Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce parfum ți se potrivește în funcție de personalitate

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dacă nu știai până acum, parfumul poate spune multe despre personalitatea ta și din acest motiv gusturile în materie de arome au fost subiectul multor studii. Rezultatele acestora spun că ne alegem parfumul nu doar în funcție de afinitățile pentru diferite arome, ci și în funcție de felul noastru de a fi.

Totuși, nu multe persoane sunt inspirate atunci când își aleg parfumul. Din acest motiv, am făcut un top al diferitelor tipuri de parfumuri și al personalităților cărora li se potrivesc. Ești curioasă ce spune aroma ta preferată despre tine? Află mai jos!

femeie care se da cu parfum

Alege-ți parfumul în funcție de personalitate 

Citrice - lider

Mereu preiei conducerea în anumite situații? Prietenii și familia te descriu ca o femeie alfa? Dacă răspunsul este da, punem pariu că parfumul tău are note de citrice. Persoanele care preferă acest parfum sunt ambițioase, puternice și lideri înnăscuți. Totuși, uneori pot fi considerate dominatoare și agresive. Nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece nu este nimic greșit în a fi un leu în savană.

Trandafir - precaută

Aceste persoane sunt introspective și sensibile la nevoile celor din jur. Tind să cântărească toate opțiunile înainte de a lua o decizie. Dacă îți place parfumul cu note de trandafir, înseamnă că niciodată nu ai reacționat din impuls și că ești o persoană precaută și echilibrată. Îți place să te gândești bine înainte de a acționa, pentru că doar așa știi că nu vei avea niciun regret. Tocmai de aceea nu ai amintiri neplăcute legate de decizii neinspirate.

Lavandă - prietenă bună

Dacă îți place această aromă, atunci presupunem că ai un cerc foarte mare de prieteni. Oamenii adoră să stea în compania ta, deoarece pot comunica foarte ușor cu tine. Pe de altă parte, persoanele care preferă lavanda sunt rezervate din punct de vedere sexual, dar firi curioase. Pentru acestea, prietenia este extrem de importantă și lucrează foarte bine în echipă. De asemenea, sunt și destul de gânditoare.

femeie care sta intr-un camp de lavanda

Vanilie - energică

Deși ai crede că persoanele care preferă vanilia sunt plictisitoare, se pare că adevărul este exact pe dos. Această aromă este preferata persoanelor energice, care adoră să petreacă. Sunt extrem de iubitoare și amuzante, la fel de „calde” precum vanilia. Dacă parfumul tău preferat are note de vanilie, înseamnă că îți place să dansezi, să întâlnești oameni noi, să socializezi și să te distezi până dimineață. Statul în casă în weekend nu te definește deloc, deoarece tu ești o pasăre de noapte.

Santal - perfecționistă

Dacă îți place parfumul cu note de santal, atunci înseamnă că nu te lași până nu îți iese totul perfect. Ai fost propriul tău critic încă de când te-ai născut. Deși această trăsătură te-a făcut să fii destul de dură cu tine de-a lungul timpului, acest lucru te-a ajutat să ajungi unde te afli astăzi. Persoanele care iubesc santalul tind să aibă așteptări mari nu doar de la ei, ci și de la cei din jur. Se critică singuri, se simt jigniți extrem de ușor și pot interpreta greșit ce spun cei din jur.

Fructe - morocănoasă

În cazul în care credeai că persoanele care preferă parfumurile fructate sunt la fel de dulci precum căpșunele, se pare că te-ai înșelat. Aceste persoane sunt morocănoase, pesimiste și își schimbă dispoziția extrem de ușor. Dacă îți plac parfumurile cu arome de fructe de pădure, mere sau fructe tropicale, este timpul să îți schimbi atitudinea. Tinzi să vezi jumătatea goală a paharului, ești sarcastică și te enervezi ușor. Dacă nu faci niciun efort pentru a te înveseli și pentru a scăpa de toane, în curând vei rămâne izolată.

Cocos - fashionistă

Fanii cocosului pot fi observați de la o poștă. Aceștia sunt, de obicei, cel mai bine îmbrăcați oameni dintr-un grup, care te impresionează cu aerul lor elegant și sofisticat. Au ținute perfecte, adaptate la ultimele trenduri și poartă bijuterii scumpe. De asemenea, sunt și lideri autoritari, cărora le place să preia conducerea în anumite situații.

nuca de cocos in nisip

Bumbac (curat) - îți plac provocările

Dacă miroși des a bumbac sau a rufe proaspăt spălate, atunci probabil îți place să intri în competiții doar pentru amuzament. Cei din jur sunt mereu impresionați că te pregătești pentru lucruri extraordinare, însă adevărul este că tu nu te mai saturi de teste fizice și mentale. Îți place să te aduci la limită și ești orientată spre acțiune. Ai o încredere nemăsurată în tine, ești intuitivă, orientată spre succes și mereu ai totul sub control.

Gardenia - stabilă

Ți-a mai spus cineva că ești sursa lui de inspirație și de energie? Îți place să urmezi propriile planuri? Dacă îți sună cunoscut, înseamnă că parfumul tău preferat are note de gardenia. Cei cărora le place gardenia preferă siguranța în viața de zi cu zi și în relații. Mai mult, sunt cei care urmează, nu care sunt urmați. Le place să se afle mereu într-o echipă și să le facă pe plac celor din jur. Ei preferă relațiile pe termen lung și nu vor să se confrunte cu dezamăgiri.

Iasomie - nebunatică

Dacă îți place iasomia, atunci probabil adori lucrurile noi, aventurile și provocările. Îți place să petreci până răsare soarele, să ajungi prin locuri neașteptate, să dansezi și să nu îți pese de ce cred cei din jur. Crezi că viața merită trăită, așa că nu vei irosi nici măcar un minut cu lucruri plictisitoare.

Miere (dulce) - fericită

Persoanele care preferă aromele dulci sunt acele persoane care sunt o adevărată încântare să le ai în jurul tău. Acestea sunt relaxate, fericite, norocoase și evită drama. Te încurajează de fiecare dată și îți oferă o energie pozitivă atunci când te afli în prezența lor. Sunt empatice, sociabile și se adaptează rapid schimbărilor.

Parfumul în funcție de personalitate nu te ajută doar să îți alegi aroma care să ți se potrivească, ci și să îți dai seama cum este o persoană în funcție de preferințele sale. Vei și care sunt parfumurile pe care nu ar trebui să le cumperi niciodată!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!