Cel mai bun machiaj pentru piele grasă

Cel mai bun machiaj pentru piele grasă
Redactor Andreea Baluteanu

Să recunoaştem: pielea grasă, cu producție accelerată de sebum, nu e chiar cel mai bun prieten al nostru. Dacă o mai toleram în timpul sezonului rece, gândul apropierii verii ne dă deja bătăi de cap, imaginându-ne cum machiajul ni se va scurge inestetic de pe față, grăsimea se va lupta și va câștiga în fața fondului de ten, bretonul nou și stilat ni se va lipi de față și așa mai departe.

Ca întotdeauna, experții ne sar în ajutor. Da, tenul mixt sau gras e dificil de controlat, dar nu înseamnă că suntem complet lipsite de aliați în relația cu el. Dimpotrivă! Industria de beauty a lansat produse tot mai performante, destinate controlului excesului de sebum, acoperirii urmelor de coșuri și prevenirii apariției acneei: cu alte cuvinte, tot ceea ce ne deranjează la tenul gras.

Ca să te ajutăm să fii mereu stăpână pe tine și cea mai frumoasă variantă a ta, îți recomandăm produsele necesare pentru cel mai bun machiaj pentru pielea grasă. Descoperă-le în galerie și bucură-te de un ten impecabil!

Un fond de ten mat, cu rezistență la transfer Vezi galeria foto » Un primer de calitate O pudră liberă

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Morpheus 8: beneficii și recomandări
Morpheus 8: beneficii și recomandări
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.