Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cat-eye-ul a fost detronat! Cum să îți faci fox-eye, machiajul-semnătură al Bellei Hadid care a creat isterie în lume

Cristina Gherghina

Este nevoie de ceva cu totul aparte pentru a detrona un machiaj clasic, dar se pare că faimosul cat-eye a pierdut lupta în fața unui nou trend: machiajul fox-eye. Fie că vorbim de Instagram, Facebook sau covorul roșu, fox-eye a câștigat inimile multor fete. Una din adeptele acestui nou trend este frumoasa Bella Hadid, potrivit thezoereport.com

Cu toate că nu este cu mult diferit de cat-eye, machiajul fox-eye are câteva particularități, fiind un tip de machiaj versatil. Totodată, acesta are un efect de lifting asupra feței. 

Pentru a obține un fox-eye perfect trebuie să trasăm liniile de tuș de la colțul extern al ochiului, însă ideea este că marginile nu trebuie să arate perfect, ci trebuie să aibă un aspect ușor dezordonat obținut prin tehnica estompării. 

Acest nou trend poate fi adaptat în funcție de gusturile fiecăruia, dar și de forma ochilor. Dacă și tu vrei sa arăți de milioane vara aceasta, make-up artistul Emily Cheng ne oferă câteva trucuri care ne vor ajuta să obținem un fox-eye de vis.

Alege tușul potrivit

Alege tușul potrivit

Dacă preferi ca linia de tuș să fie mai exagerată, exact așa cum obișnuiește să poarte Bella Hadid, este important să folosești un tuș rezistent și foarte pigmentat, potrivit make-up artistului Emily Cheng. 

"Dacă sunteți preferați un tuș lichid, ceea ce prefer și eu, câteva dintre preferatele mele sunt Dior Diorshow On Stage Liquid Eyeliner, Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner și KVD Vegan Beauty Eyeliner Tattoo. Acestea au pensula în formă de vârf de cariocă și sunt mult mai ușor de controlat pentru precizie", a spus Cheng.

Dacă nu vă descurcați un un astfel de tuș, Emily recomandă să apelați la un creion de tip kohl care are o consistență ca a unui gel. 

Trasați o linie de tuș ascendentă

Trasați o linie de tuș ascendentă

În cazul machiajului de tip fox-eye este foarte importantă direcția în care este trasată linia de tuș. Pentru alungirea ochilor, linia trebuie să fie ascendentă. 

Pentru a obține lina de tuș perfectă, experții spun să te concentrezi pe coltul exterior al pleoapei mobile. "Apoi trageți dermatograful înapoi de-a lungul liniei inferioare a genelor, subțiindu-l pe măsură ce uniții cele două părți"

De asemenea, pentru un efect cu adevărat wow, cu cât vă apropiați de colțul intern al ochiului, linia trebuie să fie îndreptată spre podul nasului. 

Sursă foto: Instagram 

Estompează fardul de ochi

Estompează fardul de ochi

În cazul fiecărei variante de fox-eye, veți observa că este vorba despre estompare, ceea ce diferențiază cu mult acest machiaj față de cat-eye. Poți alege să estompezi fardul, tușul sau chiar pe ambele pentru a obține un efect mai discret, așa cum poartă și Olivia Wilde. 

Pentru acest pas, o pensulă de ochi vă va ajuta să difuzați machiajul din jurul ochilor. Vă puteți juca în orice fel doriți cu forma ochilor voștri, în oricare caz rezultatul va fi spectaculos.

Sursă foto: Getty Images

Nu trage de ochi atunci când trasezi linia de tuș

Nu trage de ochi atunci când trasezi linia de tuș 

Probabil aceasta este cea mai comună greșeală pe care o fac femeile atunci când se dau cu țus. Ideea linie de tuș este de a ridica forma ochilor, iar trasul ochiului atunci când trasăm linia de tuș va face exact opusul. 

Atunci când tragem de pielea din jurul ochilor, nu facem decât să deformăm forma ochiului și astfel vom trasa oo linie greșită de tuș. 

Potrivit experților, cel mai bine este să ține întredeschiși ochii atunci când ne dăm cu tuș și în niciun caz să tragem de pielea din jurul ochilor. 

Sursă foto: Instagram 

Surse foto: Getty Images

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta