Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

”Caravana Aparatelor” by Beauty One îți arată cele mai noi tehnologii în tratamente corporale și faciale

Andreea Baluteanu

Ca expert în frumusețe, visezi să fii mereu cu un pas înainte. Mai ales atunci când ești cosmeticiană sau ai propriul salon de beauty, e de la sine înțeles că îți dorești să oferi clientelor tale dragi acces nestăvilit la toate inovațiile în domeniu! Iar în acest sens ai nevoie de cunoștințe temeinice!

Ca întotdeauna, aliatul nostru pentru o lume mai frumoasă este Beauty One! Cu experți de la care chiar ai ce învăța și având la baza sa o filosofie a generozității, ce proclamă dorința de a împărtăşi cunoștințele și expertiza, Beauty One te invită acum la cel mai tentant Masterclass al momentului, cel care te va informa în legătură cu cele mai noi tehnologii de beauty.

Frumusețea nu trebuie și nu poate să rămână un secret, iar Caravana Aparatelor e cea mai bună exemplificare a acestui principiu! Află ce presupune Masterclassul: Lansare tehnologii noi estetico-medicale și de ce reprezintă o ofertă pe care nu o poți refuza!

Frumusețea, decodată cu Beauty One: ce te așteaptă la Caravana Aparatelor

Beauty One s-a autoproclamat „Partenerul afacerilor de succes” și nu mai contenește să ne ofere motive pentru a-l considera astfel. Din dorința de a ne ține mereu la curent cu cele mai noi tehnologii în materie de frumusețe și îngrijire corporală și facială, Beauty One a lansat Caravana Aparatelor, o serie de seminare care se vor desfășura anual în cele mai importante orașe ale țării!

Sunt nenumărate motive pentru a participa la aceste masterclassuri de excepție. În primul rând, vei afla cele mai hot informații ale momentului în materie de frumusețe! Este vorba despre cele mai avansate tehnologii și terapii de remodelare corporală, rejuvenare facială, lifting, reconturare facială, respectiv tot ce trebuie să știe un profesionist în frumusețe în 2018.

Mai departe, știi că experții Beauty One se numără printre primii specialiști care iau contact cu cele mai noi inovații și aparaturi de ultimă generație, fiind recunoscuți la nivel internațional pentru experiența și talentul lor. Ce să mai spunem despre capacitatea acestora de a pasa informațiile mai departe în cadrul unor traininguri competente, în care teoria și practica se îmbină în mod armonios, iar tu înțelegi pe deplin ceea ce îți este predat.

În perioada următoare, ai șansa de a participa la masterclassurile cu tematica „Lansare tehnologii noi estetico-medicale”. Vei lua contact cu cele mai performante echipamente estetico-medicale, care sunt antrenate în remodelarea corporală, în rejuvenarea facială sau în domeniul epilării definitive.

Iată care sunt aparatele și tehnologiile de ultimă generație cu care Beauty One îți va face cunoștință în cadrul Caravanei Aparatelor!

 • HydroSkin – hidrodermoabraziune, microdermoabraziune, ultrasunet, microcurent, skin scrubber și oxyjet
 • HydroGenera, Synergy Skin Lift – High Intensity RF
 • OxySkin – RF, Ultrasunet și Oxytherapie
 • Frozen Skin – pistol cu dioxid de carbon
 • CryoTouch – Cryo RF și Cryo Electroporație
 • PlasmaPen – terapie cu plasmă
 • Oxygenera Pro și Facelift Pro – noile concepte de oxigenare și lifting facial

Suntem sigure că, în calitate de profesionist în frumusețe, deja tremuri de nerăbdare la gândul că cineva cu o experiență fabuloasă, precum trainerii Beauty One, te va introduce în lumea extraordinară a acestor aparate. Dar nu e nici pe departe singura veste bună pe care ți-o vom oferi azi!

Participarea la aceste sesiuni de masterclassuri este gratuită! Astfel, te poți înscrie  telefonic, contactând unul dintre reprezentanții orașului în care îți dorești să participi și ești gata să îți extinzi universul frumuseții în cadrul Caravanei Aparatelor: Lansare tehnologii noi estetico-medicale. Afli toate informațiile despre orașele în care au loc seminarele Beauty One și persoanele de contact de aici!

Verifică și feed-ul paginii de Facebook a Beauty One: la secțiunea de evenimente vei afla despre toate superocaziile pe care „Partenerul afacerilor de succes” ți le oferă pentru a-ți depăși orizonturile.

Trainerii care îți pun lumea frumuseții la picioare

Îți facem cunoștință mai jos cu cei doi supertraineri care te vor ajuta să devii un profesionist în beauty în cadrul Caravanei Aparatelor: Lansare tehnologii noi estetico-medicale.

Roxana Feder are experiență de peste 10 ani în domeniul esteticii profesionale, fiind un nume de referință în România. E trainer Beauty One de peste un deceniu, fiind absolventă a specialității de Balneofiziokinetoterapie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. A urmat cursuri, seminare, stadii de practică în cosmetica facială și corporală în Italia, Polonia, Franța, Bulgaria și China, impresionându-ne cu expertiza sa.

Cursanții o adoră, și pe bună dreptate, deoarece Roxana Feder e recunoscută pentru faptul că împărtășește nu numai din cunoștințele ei valoroase, dar și din know-how-ul, din tehnica și priceperea sa. Susține cursuri, seminare, masterclassuri în țară, dar și în Republica Moldova. Suntem sigure că îi vei sorbi cuvintele de pe buze în cadrul Caravanei Aparatelor.

Mai departe, Claudia Augustin e specializată în estetica profesională, domeniu în care a absolvit cursuri de specializare în Spania, Franța, Italia și China. Activează în cadrul echipei Beauty One de 10 ani, timp în care a susținut seminare și workshopuri în București și în țară.

Microbladingul și machiajul semipermanent se numără printre ariile sale de expertiză, în care se evidențiază datorită tehnicilor și rezultatelor de o calitate superioară. Suntem sigure că va reuși să îți imprime o cu totul altă viziune asupra frumuseții, una cu totul diferită de tot ce ai experimentat până acum.

Află tot ce trebuie să știi despre Caravana Aparatelor: Lansare tehnologii noi estetico-medicale de pe beautyone.ro și de pe pagina de Facebook a brandului! Nu uita că e o șansă unică! Pe noi ne vei găsi la fața locului, absorbind încântate cele mai noi informații din domeniul frumuseții!

Surse foto: iStock, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!