice și a cărei activitate stă sub semnul excelenței. Gama injectabilă excepțională de fillere 100% naturale și biodegradabile, Algeness constituie o alternativă a fillerelor cu acid hialuronic.

afis congres medicina anti-aging

Beauty One este lider pe piață de înfrumusețare din România, participând pentru a treia oară la Congresul de Medicină Anti-Aging, atât cu produse cosmetice medicale, cât și cu echipamente estetice de ultima generație din portofoliu.

Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialiștii din domeniul estetico-medical, având o bază solidă de dovezi și prezentări științifice în estetică profesională.

În cadrul evenimentului au avut loc demonstrații și au fost ținute conferințe de către specialiștii din domeniu despre ultimele și cele mai inovative tehnologii în estetică.

Alături de Beauty One s-a alăturat Dr. Manuela Ravescu, primul medic trainuit în a folosi Algeness și Dr. Arna Shab al cărui suport a făcut posibile demonstrațiile live, stârnind interesul a zeci de medici esteticieni cu privire la Algeness și rezultatelor obținute.

Nu doar specialiștii au fost atrași de Algeness, ci și persoane publice, câteva dintre ele chiar încercând fillerele.

Finalul congresului a adus brandului Algeness trofeul pentru “Cel mai bun brand de implanturi injectabile”, Beauty One remarcandu-se inca o data prin calitate si excelenta.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!