Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cele mai frumoase tatuaje minimaliste sunt realizate de un artist sud-coreean

Alexa Galgau

În ultimii ani, tatuajele au ieșit tot mai mult din sfera tabu, iar acum sunt mult mai ușor acceptate în societate, chiar și de către persoanele de modă veche. Arta tatuării are o evoluție spectaculoasă și apar anual noi tipuri de design care ne cuceresc și ne surprind. Dacă acum ceva ani se purtau tatuajele tribale, de pildă, mulți artiști se orientează acum către minimalism în arta lor. Tatuajele mici, discrete și delicate sunt acum în plin trend, în special când ne referim la publicul feminin.

Dacă și ție îți plac tatuajele minimaliste, atunci trebuie să descoperi unul dintre cei mai apreciați artiști din Coreea de Sud, care realizează reale opere de artă pe piele!

Cele mai frumoase tatuaje minimaliste

Tatuajele minimaliste au marele avantaj că sunt subtile, ceea ce înseamnă că nu îti vor da un aspect vulgar și nici nu îți vor crea probleme la locul de muncă. Fiind atât de delicate, ele se potrivesc chiar și la ținute mai elegante, așa că nu este de mirare că până și cele mai pretențioase fashioniste nu au rezistat tentației de a-și face câte un tatuaj minimalist care să le reprezinte.

Un artist din Coreea de Sud, Hongdam, creează pentru clienții săi cele mai frumoase tatuaje minimaliste. Uneori, modelele pot fi intricate în ciuda simplității lor, iar detaliile surprinse sunt uimitoare și impresionante. Deși abia de curând a început să existe o deschidere mai mare față de tatuaje în Coreea de Sud (până de curând, persoanele cu tatuaje nu aveau voie, de pildă, să folosească băile comune și saunele), Hongdam are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, datorită talentului cu care realizează tatuajele.

Florile sunt una dintre temele recurente ale tatuajelor sale și sunt probabil cele mai feminine variante de tatuaje pentru care poți opta. Artistul reușește să surprindă întocmai delicatețea petalelor, cărora reușește să le dea o ușoară transparență, pentru o notă în plus de realism.

 

 

 

Tatuajele pentru cupluri sunt și ele foarte populare, desigur, precum și cele care marchează prietenia.

 

Animăluțele sunt realizate cu o atenție deosebită și fiecare detaliu este surprins perfect, de la blană până la privire, pe care reușește să o facă foarte expresivă.

 

Multe dintre tatuajele minimaliste ale lui Hongdam sunt pur și simplu contururi, care impresionează prin faptul că au un efect vizual puternic, în ciuda lipsei culorii și a detaliului.

 

Din repertoriul artistului nu lipsesc nici tatuajele care conțin diverse tipuri de caligrafii și chiar și în cazul acestora poți distinge stilul unic pe care îl poți observa în toate tatuajele lui.

Dacă tânjești și tu după tatuaje minimaliste, inspiră-te din cele de mai sus și fă-ți curaj să îți faci și tu unul discret. Viața este prea scurtă ca să te abții de la o asemenea plăcere minoră!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!