Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Amway România susține tinerii artiști și inaugurează proiectul cultural Artistry Studio Gallery

Vineri, 05.10.2018

În parteneriat cu Noaptea Albă a Galeriilor, Amway România susţine tinerii artişti şi inaugurează proiectul cultural Artistry Studio Gallery pentru trendsetterii urbani care cred în pasiunile lor.

Parteneriatul cu Noaptea Albă a Galeriilor se înscrie într-un demers mai amplu al Amway de a încuraja oamenii să îşi celebreze pasiunile, odată cu lansarea colecţiei de toamnă ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition. Ambalajul acesteia a fost realizat de artista de origine franceză Juliette Delorme (Lady JDay), care în prezent locuiește la New York.

Pe 5 octombrie două studente la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti îşi vor expune lucrările la Amway Business Center, care se va transforma cu ocazia NAG într-un spaţiu alternativ dedicat artei contemporane - Artistry Studio Gallery.

Irina Yahfouf Dragomir este studentă în anul III la UNARTE, secţia pictură, sub îndrumarea profesorului Alexandru Radvan. Anterior a absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Bucureşti. „Sunt fascinată de oameni şi de culori, ceea ce se poate observa imediat în picturile mele, pentru că tema mea favorită este portretul. Prefer culorile tari şi combinaţiile îndrăzneţe, uneori chiar neobişnuite. Imi place ca oamenii să îşi creeze propriile lor poveşti atunci când îmi privesc picturile, să îţi explice expresia portretelor mele folosind propriile lor conţinuturi”.

Sînziana Coşoianu este studentă în anul III la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Pictură, fiind absolventă a Liceului de Arte Plastice ''N. Tonitza'', Bucureşti. Lucrările sale reprezintă rezolvarea unor exerciţii de culoare şi forme simplificate. Ele fac parte din seria ''WARNINGS'', fiind autoportrete şi ironii urbane.

Expoziţia este găzduită la Amway Business Center (Calea Victoriei nr. 145) pe 5 octombrie, în intervalul 19:00 – 02:00.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internaţionale de bunuri de larg consum, fiind fondată în 1959 în Ada, statul Michigan, Statele Unite ale Americii. În prezent, compania își desfășoară activitatea în mai mult de 100 de ţări, generând vânzări de 8,6 miliarde de dolari în 2017. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele şi suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului şi cosmeticele de la ARTISTRY™ şi sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.amway.ro.

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!