Ce preț are o operație de mărire a buzelor în România

Ce preț are o operație de mărire a buzelor în România

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Buzele cărnoase și apetisante reprezintă un simbol al feminității și al sezualității și, fără să bagi de seamă, dezvăluie și câte ceva din personalitatea ta. Dacă nu ai fost înzestrată cu buze precum ale Angelinei Jolie, află că poți apela cu încredere la injectarea cu acid hialuronic pentru o mărire a buzelor permanentă.

De ce să alegi mărirea buzelor cu acid hialuronic

Ei bine, dintre alte proceduri, precum mărirea buzelor cu implanturi sau cu grăsime proprie, cea cu acid hialuronic este mult mai ieftină. Se folosește doar anestezie locală, realizată cu aproximativ 45 de minute înainte de procedură, prin aplicarea unei creme. De asemenea, cantitatea de acid hialuronic injectată poate fi controlată și decisă împreună cu pacienta chiar în timpul procedurii. 

Cât costă procedura de augmentare a buzelor

Una dintre clinicile care oferă astfel de proceduri este Cosmedica din Baia Mare, care oferă injectare cu acid hialuronic - Princess - la 150 de euro/seringă sau Juvederm la 200 de euro/seringă. Acidul hialuronic Juvederm ajută la reținerea apei în țesut, iar astfel se ajunge la un volum mai mare al buzelor. Prin injectarea substanței Vycross, aspectul conferit buzelor este mai discret, natural și cu un volum agreabil.

La iDent din București, prețul injectării pornește de la 340 de lei pentru Juvaderm Ultra 3 până la 400 de euro pentru acidul hialuronic Filorga.

Clinica de medicină estetică Ultraestetic din București oferă proceduri de augmentare a buzelor, iar prețul pornește de la 140 de euro, 0.55 ml, cu substanța Juvederm Ultra 3, până la 240 de euro pentru 1 ml și 220 de euro injectare cu 1 mil de substanță Teosyal. Prețul poate urca până la 300 de euro pentru substanță de umplere Restylane, fiind o metodă mult mai sigură, aprobată de FDA (Food and Drug Administration).

În cazul clinicii Elisyum din Capitală, preferată de vedete precum Alessia, Julia Jianu sau Oana Radu, prețul pentru injectarea cu acid hialuronic este de 325 de euro pentru 1 ml cu substanță de umplere Juvederm sau Restylane, în funcție de preferințele pacientelor.

O operație de augmentare a buzelor cu acid hialuronic costă ceva mai puțin la clinica Grand Beauty din București. Astfel, o injecție cu 1 mil Princess costă 200 de euro, cu garanția că rezultatul se va menține până la 6 luni.

Potrivit specialiștilor, rezultatele procedurii de mărire a buzelor cu acid hialuronic sunt vizibile minimum 4 luni, însă diferă în funcție de tipul produsului folosit.

Atunci când iei decizia de a face acest pas, este important să te consulți cu medicul estetician și să îi explici care sunt așteptările tale referitoare la această procedură, astfel încât tipul injectării, cantitatea de produs și substanța injectată să fie în conformitate cu dorințele tale.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.