Coafuri care ascund nasul mare? Da, există! Iată aici cum păcălești ochiul, prin hairstyling

Coafuri care ascund nasul mare? Da, există! Iată aici cum păcălești ochiul, prin hairstyling

Redactor Raluca Margean

Micile imperfecțiuni ale feței ne diferențiază și ne aduc mai mult farmec și personalitate. De exemplu, un nas proeminent nu te face mai puțin frumoasă. Sunt multe actrițe și femei celebre cu nasul mare care sunt considerate adevărate sex-simboluri ale generațiilor lor.

Acest mic inconvenient nu le-a împiedicat pe Sophia Loren, Penelope Cruz sau Gisele Blundchen să fie pline de sex-appeal. Dimpotrivă, le-a făcut originale și provocatoare.

Cel mai important lucru este să știi cum să-ți pui în valoare celelalte atuuri, astfel încât să distragi atenția de la micile defecte. Află și tu care sunt acele coafuri care ascund nasul mare și te transformă într-o frumusețe unică și plină de personalitate.   

Trucuri utile pentru a ascunde un nas proeminent

Micile imperfecțiuni ale feței pot fi ascunse prin machiaj corect și prin coafuri bine alese. Iată câteva reguli generale de urmat în ceea ce privește haistylingul pe care să-l adopți dacă ai nasul mare:

  • încearcă pe cât posibil să eviți tunsorile scurte, în genul celor pixie, pentru că acestea accentuează trăsăturile feței și, prin urmare, îți vor scoate în evidență nasul proeminent. Optează, așadar, pentru tunsorile pentru păr mediu sau lung.
  • optează pentru coafuri voluminoase și puțin dezordonate, pentru că aceste coafuri ascund nasul mare, făcându-l să pară mai mic;
  • coafurile asimetrice și tunsorile filate pot fi și ele o alegere foarte potrivită;
  • încearcă o vopsea deschisă la culoare, eventual cu mai multe nuanțe.

După ce ai aflat micile trucuri cu privire la haisrtylingul potrivit trăsăturilor feței tale, iată mai jos câteva modele de coafuri care ascund nasul mare!

Coafuri care ascund nasul mare: 7 modele pe care poți să le încerci

Tunsori filate voluminoase

Datorită structurii voluminoase și a tunsorii în mai multe niveluri, această coafură filată va face orice față să fie mai atractivă. Ea va distrage atenția de la un nas proeminent și îți va accentua celelalte trăsături ale feței, precum ochii și buzele. Coafura trebuie să fie un pic ciufulită și cu mai mult volum, astfel încât să se obțină o mică asimetrie care va abate privirea de la nas. Vezi care sunt tunsorile filate în tendințe în 2020.

coafuri-care-ascund-nasul-mare-tunsoare-filata-voluminoasa

Sursa foto: Pinterest

Coafuri cu bucle mari, pline de volum

Dacă ai bucle, părul tău va avea mai mult volum și acest lucru va crea un echilibru cu trăsăturile mai proeminete ale feței tale. Folosește bigudiuri mari electrice sau ondulatorul pentru a crea bucle mari, lejere. Astfel de coafuri sunt foarte feminine, atrăgătoare și te vor avantaja dacă ai nasul mare. Inspiră-te de la superba Gisele Blundchen! 

coafuri-care-ascund-nasul-mare-Gisele-Blundchen

Sursa foto: Pinterest

Coafuri cu breton proeminent și în straturi

Penelope Cruz este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Nasul proeminent îi conferă un farmec aparte, mai ales pentru că știe cum să-l facă să pară mai mic. Penelope adoptă coafuri care îi ascund nasul mare, iar bretonul este elementul definitoriu în cele mai multe cazuri. Așadar, alege și tu un breton lung, stratificat, pe care-l poți purta exact așa cum este sau îl poți da într-o parte. Bretonul scoate în evidență partea superioară a feței, ochii și fruntea, distrăgând atenția de la un nas prea proeminent. 

coafuri-care-ascund-nasul-mare-Penelope-Cruz-breton

Sursa foto: Pinterest

Culori deschise și nuanțe diferite 

Culorile închise atrag atenția către centrul feței și, prin urmare, către nasul tău. Cel mai bine este să-ți vopsești părul în culori deschise, în mai multe nuanțe diferite. În acest fel, toată atenția va fi asupra părului tău strălucitor, iar micile imperfecțiuni ale feței vor fi trecute cu vederea.

 coafuri-care-ascund-nasul-mare-Sarah-Jessica-Parker

Sursa foto: Pinterest

Coafuri asimetrice

Unele dintre cele mai potrivite coafuri care ascund nasul mare sunt tunsorile asimetrice. Încearcă diferite stiluri pentru păr mediu și lung, de la tunsoarea bob până la coafurile filate, cu mult volum în partea de sus a capului. 

coafuri-care-ascund-nasul-mare-bob mediu-cu-bucle-si-asimetrii

Sursa foto: Pinterest

Părul prins în coadă voluminoasă

O coadă strânsă foarte tare și aranjată poate face trăsăturile feței să pară mai aspre. Prin urmare, nasul proeminent va ieși mai mult în evidență. Dacă vrei să-ți strângi părul în coadă, alege un stil dezordonat, care îți adaugă volum în partea de sus a capului. Lasă-ți libere câteva șuvițe rătăcite, astfel încât să-ți acoperi o mică parte din față. Astfel vei obține un efect deosebit și vei distrage atenția de la nasul proeminent.   

coafuri-care-ascund-nasul-mare-par-prins-in-coada

Sursa foto: Pinterest

Coafuri înalte și cu mult volum

Coafurile înalte cu mult volum în partea de sus a capului ascund nasul mare. Îți poți prinde părul sus, într-un coc voluminos și dezordonat, sau îți poți face o coafură înaltă, tapată, așa cum este cea din imaginea de mai jos. O astfel de coafură înaltă creează un echilibru și armonizează trăsăturile proeminente ale feței. Găsește și alte coafuri tapate pentru păr lung

coafuri-care-ascund-nasul-mare-coafura-tapata

Sursa foto: Pinterest

Învață să te iubești așa cum ești, inclusiv cu micile tale defecte. Tu ești cea care trebuie să-și definească propriile standarde de frumusețe, nu lăsa pe alții să-ți spună cum trebuie să fii! 

Surse foto: Unsplash, Pinterest

Articolul urmator
Cum revii la culoarea naturală după decolorare?
Cum revii la culoarea naturală după decolorare?
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.