Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce tatuaje sunt la modă în 2018

Marţi, 07.08.2018

Tatuajele au depăşit de mult graniţele frumuseţii şi au devenit parte integrantă a artei transcrise pe piele. Să îţi imprimi desenul sau simbolul favorit pe trup se dovedeşte o formă de manifestare a personalităţii, dar şi o declaraţie de iubire, fie că aceasta e către o anumită persoană sau pentru unul dintre hobby-urile tale.

E dificil să afirmi că pot exista tendinţe în vastul univers al tatuajelor, dat fiind că principala caracteristică a acestora ar trebui să fie singularitatea. Însă specialiştii au reuşit să pună la punct o listă de principale influenţe, pe care noi ţi le prezentăm în rândurile de mai jos!

Trenduri declinate pe piele: modele de tatuaje în tendinţe în 2018

Vom începe prin a recunoaşte că nu există nicio autoritate externă care să te determine să optezi pentru un anumit model de tatuaj. Nu contează că în 2018 se poartă florile, tu trebuie să alegi ceva ce te reprezintă perfect, deoarece tatuajele sunt pentru toată viaţa. Însă experţii s-au concentrat pe un alt aspect: ei s-au referit mai degrabă la tehnicile de executare a tatuajului, la culori şi forme.

În ceea ce priveşte spaţiul plin de artă şi talent în care să aduci la viaţă desenul ce îţi populează mintea, noi îţi recomandăm Funky Tattoo. Salonul te aşteaptă cu o echipă de profesionişti plini de imaginaţie, cu experienţă şi o mulţime de premii ce le atestă competenţele. Ceea te va impresiona e însă prietenia şi amabilitatea cu care eşti primită, de către oameni ce îşi doresc, înainte de toate, să transforme imposibilul în posibil: să îţi încrusteze pe piele cele mai profunde visuri.

De pe funkytattoo.ro am adunat cele mai hip tendinţe în materie de tatuaje din 2018. Descoperă-le!

Tatuaje în culori

Arta tatuajului a renunţat la prevalenţa negrului şi a griului şi se joacă acum cu cele mai fascinante culori. Să imprimi pe piele o adevărate fantezie vibrantă, plină de personalitate, a devenit secretul cel mai bine păzit al tatuajelor cu adevărat fabuloase. Fie că apelezi la pasteluri (nouă ne place la nebunie delicata floare ce răsare suav din frunzişul proaspăt), fie la tonuri puternice (nu ne-ar fi trecut niciodată prin cap să ne tatuăm o girafă veselă pe piele, dar acum ne gândim foarte serios să o facem), succesul e garantat!

Umbre

Ce ne place la tatuajele în tendinţe din 2018 este că nu se supun unei singure influenţe. Ai parte de cele mai creative surse de inspiraţie şi tot ce trebuie să faci este să decizi care se potriveşte cel mai bine sufletului tău. Dacă nu ai chef să atragi atenţia cu o minunăţie de tatuaj colorat, să ştii că „se poartă” în continuare şi cele tradiţionale. Un chip de fată alcătuit numai din umbre va reflecta personalitatea feminină (sau ce îţi doreşti tu să sugereze). Tatuajul de mai jos e cea mai bună reflexie a artei pe piele: îmbinarea de negru şi gri închis îl apropie de şcoala tradiţională, ceea ce nu înseamnă că nu e mai modern ca oricând.

Water color

Acuarela nu mai e doar o tehnică de pictură, acum a devenit tendinţă și în arta tatuajelor. Spre deosebire de tatuajele colorate pe care ţi le-am prezentat mai sus, modelele water color presupun folosirea unor tuşe de culoare parcă „aruncate” la nimereală şi cu nonşalanţă pe piele. Punând în valoare transparenţa, luminozitatea şi delicateţea ce caracterizează acuarela, tatuajul de mai jos, realizat de experţii de la funkytattoo.ro, e pur şi simplu fantastic. Iar inspiraţia din „Micul prinţ” nu avea cum să ne lase indiferente.

Minimalism

Treci mai departe de mesajele succinte pe piele: un tatuaj trasat doar din câteva linii, ce revelează însă o semnificaţie de o mie de ori mai profundă, e o alegere excepţională. La prima vedere, în modelul iscusit realizat mai jos avem o linie curbă şi două detalii situate de o parte şi de alta a sa, dar, la o privire mai atentă, descoperim două chipuri îngemănate. De mult nu am mai descoperit o modalitate mai emoţionantă de a ilustra dragostea pe piele.

Schiţe

Un adevărat artist ştie că măiestria operei sale stă în multitudinea de schiţe abandonate pe drum. Aşa că renunţă să mai cauţi perfecţiunea şi creionează-ţi tatuajul ca pe o schiţă, nu ca pe produsul final. E poate cea mai bună expresie a tumultului continuu al umanităţii, al bătăliei noastre continue pentru a deveni mai buni: o mână întinsă, ce îţi oferă cheia ce deschide orice uşă îţi doreşti tu, revelându-ţi acea pace la care visezi.

Realism

La polul opus minimalismului, acest curent în realizarea tatuajelor presupune apelul la desene cât se poate de realiste. Bogăţia de detalii reflectă cu loialitate motivul ales: aproape că ne vine să mângâiem puiul din imaginea de mai jos. Tatuajele realiste trebuie să fie realizate într-un salon plin de profesionişti creativi, care să poată aduce la viaţă dorinţele tale. Pe funkytattoo.ro ştii că toate aceste visuri se transformă rapid în realitate!

3D

Mai mult decât realiste, desenele 3D par să fie cât pe ce să îşi ia zborul de pe pielea ta! Din nou, e nevoie de un artist desăvârşit, precum cei de la funkytattoo.ro, pentru ca un model 3D să nu se transforme într-un fiasco. Te avertizăm: va dura ceva până ce desenul să fie gata, deoarece presupune o fineţe deosebită, însă rezultatele se vor dovedi spectaculoase.

Acestea sunt cele mai importante tendinţe în tatuarea pielii în 2018! Treci şi tu pragul Funky Tattoo şi imprimă-ţi pe piele nu doar tatuaje la modă, ci adevărate lucrări de artă, pline de semnificaţie, ce îţi vor sta aproape de inimă pentru tot restul vieţii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!