Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Atelierele ILBAH lider de “audiență” la Cosmetics Beauty Hair 2019

DivaHair

De pe 26 până pe 29 septembrie, toți iubitorii, amatorii dar și marile companii de beauty din țară, au ajuns la Romexpo, pentru târgul Cosmetics Beauty Hair 2019!

Cosmetics Beauty Hair este locul unde „cererea” se întâlnește cu „oferta”, un eveniment de reper pentru sectorul de beauty. Un eveniment creat atât pentru pasionații de make-up și hairstyling, dar și locul unde poți vedea ultimele tehnologii și echipamente de estetică corporală și cosmetică. Totodată este și cea mai bună platforma pentru producători, distribuitori dar și importatori din România să își expună și comercializeze produse, echipamente, mobilier și cursuri.

Nici în acest an nu au lipsit sesiunile gratuite de make-up și hairstyle organizate de Atelierele ILBAH la standul din Pavilionul B2 dar nici demonstrațiile de make-up, hairstyle și tratamente corporale organizate în cadrul activităților conexe. În acest an cele două săli, Titulescu și Madgearu au fost acaparate de evenimentul ZIF 2019, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate amatorilor, prin ateliere de beauty dar și specialiștilor prin masterclass-uri inedite, pentru a afla ultimele tendințe în materie de make-up, tunsoare, hairstyle și cosmetică.

#ZIF 2019 a adus încă o dată pentru cei pasionați numeroase ateliere de automachiaj, cosmetică, hairstyle, nail-art și gane, susținute de trainerii Atelierele ILBAH,carede fiecare dată cu mult entuziasm și competență au oferit participanților momente și imformatii profesionale.

Arta machiajului le-a fost însuflețită participantilor de Andreea Ianculescu și Liliana Apopei care pe parcursul celor 2 zile de ateliere de automachiaj au oferit informații și lecții utile celor peste 150 de participanți care au venit. Au învățat cum să aplice o baza de machiaj, cum să aleagă nuanța corectă de fond de ten, cum să își contureze trăsăturile pentru a sculpta fața, ce nuanțe folosim pe timpul zilei și cum transformăm un machiaj de zi în unul de seară prin câțiva pași simpli. Un make-up corect poate reda zâmbetul pe chipul oricărei doamne sau domnișoare, iar Atelierele ILBAH exact asta au reușit să facă prin faimoasele ateliere de automachiaj care au devenit deja consacrate.

Nici corner-ul de hairstyle nu a dezamăgit cei peste 100 de participanți prezenți în cele 2 zile de ateliere. Gabriel Dumitru și Costel Vîlcu au dezvăluit participanților secretele unor bucle de efect care pot fi realizate fără efort dacă știi cum să folosești corect o placă sau un ondulator și cum realizăm un coc de efect. Andreea Zamfir deja novice în arta cozilor împletite a arătat pas cu pas cum se realizează diferite tipuri de împletituri.

Maria Dumitrică, Nițulescu Carmen, Alexandriu Sergiu și Ionescu Carmen în cornerul dedicat îngrijirii corporale și nu numai, au dezvăluit secretele unui ten curat și fără probleme care în mare parte se datorează demacherii corecte, și secretele unui corp relaxat. Dana Cimpoi ne-a arătat cum să avem grijă de cartea de vizită a fiecărei doamne sau domnișoare și anume manichiura, care trebuie să fie mereu îngrijită, iar atelierul de gene ne-a arătat încă o dată cum genele false pot contura ochii și adânci privirea.

Atelierele ILBAH au făcut record încă o dată la Cosmetics Beauty Hair cu demonstrații și ateliere pentru toți iubitorii de beauty. Așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție!

Organizatori: Atelierele ILBAH și BeautyOne

Eveniment susținut de ROMEXPO

Parteneri: Cupio, Oranjollie, Paese, Bruno Vassari, CHI și label.m.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!