Adevarata Stare de Bine

Blonde-grey: cea mai populară nuanță care este cerută în saloane în acest moment

Joi, 06.04.2017
de Mihaela Onofrei

2017 nu ne-a adus trenduri noi doar în materie de haine, ci și în materie de coafuri și nuanțe de păr. Blondul-cenușă (blonde-grey) și argintiul-ombre sunt cele mai populare nuanțe cerute în acest moment în saloane. Blonde-grey a luat cu asalt mai întâi Japonia, după care a intrat și în inimile europencelor și, mai nou, al româncelor.

Scopul acestei tehnici de colorare este de a crea impresia unui păr cu nuanțe metalice, argintii. De fapt, ceea ce îți vine prima dată în minte când vezi această nuanță sunt poveștile cu zâne și prințese celtice. Acest look desprins parcă din basme cu siguranță aparține viitorului, iar în 2017 a câștigat foarte mult teren în rândul împătimitelor de beauty.

femeie cu par gri femeie cu par blonde-grey

Cum se realizează blonde-grey

Dacă părul tău nu este blond natural, nu trebuie să îți faci griji că nu va ieși exact ce trebuie, pentru că îți îndrumăm pașii spre cei mai buni profesioniști. Este vorba despre cei de la 1dream Beauty Studio care vor avea grijă ca podoaba ta capilară să fie în trend. 

Trecerea la această nuanță se face în mai multe etape. Mai întâi prin decolorare, după care stilistul aplică uniform vopseaua aleasă. Doar un profesionist poate realiza cu precizie această tehnică, deoarece obținerea acestui blonde-grey, o combinație echilibrată de gri și blond, presupune un calcul exact al cantităților și o aplicare corectă.

După decolorare, se aplică un toner ce se lasă pe păr pentru 20 de minute și care are ca scop contracararea subtonurilor blonde. Acesta transformă blondul galben în nuanțe de argintiu deschis. Abia după aceste două etape se aplică vopseaua gri.

Acest look poate părea foarte sofisticat și fermecător, însă doar dacă este realizat corect. Deoarece doar un profesionist va ști să îți pună trăsăturile în evidență prin aplicarea corectă a nuanțelor și iluminarea feței, alegerea salonului ideal poate fi o treabă destul de complicată.

vopsire par vopsire par

Unde ne facem blonde-grey

Așadar, experții de la salonul 1Dream Beauty Studio, cu personal înalt calificat în arta frumuseții, total dedicat obținerii celor mai bune rezultate, care stăpânesc foarte bine cele mai noi tehnici în materie de păr și îngrijire, nu vor da greș.

Fiind mereu în slujba frumuseții, 1Dream Beauty Studio are o gamă variată de servicii. De la tuns copiii și până la epilatul natural cu pastă de zahăr, personalul salonului îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi cele mai bune oferte. Fiecare femeie este unică, iar nevoile variază de fiecare dată.

salon

De asemenea, 1Dream oferă și cele mai bune servicii de manichiură, unde arta aplicării unghiilor false este dusă la un cu totul alt nivel. Femeia este răsfățată de maseuri profesioniști și cu complexele tratamente pentru păr Olaplex sau Joico, ce redau strălucirea și volumul natural al părului.

Îți poți alege pachetul personalizat de răsfăț de pe www.1dream.ro pentru a te bucura de servicii de calitate, gândite în beneficiul clientului.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!