Alina Mariș Academy este locul în care regândirea carierei deschide larg ușile unor noi oportunităţi profesionale

Alina Mariș Academy este locul în care regândirea carierei deschide larg ușile unor noi oportunităţi profesionale

Redactor Divahair.ro

Frumuseţea este într-o continuă transformare și adaptare la elementele tehnicilor și standardelor moderne, astfel că preocuparea faţă de imagine reprezintă un prim pas pentru atingerea unor noi repere ale motivaţiei personale, a încrederii în sine, dar și a unor borne profesionale marcate de standarde ale bunului gust.

Alina Mariș Academy este locul în care regândirea carierei deschide larg ușile unor noi oportunităţi profesionale, centrate pe industria de beauty, în compania unor oameni atestaţi, instruiţi și certificaţi la cele mai înalte standarde ale calităţii.

Aplicare gene fir cu fir în cadrul Alina Mariș Academy

„Scopul meu, odată ce am avut șansa de a aprofunda frumuseţea și dintr-o perspectivă profesională, bazată pe tehnici specializate, a fost să duc know-how-ul mai departe. Să învăţ orice femeie că accentuarea atuurilor native este mai mult decât accesibilă, instinctuală și logică, odată ce este asimilat ABC-ul tehnicilor studiate. La Academie nu doar că te învăţăm ce să faci și ce nu, din dorinţa de a atinge imaginea dorită, în cadrul trainingurilor de profil, ci îţi vom da și ponturile, sfaturile și sugestiile necesare, pentru ca tu să îţi poţi construi propriul brand, alături de un business, prin care să duci frumuseţea și împlinirea personală la un alt nivel”, susţine Alina Mariș, fondatoarea academiei.

La Alina Mariș Academy ai opţiunea de a învăţa de la zero atât teoria, cât și practica aplicării extensiilor de gene, fie în format clasic, fie în spaţiul virtual. Vei cunoaște de la cei mai buni și titraţi profesioniști în domeniu detalii despre ideea unei pasiuni transformată într-o afacere și într-un veritabil stil de viaţă.

„Doamnele și domnișoarele interesate de o carieră în acest domeniu fascinant și plin de satisfacţii au șansa de a învăţa de la cei mai cunoscuţi profesioniști din lumea autohtonă a aplicării extensiilor de gene. Vei putea să îţi deschizi și tu rapid propriul business și un salon, iar satisfacţia de a face lumea mai frumoasă nu va întârzia să apară. În plus, ai și o serie majoră de avantaje - program flexibil, o carieră fără șefi sau presiuni ierarhice, primești consultanţă financiară, logistică, sau de promovare virtuală. În cadrul trainingului, exemplul propriei persoane consider că este cel mai grăitor și relevant.", mai adaugă Alina Mariș, Royal Artist International și trainer acreditat.

Cursurile susţinute de Alina Mariș Academy se adresează femeilor care vor mai mult, celor care știu ce își doresc de la propria persoană, fie că acestea ţintesc recunoașterea profesională, faima sau independenţa financiară. Nu în ultimul rând independenţa profesională este foarte importantă pentru absolventele acestor cursuri, întrucât acestea devin propriul șef, au un program flexibil și pot să își dezvolte propria strategie a dezvoltării brandului personal. Candidatele ideale pot fi mame, femei care caută o reconversie, care se află între joburi sau care vor să își ducă la rang de profesie pasiunea și viziunea către frumuseţe. Sau, mai pe scurt, femeilor care îndrăznesc să se autodepășească. Mai multe detalii pe www.alinamaris.ro

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Care este chemarea vietii tale?
Incepe quiz
Care este chemarea vietii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.