Ce este terapia vampir, cea mai spectaculoasă procedură de reîntinerire a momentului

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Odată cu înaintarea în vârstă, abilitatea pielii noastre de a produce colagen și de a-și menține nivelul de hidratare este afectată. În combinație cu expunerea la soare și stilul de viață nesănătos, acești factori duc la pierderea strălucirii naturale a pielii, dar și la apariția ridurilor, a liniilor fine, precum și a zonelor mai întunecate și umflate din jurul ochilor.

În acest caz, apelăm la specialiști pentru a ne îmbunutăți sănătatea pielii, dar și pentru a ne recăpăta vitalitatea și strălucirea tenului. Deși majoritatea persoanelor știu despre intervențiile cu laser și alte tratamente care presupun utilizarea unor substanțe și amestecuri chimice, astăzi vei afla despre o metodă non-chirurgicală, care ajută la vindecarea pielii și sporește procesul de întinerire prin „propriile forțe” ale organismului.

Deoarece un astfel de tratament are nevoie de o pregătire specifică și de experiența unor specialiști care să te ajute să obții cele mai bune rezultate, noi îți recomandăm Atelierul de Slăbit, locul în care poți avea parte de această metodă de întinerire a tenului, a pielii de pe gât, a zonei decolteului, dar și a mâinilor. Cu o experiență de peste 12 ani în industria frumuseții, centrul medical Atelierul de Slăbit este locul ideal unde poți încerca această terapie revoluționară de întinerire. Află despre ce e vorba!

Ce este terapia vampir

Terapia vampir este o metodă populară de întinerire a pielii, folosită din ce în ce mai des de vedete, dar și de femeile din lumea întreagă. Probabil știi imaginea postată de Kim Kardashian când și-a făcut acest tratament, dar și pozele de după procedură, în care avea un ten impecabil, fără cusur. Pe noi ne-a impresionat!

Terapia vampir (PRP) este un tratament non-invaziv și este recunoscut pentru aspectul natural pe care îl oferă pielii, apelând la resursele propriului organism, fără intervenții artificiale. Acest tratament folosește propria plasmă din sânge pentru a ajuta la vindecarea și întinerirea pielii, procesul fiind oarecum similar cu mezoterapia. Totuși, spre deosebire de aceasta din urmă, în cadrul PRP se utilizează componente ale sângelui care ajută corpul să se vindece singur. Așadar, terapia vampir reactivează propriul mecanism de regenerare al corpului pentru a-ți ajuta pielea să își recapete tinerețea. Acum am descoperit secretul nemuritorilor!

Terapia vampir este un tratament anti-ageing extrem de eficient. În cadrul acestui tratament natural și sigur se folosește propriul tău sânge, care este separat și în care nu sunt adăugate alte substanțe chimice sau aditivi. Acest proces este ușor și confortabil și se realizează prin injectare. Beneficiile sunt reprezentate de efectele naturale de autovindecare și de regenerare, îmbunătățirea vitalității, repararea pielii afectate, dar și reechilibrarea nivelului natural de hidratare.

Deoarece terapia vampir presupune folosirea propriului sânge, aceasta se poate face oriunde pe suprafața pielii sau în zona scalpului. Celulele afectate sunt înlocuite de celule noi, care produc colagen și hidratează pielea.

Cum se realizează terapia vampir la Atelierul de slăbit

Pentru a realiza acest tratament, pacientului i se recoltează câțiva mililitri de sânge. Sângele este imediat pus într-o centrifugă, care separă componentele nefolositoare de cele care sunt folosite în terapie. Atunci când centrifugarea ajunge la final, sângele este împărțit în 3 componente: plasma, celulele roșii (trombocitele) și celulele albe. Mai departe, plasma bogată în trombocite este recoltată atent și injectată în stratul gras al pielii. Înainte de injectare, se aplică o cremă anestezică, pentru ca trombocitele să fie injectate în piele fără durere.

Printre cele mai comune zone injectate se numără fața, gâtul, mâinile și decolteul. În funcție de zone, este nevoie cam de 2 doze de trombocite, iar procesul poate dura până la 45 de minute. Rezultatele încep să fie vizibile după doar câteva săptămâni, iar pentru rezultate maxime sunt recomandate 3 tratamente la un interval de 4-6 săptămâni.

Care sunt beneficiile terapiei PRP

- reducerea liniilor fine, dar și a celor adânci;

- reducerea pungilor de sub ochi, dar și a cearcănelor;

- lifting facial;

- oferirea de volum în pomeți, dar și în buze.

terapia vampir

Ce trebuie să faci după terapia vampir

Acest tratament este sigur și nu există niciun risc de reacții alergice. Pielea este stimulată să se regenereze, iar rezultatul este un look natural.

După tratament, pielea unde s-a făcut injectarea va fi roșie, ușor umflată. Evită masajele faciale, dar și produsele cosmetice și expunerea la soare. În prima lună, este indicat să uiți de orice fel de tratament facial, îndeosebi cel cu laser.

Roșeața și umflăturile dispar de obicei la un interval de 12-24 de ore. Unii pacienți se mai pot confrunta și cu dureri de cap. Deoarece producția de colagen are nevoie de timp pentru a fi declanșată, cele mai bune rezultate se văd după 6 săptămâni.

Ca și în cazul majorității procedurilor cosmetice, femeilor însărcinate și celor care alăptează nu le este recomandată terapia-vampir. De asemenea, nici persoanele care urmează tratamente cu anticoagulante, cele care suferă de boli autoimune, care au avut cancer sau anumite implanturi în zonele tratate nu sunt sfătuite să apeleze la această terapie.

În cazul în care vrei să beneficiezi de acest tratament de reîntinerire, fă-ți programare și lasă-te pe mâna specialiștilor de la Atelierul de Slăbit pentru obținerea celor mai bune rezultate! Îți vei regăsi tinerețea veșnică cu ajutorul terapiei-vampir! 

Prin completarea acestui formular, esti de acord sa te inscrii la newsletter-ul atelieruldeslabit.ro.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Surse foto: iStock, Imgur

    Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

    3.4 (5)
    Abonează-te la newsletterul DivaHair!
    Va rugam sa completati campurile necesare.