Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Bravo Beauty Salon, fabrica ta de frumuseţe

Redactor Andreea Baluteanu

În ritmul agitat al vieţii cotidiene, cel mai adesea renunţăm la noi, la micile plăceri şi necesităţi, pentru a ne ocupa de toate celelalte responsabilităţi. Dacă nu mai ţii minte când a fost ultima dată când te-ai răsfăţat la salon, îngrijindu-te doar de tine şi de sufletul tău, ai ajuns exact unde trebuie: azi îţi povestim despre descoperirea noastră de top, Bravo Beauty, „fabrica ta de frumuseţe”.

Află din rândurile de mai jos de ce este considerat salonul cel mai bun remediu împotriva zilelor grele şi arma imbatabilă a frumuseţii tale! Vezi care sunt cele mai bune motive pentru a-i călca pragul!

Bravo Beauty, locul unde frumuseţea se află la ea acasă

Ne place la nebunie motto-ul Bravo Beauty: „The best time to relax is when there is no time” (tr.red. „cel mai bun moment pentru a te relaxa este când nu ai timp”) şi îl considerăm întru totul adevărat! Cu siguranţă vei recunoaşte şi tu că, în jungla agitaţiei cotidiene, de cele mai multe ori te neglijezi, uitând să te mai îngrijeşti, să te mai răsfeţi aşa cum trebuie. E nevoie doar de o vizită în spaţiul cald, intim al Bravo Beauty, un salon de întreţinere corporală de cinci stele, pentru a rezolva această problemă.

Ceea ce te va frapa în mod pozitiv, încă de când treci pragul salonului, este echipa cu totul formidabilă. Caldă, prietenoasă, alcătuită din fete frumoase care îşi doresc ca tu să ai parte de cele mai plăcute momente, echipa Bravo Beauty te va face să te simţi ca acasă. În plus, staff-ul e foarte bine pregătit, perfect instruit în utilizarea echipamentelor de ultimă generaţie, va şti să îţi răspundă în mod competent la toate întrebările pe care le ai şi te va face să te simţi precum o prinţesă răsfăţată în propriul castel. Doar aruncă o privire asupra imaginilor pe care ţi le-am pregătit cu Monica şi Daniela, două dintre membrele echipei Bravo Beauty, şi suntem sigure că vei avea, precum noi, certitudinea că te laşi pe mâini bune.

Însă Bravo Beauty nu impresionează doar prin echipa extraordinară, dar şi prin aparatura de calitate, ce a primit cele mai importante certificări în domeniu, marca FDA şi Cofeprice.

La Bravo Beauty te vei putea răsfăţa cu unul dintre tratamentele de ultimă generaţie pentru frumuseţea ta, Oxygen Hiperbaric. Cu o puritate de 98%, oxigenul şi ingredientele active sunt injectate în epidermă fără ace, iar tenul tău se va schimba în mod uluitor, redevenind elastic, ferm, catifelat şi extrem de luminos. Cu alte cuvinte, întinereşte cu câţiva ani buni. Și, crede-ne, vei avea tendinţa de a te privi minute în şir în oglindă, ciupindu-te ca să te convingi că e adevărat ceea ce ţi se întâmplă. Tratamentul e minunat şi pentru reducerea petelor pigmentare, pentru atenuarea vergeturilor şi pentru reducerea acneei, toate probleme asociate cu mediul agitat în care trăim.

Iată care sunt şi celelalte tratamente de top care te aşteaptă în sânul celui mai wow salon de întreţinere corporală din Bucureşti! Masca Skintech e soluţia de ultimă generaţie a unor vedete precum Jessica Alba, Kate Hudson şi Kourtney Kardashian, având la bază o tehnologie dezvoltată la NASA, ce produce schimbări la nivel celular, cu trei terapii ce beneficiază de rezultate fabuloase.

Tenul tânăr, proaspăt, neted şi catifelat nu va mai fi un mit imposibil de atins graţie celui mai nou şi mai puternic procedeu mondial de regenerare a tenului, Micropen Eclipse. Sculptor reprezintă una dintre cele mai noi inovaţii ştiinţifice, asociind efecte revoluţionare la nivel facial şi corporal. La rândul său, Mesosonix combină mezoterapia virtuală cu puterea ultrasunetelor, cu CrioCool şi Terapia LED, oferindu-ţi acel chip de zeiţă şi acel trup de amazoană la care visai.

Brilliant, aparatul de microdermabraziune cu pulbere de diamant te scapă de riduri fine, de cicatrici, pete pigmentare şi de vergeturi!

Beauty X te poate scăpa de părul nedorit, reprezentând o aparatură profesionistă de epilare definitivă, dar deţinând şi funcţii pentru reîntinerirea facială.

Întreţinerea corporală e o misiune de căpătâi pentru specialiştii de la Bravo Beauty. Ai de ales între Dermocell Expert, considerat a fi inamicul numărul 1 al celulitei, sau Professional 24 Pads, un aparat de electrostimulare ce propune inovaţii fabuloase în tratamentul celulitei şi în remodelarea corporală. Tunel No Cellulite arde cel puţin 750 de calorii în 40 de minute, elimină 25-30% din toxine şi metale grele şi 70-75% din apa în exces din organism: crede-ne, afirmaţia „vei slăbi văzând cu ochii” a fost inventată pentru a descrie acţiunea acestui aparat. La rândul lui, Cryogen elimină grăsimile în exces pentru totdeauna!

Dacă eşti uşor uluită de atât de multe inovaţii, nu te teme: echipa Bravo Beauty te aşteaptă cu braţele deschise, iar împreună veţi decide care este tratamentul ce ţi se potriveşte cel mai bine. Noi nu ne-am abţinut şi le-am încercat pe toate, reacţie pe care o au cea mai mare parte a clientelor salonului!

Ţi-am vorbit despre echipa caldă şi primitoare, despre echipamentele de ultimă generaţie, ce mai lipseşte pentru ca peisajul să fie desprins dintr-un paradis? Ambientul intim, elegant, în care te vei simţi ca acasă. Aşteaptă-te la un spaţiu confortabil şi relaxant, în care grijile ţi se topesc ca prin minune. Îţi vei clăti ochii cu frumuseţe la tot pasul şi vei realiza cât de curând că aici chiar poţi deveni varianta ta cea mai bună.

Aşa cum te aşteptai, clientele Bravo Beauty sunt pur şi simplu extaziate de descoperirea pe care au făcut-o. Feedback-ul pozitiv e extrem de important atât pentru echipă, dar şi pentru noi, deoarece ne demonstrează că salonul chiar e cea mai bună alegere în materie de frumuseţe şi întreţinere corporală a momentului. Îţi va fi imposibil să rezişti tentaţiei ca, după ce ai încheiat un tratament, să nu te abonezi imediat la altul. La Bravo Beauty întinereşti, slăbeşti, străluceşti...

Dar, pentru că ne place să punem punctul pe „i”, îţi lăsăm în rândurile de mai jos cuvintele Corneliei Georgescu, Medic Dermatolog, care e pur şi simplu încântată de serviciile prestate de Bravo Beauty: „Recomand cu mare drag salonul vostru! Tenul meu arată impecabil după tratamentele faciale cu oxygen hiperbaric și masca Skintech! Și o spun nu numai în calitate de client, ci și în calitate de medic dermatolog. Voi reveni cu mare drag și la tratamentele corporale cu aparatul Sculptor!Bravo!”.

Nu ne aşteptăm să fii convinsă de argumentele de mai sus, ci chiar te invităm să treci pragul Bravo Beauty pentru a descoperi singură de ce acest spaţiu e unul de poveste. A avea grijă de tine chiar e un balsam pentru suflet, iar salonul nostru îţi va demonstra acest lucru din plin! Echipa te aşteaptă cu drag, să îţi transforme în realitate toate visele.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta